Bir şey fazla aldım diye kurnaz oldum !

sevgilin yanında olmasa o 9 lirayı zaten harcayamayacaktın değil mi?

Yani kızcağız 4 yıllık ilişkinin samimiyeti ne güvenerek 1 bitki çayı almış bunda bişe göremedim ben. Gördüğüm tek şey 5 TL için kurnazlıkla üstü kapalı aptallıklar suçlanan kız. Görüş farklılığı demek ki. Kurnazlık yapacak kişi, yemeye çalışacak kişi bitki çayı ile mi yapar

Uzun süreli bir ilişkinin böyle bir meseleyle son bulması üzücü olmuş yanlış anlamazsiniz benim fikrim bence arkadaşınız şaka yapmış size takılmış tabi patavatsizlikda yapmis size cimri bir insan olsa bu teklifte hiç bulunmazdı tahminim sizde grurlu bir bayansiniz çok zorunuza gitmiş gönlünüzu almasini beklemissiniz ama partneriniz size sinirlenip inat etmiş geri adım atmamış o sinirle parayi da goturunce arkadasiniz grur yapmış kopurmus biriniz grurlu biriniz inatci bence ikinizde kötü niyetli degilsiniz biraz daha sakinlesince oturup güzelce konuşun bu adam böyle dusuncesiz bir insan olsa 4 yıl birlikte olmazdın çoktan ayrılırdın biraz sakinles canım o zaten aricaktır bırak hatasını telafi etsin umarım gönlünce olu

kurnazlıktır değildir bilemem,yanındaki para kadar harcama yapacaktı.

Ay herkeste abartmayi ne cok seviyo ya.
Tamam yaninda para yoksa almayabilirdide.
Kiz aralarindaki samimiyete guvenmis bi hata etmis onunda gercek yuzu ortaya cikmis

Hemen yiyici muamelesi yapmis kadinlar kulubunun o en mukemmel, muhtesem ve kendince zeki uyeleri.

Napcak o yastaki cocugun ne parasi olcakki yiycek zaten bence ogrenci icin 5 lira bile onemlidir hepiniz mi zengin ogrencilik yasadiniz :)

Burda 5 lirayi herkes kendi acisindan degerlendiriyor ama ogrenci gozuyle bakmak lazim ya da harclikla gecinen birinin gozuyle

--Bu cevap cocugun konu sahibiyle ayni yaslarda oldugu varsayilarak yazilmistir---

O neymiş öyle 5 lirayla kurnazlık yapıp zenginmi olcakmışsın.
Tam bir malmış sevgilin.

Ben anlamadım aldıklarınızın tamamını o mu ödedi de bunca tantana yaptı?
Sadece 5 lira ekledi ve onun için mi bu kadar konuştu.
Terbiyesizliğin lüzumu yokmuş,ödeyip başınıza kakacağına,hiç demeseymiş ben üzerini tamamlarım diye.

Ayriimak çok yerinde bir karar olmuş. 5liralık şey için böyle fesat düşünen çirkinleşen bir adamdan uzak dur.

Hikayenin en kötüsü 4 yıllık bir ilişkinin olması!!!!! Bukadar uzun zamanda bir çayın konusu mu olur????
Bunun pek mantıklı bir açıklaöazı olamaz ya seni kurnazcı biri olarak görüyor ve orda patladı ya da acayıp takıntılı Benimdd anında gözümde düşerdi. Sevgili boşver iyi bir arkadaş bile böyle yapsa alınırım. Bu dört sen içerisinde de böyle maddi konular oldu mu aranızda?

Ben de anlamadım konuyu, madem paran yok neden alışverişe gidiyorsun? Hadi gittin sen ne kadar ödedin çocuk ne kadar ödedi? Eğer 5 TL'den fazla ödediyse ve ayrılmaya karar verdiysen çocuğun ödediğinin tamamını göndermen gerekmez miydi? Belki de çocuk kurnaz demekte haklıdır

Parayi goturmekle cok iyi yapmissiniz vede ayrilmakla nasil bi insan ya 4 senedir cikiyomussunuz sizin karakterinizi bilmiyormuda size ole bisey soyluyor pes simdiden bole yapan ilerde neler yapar iyi yapmissiniz bosverin.

4yıllık bir ilişkide 5 liranın hesabı çok ilginç olmuş.
kurnazlık yaptiginizi düşünmesi bence daha büyük kurnazlık gerektirir.

4 senelik sevgililikte ilk defa mı böyle saçma bir hareket yapıyor. Katlanılmaz bir insan. 5 liralık şeyin lafı edilir mi. Sanki 500 lira.

Kız kendisi markete gidiyormuş zaten elindeki parayla. Çocuk peşine takılmış ben de geleyim diye. Çocuğun eklediği 11 lira. Elindeki parayı zaten vermiş kız. Çay 5 lira. Kız aslında 11 lira verecekmiş annesine ama o anda evde beş lirası varmış sadece. Ben kızı kurnaz bulmadım. Çocuğun lafına güvenip rahat davranmış ama erkek milleti işte.

Bilmem ben de kızı kurnaz buldum, çünkü yazılarında var ne canım çekerse alırdı. Yani canının çektiği şeyleri de söylüyor, madem canın çekti kendine al, alamıyorsan da çocuğa söyleme. Markete giderken de param az diye yol yapıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…