- 18 Ağustos 2020
- 2.202
- 2.077
- 83
- 34
- Konu Sahibi LarkeTanner
-
Heyecan ne güzel şey dimi?Merhaba hanımlar bugün acayip bir şey oldu içim içimi yiyor o nedenle size yazmak istedim. Bir kaç zamandır ufak ufak aramızda elektiriklenme olan bi çocuk vardı. Bugün bir yerlere davet etti beni gittik başbaşa oturduk. Daha sonra arabaya bindik ve arabada beni öptü baya öpüştük daha uzun süre öpüşmek istediğini fln söyledi ama o an devam etmedim böylece yola çıktık beni eve bıraktı. Eve bırakırken elimi tuttu fln neyse cadde gibi bir yerde durduk inecektim arabadan onu öpesim geldi bu seferöpmeye kalktım dedi burda olmaz çok yol ortası ay dedim nolcak sende bişe olmaz yok dedi olmaz sonra ufak bir buse kondurdu iyi dedim indim. Ama utandım sonradan yaaa ne diye böyle bir şey yaptım diye sapık gibi töbe yarabbi bu saatte size yazıp fikir almak istedim çok absürt bişe mi yapmışım ben ya valla eve gelince içim içimi yedi offff
Sokak ortasında olmaz diye tutturuyorsa başkalarına da öpücükler kondurmuyordur inşMerhaba hanımlar bugün acayip bir şey oldu içim içimi yiyor o nedenle size yazmak istedim. Bir kaç zamandır ufak ufak aramızda elektiriklenme olan bi çocuk vardı. Bugün bir yerlere davet etti beni gittik başbaşa oturduk. Daha sonra arabaya bindik ve arabada beni öptü baya öpüştük daha uzun süre öpüşmek istediğini fln söyledi ama o an devam etmedim böylece yola çıktık beni eve bıraktı. Eve bırakırken elimi tuttu fln neyse cadde gibi bir yerde durduk inecektim arabadan onu öpesim geldi bu seferöpmeye kalktım dedi burda olmaz çok yol ortası ay dedim nolcak sende bişe olmaz yok dedi olmaz sonra ufak bir buse kondurdu iyi dedim indim. Ama utandım sonradan yaaa ne diye böyle bir şey yaptım diye sapık gibi töbe yarabbi bu saatte size yazıp fikir almak istedim çok absürt bişe mi yapmışım ben ya valla eve gelince içim içimi yedi offff
Adam sapık gibi algılamamıştır dimi beni yaYani inerken ufak bi öpüp inseniz daha hoş olacakmiş.
Adam sapık gibi algılamamıştır dimi beni ya
Ya hoşlanmıştır herhalde beni ilk kendi öptüğünde aşırı ateşliydi baya heyecanlandıYani sizden ne kadar hoşlandigina göre değişir.Sevimli bulmuşta olabilir aksini dusunmuste olabilir.
Ya hoşlanmıştır herhalde beni ilk kendi öptüğünde aşırı ateşliydi baya heyecanlandı
Yok ya ondan demedim yani o da istemiş olmalı ki ateşliydi diye dedim yoksa hoşlandı sevgili olmak istiyo falan bu çok önemli değil. Anlık heyecanımı yaşadım ama işte kötü bir izlenim bırakmak ihtimali beni rahatsız etti yaCinsel istek şeysi farkli bir olay.Zamanla anlaşilir libidomu yoksa başka hisler de mi agir basiyor.
Heh doğru valla bıraksam orada götürecekti beni yav ben öpmek istedim diye niye sapık olayım dimi o an içimden geldi napimmmSefan olsun kız, niye sapik gibi olasın? O seni öperken sapik gibi oldu mu
Düşünme, radyo ac, sıradaki şarkı ondan bana diye diye yat uyu, saat iki oldu
Yok ya ondan demedim yani o da istemiş olmalı ki ateşliydi diye dedim yoksa hoşlandı sevgili olmak istiyo falan bu çok önemli değil. Anlık heyecanımı yaşadım ama işte kötü bir izlenim bırakmak ihtimali beni rahatsız etti ya
He yok ben sadece öpücük kısmındayımHa benim hoslanmaktan kastim opucukten hoşlanmasi degildi.
Bir insandan hoşlaninca bazi hareketler rahatsiz edecekken veya sacma gelecekken bile sevimli gelebiliyor ya o anlamda dedim.
Yani, alt tarafı inerken buse vermek istemissin. O salak salak triplenmeseydi gayet tatlı bir anı olacaktıHeh doğru valla bıraksam orada götürecekti beni yav ben öpmek istedim diye niye sapık olayım dimi o an içimden geldi napimmm
Yok ya niyeti şuan önemsiz benim için öyle bir şey düşündüğüm biri değil zaten anlık bi etkileşim yaşadım benHerkes tatlı bulmuş ama kuytu tenha yerlerde arabada gizli saklı öpüşen çiftlerden geldiniz bana
Yani kusura bakmayın belki ben yanlış anladım ama niyetinin ne olduğunu anlayıp emin olun sonrası sizin tercihiniz
He yaaa bana kendimi sapık gibi hissettirdiYani, alt tarafı inerken buse vermek istemissin. O salak salak triplenmeseydi gayet tatlı bir anı olacaktı
Bırak da o üzülsün
Hıh
Aranızda sadece elektriklenme mı var, adı koyulmuş bir şey yok yani öyle mı? Evet son hamlenin hoş olmamış, karşılık vermemesi de kötü olmuş.Merhaba hanımlar bugün acayip bir şey oldu içim içimi yiyor o nedenle size yazmak istedim. Bir kaç zamandır ufak ufak aramızda elektiriklenme olan bi çocuk vardı. Bugün bir yerlere davet etti beni gittik başbaşa oturduk. Daha sonra arabaya bindik ve arabada beni öptü baya öpüştük daha uzun süre öpüşmek istediğini fln söyledi ama o an devam etmedim böylece yola çıktık beni eve bıraktı. Eve bırakırken elimi tuttu fln neyse cadde gibi bir yerde durduk inecektim arabadan onu öpesim geldi bu seferöpmeye kalktım dedi burda olmaz çok yol ortası ay dedim nolcak sende bişe olmaz yok dedi olmaz sonra ufak bir buse kondurdu iyi dedim indim. Ama utandım sonradan yaaa ne diye böyle bir şey yaptım diye sapık gibi töbe yarabbi bu saatte size yazıp fikir almak istedim çok absürt bişe mi yapmışım ben ya valla eve gelince içim içimi yedi offff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?