Bir olay anlatacağım şimdi

Of asıl sana ne benden

Emin misin? Buraya konu acip fikir isteyip sanane benden demek zekice mi?
Bir dusun bakalim..
Konu brn değilim.. sen başkasının hayatı ile ilgilenmeme kızarken aynı şeyi yapıp benim hakkımda yorum yapıyorsun.bana yaptığğını yaptım sana

Konu brn değilim.. sen başkasının hayatı ile ilgilenmeme kızarken aynı şeyi yapıp benim hakkımda yorum yapıyorsun.bana yaptığğını yaptım sana
Konuyu acan sensin Derya, dolayisiyla sorularin muhattabi da sensin. Kizmadim ayrica seni niye ilgilendiriyor dedim. Bu kadar dert edinmek icin altinda ciddi bir sebep olmasi gerektigini dusunuyorum cunku.

Sen şu dünyaca ünlü yaşı büyük sevgilisi olan arkadaşından bahsediyorsun heralde pek anlamadım da bişey yazdıklarından. Kıskanıyosun demiştik şimdi bişeyler uyduruyormusun varmı böyle şeyler

Konuyu acan sensin Derya, dolayisiyla sorularin muhattabi da sensin. Kizmadim ayrica seni niye ilgilendiriyor dedim. Bu kadar dert edinmek icin altinda ciddi bir sebep olmasi gerektigini dusunuyorum cunku.
İşte bende seni benim derdim ilgilendirmez dedim ki..konuyla ilgili yorum yaparsan cevaplarım çünkü konuyu ben açtım.anlatabildim umarım

Ne uydurması anlamadım bişi,bi de ben anlamayayım ya hu..

bende anlayamadım ama demeye utanmıştım yorumunuza bayıldım:) birde ölen hala hortlamış

Konuyu sonlara dogru anlar gibi oldum, baya zorlandim ama. Tam yorum yapiyim derken asaga dgru kayarken unuttum konunun icerigini. Uctu gitti.
Neden bu kadar karisik anlatiyosunuzki? Kelimeler hatali, nokta yok virgul yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…