- 1 Mayıs 2021
- 6.703
- 31.367
- 498
- Konu Sahibi LarkeTanner
-
Adam,Kuytuda köşede elektrikli süpürge gibi ,etraf kalabalık olunca da dudaktan küçük bir buse öyle mı?Karşılık vermedi ama öptü yine dudağımdan ama buse şeklinde
Öpüştük zaten ya baya ateşliydi yaniİyiki öpmeye kalkmışsın sende inerken içinde kalmamış hiç yoktan öpmeyi denemişsin
Ya yok bir daha yaşayacağım bir şey olduğunu düşünmüyorum onunla arkadaşım kendisi arkadaşlığımız bozulsun istemiyorum gerek yok o anlık enerji haliyle oldu bir şeyler sadeceAdam,Kuytuda köşede elektrikli süpürge gibi ,etraf kalabalık olunca da dudaktan küçük bir buse öyle mı?
Buna evet dersen kıyıda köşede her bulduğu gözden ırak yerde sıkıştırir seni bilesin
32Yaşınız genç heralde , öpüşmenin heyecanına kapilmissiniz
Başı geldimi devamını ister eminmolabilirsin hatta şurayı çiziyorum bak devamı nasılda gelcekYa yok bir daha yaşayacağım bir şey olduğunu düşünmüyorum onunla arkadaşım kendisi arkadaşlığımız bozulsun istemiyorum gerek yok o anlık enerji haliyle oldu bir şeyler sadece
Ya ama ben istemiyorum. Arkadaşlığımız bozulacak çünküBaşı geldimi devamını ister eminmolabilirsin hatta şurayı çiziyorum bak devamı nasılda gelcek
Sevgili olmak istemezmisin, sana açılsa , aşkını ilan etseYa ama ben istemiyorum. Arkadaşlığımız bozulacak çünkü
Aaa ama öperken öyle değildiiii sadece arkadaş olsa emin ol öpmezdin karşı koyardınYa ama ben istemiyorum. Arkadaşlığımız bozulacak çünkü
Sen ona o kapıyı açmışsın bi kereYa ama ben istemiyorum. Arkadaşlığımız bozulacak çünkü
Yok ya onunla olmaz çünkü olmayacak insanlarla gereksiz maceralara girmek istemiyorum artık benSevgili olmak istemezmisin, sana açılsa , aşkını ilan etse
Malesef o artik senin arkadasin degilYok ya onunla olmaz çünkü olmayacak insanlarla gereksiz maceralara girmek istemiyorum artık ben
Arkadaşlık diye bi şey kalmamış zaten cnm...Hangi insan arkadaşıyla öpüştükten sonra arkadaş kalabilirYa ama ben istemiyorum. Arkadaşlığımız bozulacak çünkü
Belki kalırız diye düşündüm yaArkadaşlık diye bi şey kalmamış zaten cnm...Hangi insan arkadaşıyla öpüştükten sonra arkadaş kalabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?