Bir öpücük meselesi 😅

32 yaşındayım yaaa
Daha genciz ben de 35 yaşındayım ilk eşimden ayrılalı neredeyse 4 sene olacak. Şimdi ilk öpüştügum lise aşkımla beraberim kendimi hala liseli gibi hissediyorum. Gündem öyle can sıkıcı ki böyle şeylere de ihtiyacımız var

Hayati yaşamalıyız bazı tabular var tabi , ama bu yaşadığın şey de güzel bence ya ne kadar muhafazakar birisi olsam daaa:) gerçi bende evlendikten sonra tabular başladı Anne olmakta büyük etken :) sapık gibi de gözükmüyorsun ne olmuş yani bi kere de sen öpmek istemişsin:)

O da ilginç olmuş ya. Ama bizim aramızda flört gibi bişe yok aslında arkadaşız biz ama aramızda bir elektiriklenme oldu son günlerde ufak ufak dokunmaları fln vardı ben de de karşılık buldu böylece oldu yani

Yaa cidimisiniz :) nasıl tekrar lise aşkınızla karşılaşıdiniz ki :)

Yaa cidimisiniz :) nasıl tekrar lise aşkınızla karşılaşıdiniz ki :)
İnstagramda Bi sitede tüm hirsimla hükumet değişikliğini savunurken kendisi yorum yaptı tekrar karşılaştık 17 sene sonra

Ayy teşekkür ederim kızlar valla rahatlattınız beni huzursuz olmuştum ne bileyim . Bir de bu çocuk benim arkadaşım aslında sevdiğim birisi arkadaşlığımız da bozulsun istemiyorum. Ama ne bilim böyle bir etkileşme oldu işte

İçinizden gelmiş olmuş bi kere:) hiçte öyle sapık miyim diye düşünme oda öpmek istemiş sen ona sapık diyormusun aynı şey:)

Yok bacım iyi yapmışsın ne zaman öpmek istiyorsan öp . Hangi çeşit sarılmak istiyorsan sarıl . Dış dünya yorumlarını arkanda bırak . Ben onun bunun lafını çok önemsedim sevdiğim çocuğa tam yaklaşmadım bile pişmanlığı hala içimde

Bu gece herkes bir şeyleri özlemiş gibi :)

Şaka gibi :) aynı heycan varmi peki :) ayni görüşü mu savunuyorsunuz peki :) ay bende merakla soruyorum :):)
Evet ayni görüşü savunuyoruz. Heyecan olmaz mı ya kalbim çıkıyor yerinden o kadar kötü geçen senelerin evliliğin ardından basima gelenlere inanamiyorumkonu sahibi kusura bakma ya daldım böyle konuna.

Evet ayni görüşü savunuyoruz. Heyecan olmaz mı ya kalbim çıkıyor yerinden o kadar kötü geçen senelerin evliliğin ardından basima gelenlere inanamiyorumkonu sahibi kusura bakma ya daldım böyle konuna.
Sevindim adına mutluluk senin de hakkın konu sahibinin konusunu ben dağıttım sanırım:) kusura bakmiyodur umarım:)

Estagfrullah bunlar güzel heyecanlar mutlu oldum sizin adınıza

Karşılıklı olarak birbirinizden hoşlandığınızı belli etmişsiniz işte ne güzel. Ben çok hoşuna gittiğini düşünüyorum açıkçası

Çok potansiyelli bir konu..
Sapik gibi denince neler neler geliyor insanın aklına..
Sadece bir öpücükle sapik olunmaz ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…