cnmmm.iyi dileklerin icin cok tesekkur ederimm.allahne muradin var ise versin...oglumkucuk degil 11yasinda..ama kesinlikle annemde durmuyor nedeniise bizim kapimizda arkadaslari var onlarla oynamak istiyor.anneme bir gun bile yazin gitmiyoruz ki kapida oynuyacak die.ben calissam ablasi evde ,ama ben cok evhamliyim.onu kapida birakip ise gidemem.hemen bayilirimm.aklim evde olur.tansiyonum yukselir.iyice pisikolojim bozulur.mahallenin cocuklari istedigi yere gidiyor..ama ben izin vermiyorum.benim gozetimimde oynuyor.ben olmasamonlara takilir gider die korkarimm.elim kolum bagli..birde cok iyi bir isim vardi ..simdi nerede calisicam kii.calistigim yerde eski halimi hatirlayip,kendi kendimi de yicemm.neden calismadim diee...insanlarin alt sinifinda olmak da uzecek benii.neydim ne hale dustum die aglicamm..off cok duygusalim.takintiliyim.evhammmmliyim..evim duzenim dumduz olacak.tezgahta bir bardak olmayacak.gece yatrken her sey mukemmel yerine konulacak...bunlarla birde calisma olunca cok yipraniyorum.denedim bir kezzz.hem ev hem is.hem cocuklari kafama takmaktan,tansiyon vurdu .bayildimm...iki sene sonra bi is var oglum daha da buyur.benimde takintim gecer o zmna.ins.girip calisicam.hemde kapimin onunde...ben surundururum bu adami! ya essek sudan gelecek yada akli basina gelecek vakte kadar surundururum! ya ama kusuyosa kussun be bacim, ne hali varsa gorsun birak, ne kosuyosun pesindenannemlerde oyleymis, o annemle sebepsiz yere konusmazmis annem aralarini yumsatmaya muhabbet acmaya calisirmis. ahh nerdeyse ayni annemin hayati, tek fark o yoksullugu baba evinde degilde koca elinde gormus garibim ve hic unutmaz ki zaten boyle bi yasam unutlmaz, daha dun bile mevzusu gecti ve kadin 68 yasinda, dusun artik nekadar uzulmus icine islemis cektikleri. allahim babam ve esin gibi erkeklere evlilik nasip etmesin insallah! hem aldiklarinin hem dunyaya gelmesine sebep olduklarinin baslarini yakarlar! gerci sen suanda tam tersisin baba evinde yokluk cekmissin simdi cok sukur oyle bi durumun yok ama oyle bi durumunun olmamasini burnundan getirildigi bi hayatta bezdirir insani, varsin biseyim olmasin sevgim saygim huzurum olsun demeye baslar insan. ooooyyyyyyy allahim sana, senin durumunda olanlara ve beter durumda olan herkese herkese yardim etsin insallah su mubarek gunun hurmetine. kocan olacak yarattiginada insaf vicdan merhamet herkese karsi acik gonulluluk versin sana karsi anlayis saygi sevgi versin insallah.
bide diyosunya ailesine soyleyipde onlar konussa benim icin ne anlami kalicak, tamam biyerde haklisin, ama belki o ona gosterilmeden gorecek kapasiteye sahip degil, illaki soylemnesi gosterilmesi lazim, anlatilmasi lazimki dusunmeye baslayabilsin.
is konusunda, oglunu yazin krese falan verme imkanin olmazmi kazanacagin paranin bi miktariyla? hem annende musaitmis kendi evinde bakmak icin, cocuk gitmez desen bile bir iki haftaya alisir, annen bulur illaki onu oyalamanin yolunu. hem bellimi olur belki is yerinin calisanlarina kresi falan olur. ama kendini calisma konusuna kapatma. ve esin seni nekadar yildirmaya calissada yilma. biliyorum demesi cooook kolay. ama anne olmak zoru basarmak diilmi zaten? kizina guzel guclu tuttugunu koparan bi annesi oldugunu gostermek istemezmisin? ogluna kadinlarin calismasinda bi sorun olmadigini, herkesin ekmegini kendisinin kazanabilecegini daha bu yasindan asilamak istemezmisin? nebilim yaa uffkeske elimizden bisey gelsede bi sekilde bi derdine care olabilsek
Calismiyorum cnm.ama calismiyorum die bunlarida hak etmiyorum.cunku beni calistirmayanda o..calissanda,calismasanda ,her sekilde kadin olmak zor.ben eşlere evlilikte çok güvenmeme taraftarıyım. benim ailemde çok çekti vs..şimdi durumları normal. eşimin ailesi güya varlıklı ama evde eşya yok ben bekarlık evimi onlara verdim verdiğim kanepe deotururlar öncesinde yerde otururlarmış benim içi eskiyen kötü tabak tas tava ne varsa eşim götürmüştü geçen baktım kv. onda yeme yapar at bunları dedim kadının eksiği çok elbiseler kokuyor eşime söyledim annem makineyi bilmiyor 15 dk. atıyormuş dedi deterjanı atıyormu belli değil gittim en marka güzel kokan deterjan aldım mutfak singeri, bulaşık detrjanı yok soğuk suyla bulaşık yıkar yine gittim aldım köye gidince verceğim kafam kadar bıçalka meyve soyuyoruz bıcak yok küçük bıçak aldım vs. elektirikli süpürge yokanneler gününde aldık hediye ettik. eşim bunları yapınca memnun kv. de memnun. e peki ben anneme ne aldım hiçbirşey. eşime söyledim anneler gününde hediye alamadım diye e durumumuz ortada borcumuz çok bir dahakine alırız diyor. hey allahım ya erkekler kendi ailelerine gelince herşey yapılsın kızın ailesine gelince aman birşey verilmesin derdinde. ben çalışıyorum elimi toparlayım yaparım yapacağımı aileme. inşallah sende çalışıyorsundur. eğer çalışmıyorsun şikayet edeceğin konu eşinin lafları değil çalışmaman ona muhtaç olman olmalı.
Calismiyorum cnm.ama calismiyorum die bunlarida hak etmiyorum.cunku beni calistirmayanda o..calissanda,calismasanda ,her sekilde kadin olmak zor.
aminn.tsk.ederim.sanki suclu benmisim gibi ,ayri odada uyuyor,ayri odada oturuyor.simdide cocuklarla fuara gitti..bitti herhalde bu sefer.Gözlerim doldu yazdıklarınızı okurken, yaşadıklarımı ve yaşananları gördükçe nefret ediyorum erkek milletinden hiç birşeyi haketmediklerini düşünüyorum Rabbim hidayet nasip etsin cümlesine...
Amaa cok zorr.saniye yokk ki iliskimizi dusunmiyim...of of..beynim cok dolu.bekliyorum sadece bekliyorumm...oy kullanmaya kalkti tek basina gitti.fuara giderken bile cagirmadi.bekliyorum.bu hafta amcasinin kizinin dugunu var.nediecek bekliyorum.ama ben eminimki adim kadar gitmeyecegim.Konusmamanizi senin dert ettigin kadar o etmiyodur biliyomusun. Hani sen ediyosun ama ona caktirmiyosun ya o direk ve net etmiyo bile yani. O yuzden seninle konusup kirici ve yikici olup seni uzup kiricagina varsin sonsuza kadar sussun, ben anneme bunu derim hep. Konusturma derim, konusmamasi senin icin daha hayirlisi derim, en azindan nediycekde kalbimi kircak canimi sikcak derdin olmiycak, herkes baksin isine gucune. Belki bi omur boyle idare edersiniz belkide boyle giderek bosanirsiniz ama kalp kirilmasindan iyidir!! Heleki örnek olmaniz gereken evlatlariniz varsa. Konusarak saygisizlik yapmaktansa varin sessiz kalin ama cocuklarinizjn gozunde birbirinize olan sayginizi yitirmeyin.
NASIL CEKIP KARSIMA KONUSAYIM.BIKTIM.HEP BEN KONUSUYORUM.HEP BEN ORTAYI BULUYORUM.BU YAPTIKLARINI BENYAPMISIM GIBI O KUS.OAYRI ODADAYATIYOR.O AYRI ODADA OTURUYOR.BEN YORULDUM..COK YORULDUM.bence kendını ezdırme ve calıs ne olursa olsun kendını garantıye al öyle şeymı olur evden her cıkan seye nasıl karısır cok sacma sız ıkınız paylasıyosunuz o yuvayı kendı ailesine gelınce oluyoda senın ailene gelınce hır gur öyle şey olmamalı bu çok yanlış çek karşına konuş bu böyle olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?