- 25 Ağustos 2012
- 1.647
- 2.109
- 133
- Konu Sahibi saribaykuss
-
Bilmem ben de kızı kurnaz buldum, çünkü yazılarında var ne canım çekerse alırdı. Yani canının çektiği şeyleri de söylüyor, madem canın çekti kendine al, alamıyorsan da çocuğa söyleme. Markete giderken de param az diye yol yapıyor.
Ben ya anlatamiyorum ya da anlamiyorsunuz o benim yanima gelipte sordu ne kadar paran var dedi ben sevgilimi gorupte markete gidiyorum ama param az demedim şu aradaki ince cizgiyi kavrarsaniz eger super olacak sordu söyledim sirf odesin diye param az yaa triblerine girmedim benArkadaşım ben niye kafamda kurgulayıp yazayım.
Bak işaretledim.
Sen demissin markete GIRMEDEN söyledim, o da tamam al ben öderim fazlasını dedi.
GIRERKEN bunu dememiştin hazır görünce aldın diye kendisi söyledi demissin.
Bi 5tl ödedi bi 11 bi 16 şimdi de 9 lira oldu MEBLAĞ (mevla değil bu arada) benim için önemli değil. Umrumda da değil.
Valla sen yiyici davranmışsın adam da hemen farketmiş ve patlamış. Komik yani. Ben bunu ne yazayım kafamdan. Bu kurgu değil olsa olsa fıkra olur
Zaten oyle yaptim bi 11 lira cikismamisti bendeYanınızda ne kadar para varsa sadece o kadarlık alışveriş yapsaydınız sizde. Üstünü tamamlama olayı hiç olmasaydı.
Bende onu diyorum aldığınız birşeyi bıraksaydınız paranız yeterdiZaten oyle yaptim bi 9 lira cikismamisti bende
bizde size madem paranız yetmedi keşke ona tamamlatmak yerine yanınızdaki para kadar alsaydınız diyoruz.Ben gene kendi alacagim şeyleri aldim ve kendi paramla ödedim 9 lira çıkmadi adam onu ödedi 9 liranin 5 lirasida bitki cayiydi.
Ay çok yaşa sen ne güldümAlisveris 16 lira tutmus konu sahibi 7 lira odemis sevgilisi 9 lira.
Ossde cikmis matematik problemi mubarek ben boyle cozdum zira bi ara 11 lira lafi gecti bu da caydan onceki tutar
İnsan 4 yıllık sıradan bi arkadaşına bile para yoksa ben tamamlarım der ve ne aldı ne almadı diye kontrol etmez. Ayıptır.
Kıza kurnaz diyenler hiç mi nazınızın geçtiği biri yok etrafınızda. Hele ki ciddi bi ilişki içindeyken. Ben kendi babasından bile para isteyemeyen biri olarak söylüyorum bunu. Bugün sen ödersin sende yoktur o öder. Bunun lafını kim ediyorsa da ciddi manada niyeti bozuk olan odur.
" bu kızlarımızın hiç bir şeyi olmayan, yarın ayrılacağı adamların, hepimizin sevgilisi oldu, ben hiç birinin parasını yemedim. "
Evet bana göre evlilik sevgili olmaktan çook ayrı bir kavram çünkü sevgiliyken benim karşımda ki insanla en fazla paylaşabileceğim şey duygularım, geçirdiğim zaman, aldığımız hediyeler felandır. Maddiyatın paylaşılmasını birbirine resmi olarak bağlı olmayan insanlarla yapıldığında ben doğru bulmuyorum.
Aynı şeyi ben kendim içinde düşünürüm mesela çevrem de vardı sevgilileri kız arkadaşlarımdan ihtiyaçlarını istiyordu. Yahu ne münasebet ben neden senin eksiğini alayım elin var ayağın var ? Çok önemli bir ihtiyaçtır ayrı orası.
Konu sahibi ise bunu huy edinmiş bilmem anlatabildim mi..
Bir de şey var, ben burada ki konumda hayatımın ne kadarını yazmış olabilirim ki siz beni onunla yargılıyorsunuz. Mesela bu şey demek gibi " sizde çocuğunuza uyku eğitimi veremiyormuşsunuz burada ki anneleri yargılayamazsınız. " ne kadar doğru olabilir bu sizce ? Belkide çok denediniz farklı problemler var ben ne bileyim dimi ? Siz şimdi ben evlendikten bir ay sonra eşimin borcunu ödedim o parayıda geri almadım biriktirince işine ekledi ve şuan paramızı artırıyoruz bunu ne bilesiniz ? Benim eşime bir minnet borcum yok mesela. Veya velev ki böyle olmasın, manen bir sürü desteğim var evin tüm uğraşları bende benim eşime sağladığım bir standart var ve elbette bunun karşılığı olmalı.
Evlilikle sevgililik bir değildir benim fikrim de zikrim de bu çocuğun yapma zorunluluğu yok.
Sevgi ve saygıyla kalın. @zelzeleee
Aynen öyle. Öğrenci de olduk o zamanda böyle sineğin yağını çıkarmadık yani. Kurnaz olana bile kurnaz denmiyor adam 4 senelik sevgilisine yapıştırmış lafı geçmiş.Harbiden ben de sasirdim bazen sırf muhalefet olmak için yaziyo bazı arkadaşlar ya da kötü bir gün geçiriyorlar 4 senelik ilişkide bunların lafı olmamalı hani 50 100 tl olur kişiler öğrencidir anlarım da 5 lira 10 lira nedir yaa
1 senedir birlikte çalıştığım sadece işyerinde birlikte olduğum kişilere böyle yapmıyorum
İnsan 4 yıllık sıradan bi arkadaşına bile para yoksa ben tamamlarım der ve ne aldı ne almadı diye kontrol etmez. Ayıptır.
Kıza kurnaz diyenler hiç mi nazınızın geçtiği biri yok etrafınızda. Hele ki ciddi bi ilişki içindeyken. Ben kendi babasından bile para isteyemeyen biri olarak söylüyorum bunu. Bugün sen ödersin sende yoktur o öder. Bunun lafını kim ediyorsa da ciddi manada niyeti bozuk olan odur.
bahsettiğiniz kişilerden biride benim. Ben yanındaki para kadar ürün alması gerektiğini savunuyorum. Sonuçta erkek arkadaşı teklif etmese konu sahibi zaten yanındaki para kadar almak zorundaydı. Belkide siz haklısınızdır bilmiyorum. Ben böyle birşey yapmazdım yapmadımda belkide ondan garip geliyor.Harbiden ben de sasirdim bazen sırf muhalefet olmak için yaziyo bazı arkadaşlar ya da kötü bir gün geçiriyorlar 4 senelik ilişkide bunların lafı olmamalı hani 50 100 tl olur kişiler öğrencidir anlarım da 5 lira 10 lira nedir yaa
1 senedir birlikte çalıştığım sadece işyerinde birlikte olduğum kişilere böyle yapmıyorum
Bilmem ben de kızı kurnaz buldum, çünkü yazılarında var ne canım çekerse alırdı. Yani canının çektiği şeyleri de söylüyor, madem canın çekti kendine al, alamıyorsan da çocuğa söyleme. Markete giderken de param az diye yol yapıyor.
düğünümden 1 hafta önce nişanlım perma paramı vermek istedi de hakaret saydım.halbuki düğüne hazırlıktı.bahsettiğiniz kişilerden biride benim. Ben yanındaki para kadar ürün alması gerektiğini savunuyorum. Sonuçta erkek arkadaşı teklif etmese konu sahibi zaten yanındaki para kadar almak zorundaydı. Belkide siz haklısınızdır bilmiyorum. Ben böyle birşey yapmazdım yapmadımda belkide ondan garip geliyor.
bahsettiğiniz kişilerden biride benim. Ben yanındaki para kadar ürün alması gerektiğini savunuyorum. Sonuçta erkek arkadaşı teklif etmese konu sahibi zaten yanındaki para kadar almak zorundaydı. Belkide siz haklısınızdır bilmiyorum. Ben böyle birşey yapmazdım yapmadımda belkide ondan garip geliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?