Bir şey fazla aldım diye kurnaz oldum !

Dört yıllık ilişki diyor. Para lafı olmazdı diyor. Uzun ilişkilerde genelde rahat davranılır ya. Belki kız ondan öyle demiştir bilemiyorum.

4 yıldan sonra gerçek yüzünü görmüşsün , şükür et kurtuldun, cimrilik mesele değilde sana 5 tl için kurnazlık yapıyorsun demesi çok aşağılık, 4 sene hatırını bırak 4 günlük bile olsa 5 tl için bunu düşünen insandan tiksinirim şahsen

Yanınızda ne kadar para varsa sadece o kadarlık alışveriş yapsaydınız sizde. Üstünü tamamlama olayı hiç olmasaydı.

Ben ya anlatamiyorum ya da anlamiyorsunuz o benim yanima gelipte sordu ne kadar paran var dedi ben sevgilimi gorupte markete gidiyorum ama param az demedim şu aradaki ince cizgiyi kavrarsaniz eger super olacak sordu söyledim sirf odesin diye param az yaa triblerine girmedim ben

Ohoo konu nerden nereye gelmis.
Ona bakarsak bende erkeklere birseyler odetmeyi sevmem. Ama konu sahibine oyle bir damga vurulmasi uzucu buldum.
Adam madem oyle oldugunu dusunuyor ozaman ayrilsaymis. Ne o oyle basinda dikiliyor aldiklarini sayiyor vs..sen orda saf saf birseyler alirken.
Sen sevgilinin samimiyetine bagli o cayi aldigini dusunmussun ki ardindan sasirmissin onun soylediklerine. O ise kafasinda baska alemdeymis..
Herif madem almak istemiyormus almasaymis caninin cektiklerini daha once de. O yuzden herkes kiza yuklenmesin. Mustakbel kaynanalar konmus yine konuya. Ozaman bu erkekler de kizlara istedigini al..canin ne istiyorsa al vs demesin degilmi? Akli mi yok adamin. Hem boyle soyleyip sonra cok kurnazsin demek ne neyin nesi.. İcinden bile gelmemis kiza birseyler almak. İcinden gelmeyen seyi yapmayacaksin.

Ogluslarinizi okadar aciz gormeyin. Bana bir arkadasim bunlari dese benimde fazla yok derdim odemezdim konu kapanirdi. Veya icimden geliyorsa oderdim odersem de lafini yapmazdim. Kizlarin ve gelinlerin de ogluslarinin parasini yemesi zaten kayinvalidelerin paranoyalarindan biri

Cocugun 5 tl sini yedin canim cok kurnazsin ...

Genelleme konuşmuyorum ama bazılarınız olayı çok farklı yöne çekmiş,sanki ben ödememde yardımcı olacak diye karşıma ne çıkarsa almışım gibi. Ben gene kendi alacagim şeyleri aldim ve kendi paramla ödedim 11 lira çıkmadi adam onu ödedi 11 liranin 5 lirasida bitki cayiydi. Sanki ben kendi parami cebe mi attim ? O oduyo diye ona odetmedim ya bazilariniz konuyu cok saptirici yorumlar haddini aşan yorumlar yapmiş lutfen dikkat edin yorumlariniza ben bitki cayini almayabilirdim ama 4 sene beraber oldugum insan hic lafini boyle seylerin yapmadigi icin buna guvenerekten şu 5 liralik bitki cayina boyle delleneceğini bilsem zaten almazdim .

Alisveris 16 lira tutmus konu sahibi 7 lira odemis sevgilisi 9 lira.
Ossde cikmis matematik problemi mubarek ben boyle cozdum zira bi ara 11 lira lafi gecti bu da caydan onceki tutar
Ay çok yaşa sen ne güldüm
Son duruma göre sevgili 11tl ödemiş. Niye bi ara 9 a dustu ben de anlamadim ama Içinde 5tl çay da dahil. Diyelim alışveriş 21 tl tuttu. Konu sahibinin 10 tl si var. 11 tl de sevgili ödemiş

İnsan 4 yıllık sıradan bi arkadaşına bile para yoksa ben tamamlarım der ve ne aldı ne almadı diye kontrol etmez. Ayıptır.
Kıza kurnaz diyenler hiç mi nazınızın geçtiği biri yok etrafınızda. Hele ki ciddi bi ilişki içindeyken. Ben kendi babasından bile para isteyemeyen biri olarak söylüyorum bunu. Bugün sen ödersin sende yoktur o öder. Bunun lafını kim ediyorsa da ciddi manada niyeti bozuk olan odur.

Harbiden ben de sasirdim bazen sırf muhalefet olmak için yaziyo bazı arkadaşlar ya da kötü bir gün geçiriyorlar 4 senelik ilişkide bunların lafı olmamalı hani 50 100 tl olur kişiler öğrencidir anlarım da 5 lira 10 lira nedir yaa

1 senedir birlikte çalıştığım sadece işyerinde birlikte olduğum kişilere böyle yapmıyorum

Önceki konularınıza da göz gezdirdim birazda askere gitmeden ayrılmışın izne gelmiş ayrılmışın daha bikaçkere de olanlar olmuş ayrılmışın sürekli arkadasları ile vakit gecirdiğinden sikayet etmişin neden sürekli ayrılıp ayrılıp barısyorsun ayrılık senin için bi çesit koz blöfmü ayrılan sen defalarca geri barişan sen ayrılıyorsan tam ayrıl devam edeceksen tam devam et ben karsı tarafı cok sıktıgını bunalttıgını düşünüyorum belki oda böyle bi bahane yarattı öyle olmadıgını bildiği halde bilemezsin

Ay abartmıyor musun maddiyat paylaşımı falan duyan birlikte ev araba aliyolar zanneder

Hem konu sahibinin huyunun bu olduğunu nerden cikardin buna benzer konuları var da ben mi kaçırdım

Aynen öyle. Öğrenci de olduk o zamanda böyle sineğin yağını çıkarmadık yani. Kurnaz olana bile kurnaz denmiyor adam 4 senelik sevgilisine yapıştırmış lafı geçmiş.
5 lira mı 9 lira mı hesabı yapılmış bisürü. 10 olsa ne olacak ki. Sırf muhalefet olunsun.

bahsettiğiniz kişilerden biride benim. Ben yanındaki para kadar ürün alması gerektiğini savunuyorum. Sonuçta erkek arkadaşı teklif etmese konu sahibi zaten yanındaki para kadar almak zorundaydı. Belkide siz haklısınızdır bilmiyorum. Ben böyle birşey yapmazdım yapmadımda belkide ondan garip geliyor.

düğünümden 1 hafta önce nişanlım perma paramı vermek istedi de hakaret saydım.halbuki düğüne hazırlıktı.
üstelik daha önce her istediğini zaten alıyormuş,belki de altında yatan başka şeyler vardır.

4 senelik ilişkide bunun lafı olmaz oluyorsa sıkıntı 4 ay falan olsa neyse ama 4 senede iş ciddiye gidiyorsa tam da dikkat edeceğin şeyler bunlardır ben bütün resme bakarım ilerde bu adam aldığım kreme giydiğim elbiseye de laf eder derim, çalışmayan bir kadına azap olur böyle adam çalışan kadında ağız tadıyla harcayamaz parasını adam laf eder

Hayır yani iş düğün takı vs olduğu zaman erkeğin ve ailesinin gözünün yaşına bakmayan çoğu kk kadını 9 tl nın hesabını yapiyo surda, sevgili iken avrupai evliliğe gelince şark kafaları. .

Ha bahsettiğim sevgililik falan da değil etrafta arkadaş dost tanıdık yok mu yaw hiç mi kimsenin kursağına 1 kuruşunuz geçmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…