- Konu Sahibi ...BiHTeR...
-
özür dilerim ama bunu söyleyeceğim. bir cafede yemek yerken başka bir masadaki ,adam onu rahatsız etti diye burnunu karıştırıp ona bu şekilde tepki veren bir kadının davranışını normal bulamam . üstelik onu görünce yemeğimide yiyemem. kendi adıma yazıyorum. bunu. yoksa bu sizin davranışınız size normal gelebilir ama bana ters.
özür dilerim ama bunu söyleyeceğim. bir cafede yemek yerken başka bir masadaki ,adam onu rahatsız etti diye burnunu karıştırıp ona bu şekilde tepki veren bir kadının davranışını normal bulamam . üstelik onu görünce yemeğimide yiyemem. kendi adıma yazıyorum. bunu. yoksa bu sizin davranışınız size normal gelebilir ama bana ters.
hep her yerde ilgi odağı olmayı bende bilmiyorum nasıl beceriyorum ama oluyor işte ... rahatsızlık konusuna gelince gözlerini dikmiş bön bön bakarsa elbette oluyorum.....
hatta bununla ilgili bir anım geldi aklımakaydirigubbakcemile3
şöyle ki,cafe de kızlarla oturuyoruz,karşı masadan bir denyo ama nasıl bakıyor ,resmen bön bön ,ayırmıyor o denli,görüş açım ona doğru olduğu için karşımdaki arkadaşıma bakarken bile bakışları hissediyorum...kızlar durumun farkında tabii.. kızlara''çaktırmayın,bakın ne yapıcam sıkıosa bakar yine '' dedim..ve parmağımı alıp burnumu karıştırmaya başladım sırnaşık şey:kedinun suratına bakarak, ama gayet doğal bir eylemmişcesine sositosositoinanın o bakışlar,o suratın dağılışı ve yüzündeki hayal kırıklığı ve sarsılmış hali hala aklımda:dance::teytey:
Gereksiz konu olup olmadığına siz mi karar veriyorsunuz..?
Gereksiz bir topicde ne işiniz var?
Sizin gibi üyeler yüzünden, tüm topiclerde tartışma çıkıyor, bak ilk mesajında saldırı var, şimdi Bihter gelse sana cevap verse, al sana karşılıklı atışma, başlatan kim? sen, çünkü başka topicde başlayan sorunlarınızı , başka topiclere taşıyorsunuz..Fırsat kolluyorsunuz..Bihtere kafayı takmışsanız şayet, dışarda halledin topiği karıştırmayın ya da kötü içerikten şikayet edin Bihter i..
Siz de dikkat çekmeyi başardınız bu arada..
cloudycim bakiyorlar ben mesela en paspal halimle cikayim bi halt varmis gibi bakarlar icten gelen enerji onlari sana yoneltiyor bence cekim kuvveti gibi bisey su albeni..baktirmak icin ugrasanlar ayri tabi
cloudycim bakiyorlar ben mesela en paspal halimle cikayim bi halt varmis gibi bakarlar icten gelen enerji onlari sana yoneltiyor bence cekim kuvveti gibi bisey su albeni..baktirmak icin ugrasanlar ayri tabi
O halde sana da :jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar:bende genelde girdigim cogu ortamda ilgi odagi oluyorum bakislar cok oluyor artik fitne fesat mi yoksam begendiklerindenmi bilemem cünki bayanlarda bakarlar
cekicilik gizemlik varmis bende öyle diorlar
O halde sana da :jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar:
Girdiğim yerlerde banada bakarlar bi kere bakıp bidaha bakmaması lasım birinin valla ben çok sinir olurum sürekli bakan birinekaydirigubbakcemile3 Hatta bu evli biri falansa azarlarım yakısıklı birisiyse nie azarlıyım ama dimi:jeyyar:
eh tabiki agzinin icine girecek gibi bakanlardan kimse hoslanmaz
bir bakacak
way yavruya bak cok hos bir bayan deyip gececek okadarrrrrrşakkıdı
Oldu öyle şeye kesinlikle izin vermem çok hoş bi tabir mi. Bakılmasından hoşlanmam geçende otobüste çocugun teki bakıp duruyo gözükler var beni görmüyorummu sanıyo ne benim sinirlerim bozuldu bastan asagı incelenmekten hiç hoşlanmam. ben çıkardım gözlükleri adam hala bakıyo mırıldanıyorum hala bakıyo herkesin içinde azarlayınca bakması kesildi. Rezil olmus olmamıs hiç umrumda dill.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?