Bir öpücük meselesi 😅

LarkeTanner

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2020
2.202
2.077
83
34
Merhaba hanımlar bugün acayip bir şey oldu içim içimi yiyor o nedenle size yazmak istedim. Bir kaç zamandır ufak ufak aramızda elektiriklenme olan bi çocuk vardı. Bugün bir yerlere davet etti beni gittik başbaşa oturduk. Daha sonra arabaya bindik ve arabada beni öptü baya öpüştük daha uzun süre öpüşmek istediğini fln söyledi ama o an devam etmedim böylece yola çıktık beni eve bıraktı. Eve bırakırken elimi tuttu fln neyse cadde gibi bir yerde durduk inecektim arabadan onu öpesim geldi bu sefer öpmeye kalktım dedi burda olmaz çok yol ortası ay dedim nolcak sende bişe olmaz yok dedi olmaz sonra ufak bir buse kondurdu iyi dedim indim. Ama utandım sonradan yaaa ne diye böyle bir şey yaptım diye sapık gibi töbe yarabbi bu saatte size yazıp fikir almak istedim çok absürt bişe mi yapmışım ben ya valla eve gelince içim içimi yedi offff

Heyecan ne güzel şey dimi? aman ne olucak ilişkinin en güzel dönemleri bunlar:)

Sokak ortasında olmaz diye tutturuyorsa başkalarına da öpücükler kondurmuyordur inş

Cinsel istek şeysi farkli bir olay. Zamanla anlaşilir libidomu yoksa başka hisler de mi agir basiyor.
Yok ya ondan demedim yani o da istemiş olmalı ki ateşliydi diye dedim yoksa hoşlandı sevgili olmak istiyo falan bu çok önemli değil. Anlık heyecanımı yaşadım ama işte kötü bir izlenim bırakmak ihtimali beni rahatsız etti ya

Herkes tatlı bulmuş ama kuytu tenha yerlerde arabada gizli saklı öpüşen çiftlerden geldiniz bana

Yani kusura bakmayın belki ben yanlış anladım ama niyetinin ne olduğunu anlayıp emin olun sonrası sizin tercihiniz

Sefan olsun kız, niye sapik gibi olasın? O seni öperken sapik gibi oldu mu
Düşünme, radyo ac, sıradaki şarkı ondan bana diye diye yat uyu, saat iki oldu
Heh doğru valla bıraksam orada götürecekti beni yav ben öpmek istedim diye niye sapık olayım dimi o an içimden geldi napimmm

Ha benim hoslanmaktan kastim opucukten hoşlanmasi degildi.
Bir insandan hoşlaninca bazi hareketler rahatsiz edecekken veya sacma gelecekken bile sevimli gelebiliyor ya o anlamda dedim.

Yok ya niyeti şuan önemsiz benim için öyle bir şey düşündüğüm biri değil zaten anlık bi etkileşim yaşadım ben

Gençlikte güzel heycanlarda güzel mutluluklar

Aranızda sadece elektriklenme mı var, adı koyulmuş bir şey yok yani öyle mı? Evet son hamlenin hoş olmamış, karşılık vermemesi de kötü olmuş.

okurken dejavu oldum resmen. ben de bu şekilde tavsiye üzerine biri ile görüştüm 1.5 ay. daha sonra flörtün bir tık üstü olduk. gün boyu gezdik dolaştık manzaralı bir dağ yoluna çıktık kendisi öptü aynı sizin yaşadığınız olay gibi ve daha sonra ertesi gün konuşmayı kesmek istediğini söyledi. nedeni ise şimdi böyleysek ileride daha kötü şeyler yapabilirmişiz ve şimdiden bitirmek en doğrusuymuş. şok geçirmiştim hiç beklediğim anda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…