- 26 Aralık 2007
- 22.146
- 12.092
- 498
- Konu Sahibi saribaykuss
-
4 değil isterse 10 senelik sevgilisi olsun değer mi bu duruma düşmek.açıkçası kızımın sevgilisinden para almasını asla istemezdim.Hicbir şeyiniz olmayan derken? Adam 4 yıllık sevgilisi, yani birinin birseyi olmak için ille evlenmek mi gerekiyo? Arkadaşlarımız bizim neyimiz oluyo bu durumda?
Evliliklerde de ayrılık olabilir, o zaman evliliklerde de hesaplar ayrılmalı 1 kuruş karşı tarafa geçmemeli
Nice arkadaşlığım bitti hiç düşünmedim şunu ısmarlamıştım hediye almıştım param geçti diye, hatta söyle diyim 8 bin tl borcu olan adam var vermiyo ne yapayim
Bu herkesin kendi tavrı ve tarzıyla ilgili. Ben de arkadaşlarımla ilgili hesap kitap tutmam. Oldukça da yani elimde olduğu kadarıyla da cömertimdir. Ama şahsen kimseden hiçbir şey istemem ve de beklemem. Mesela abur cubur için param varsa alırım, yoksa nişanlım ya da arkadaşım kimseye ödetmem. Bu kişilik meselesi ve ben de kendi kişiliğime göre yorum yapıyorum herkes gibi.Hicbir şeyiniz olmayan derken? Adam 4 yıllık sevgilisi, yani birinin birseyi olmak için ille evlenmek mi gerekiyo? Arkadaşlarımız bizim neyimiz oluyo bu durumda?
Evliliklerde de ayrılık olabilir, o zaman evliliklerde de hesaplar ayrılmalı 1 kuruş karşı tarafa geçmemeli
Nice arkadaşlığım bitti hiç düşünmedim şunu ısmarlamıştım hediye almıştım param geçti diye, hatta söyle diyim 8 bin tl borcu olan adam var vermiyo ne yapayim
4 değil isterse 10 senelik sevgilisi olsun değer mi bu duruma düşmek.açıkçası kızımın sevgilisinden para almasını asla istemezdim.
Bu herkesin kendi tavrı ve tarzıyla ilgili. Ben de arkadaşlarımla ilgili hesap kitap tutmam. Oldukça da yani elimde olduğu kadarıyla da cömertimdir. Ama şahsen kimseden hiçbir şey istemem ve de beklemem. Mesela abur cubur için param varsa alırım, yoksa nişanlım ya da arkadaşım kimseye ödetmem. Bu kişilik meselesi ve ben de kendi kişiliğime göre yorum yapıyorum herkes gibi.
Sevgili olmak benim gözümde bağlayıcı bir kavram değil. Bunu evlilikle bir tutmak da doğru değil.
yooo eldende para alıyormuş yani sevgilisi eline sıkıştırıyormuş o da alıyormuşBu direk elden nakit para almak değil ki
Şimdi de bundan yıllar önce de eşime de arkadaşlarıma da çok şeyler yaptım keza onlar öyle, biten arkadaşlıklarım oldu keşke yapmasaydım da demedim yaşandığı an güzeldi iyi anılarım oldu, e evliyken de almasın o zaman fark ne evlilikler de bitebilir takı istemeye gelince hiç o açıdan düşünmüyo kızlar maşallah
Valla ben de sizi tebrik ediyorum. Bir yorum ancak bu kadar yanlış anlaşılabilirdi. Üstelik konu siz olmadığınız halde.Seni tebrik ediyorum kişiliksiz demenin en kibar yolu bu olabilirdi evet ben kişiliksizim cuma günü arkadaş halley almıştı parasını vermedim mesela
yooo eldende para alıyormuş yani sevgilisi eline sıkıştırıyormuş o da alıyormuş
Valla ben de sizi tebrik ediyorum. Bir yorum ancak bu kadar yanlış anlaşılabilirdi. Üstelik konu siz olmadığınız halde.
Konu sahibi yarın git kalan 4 lirayı da ver hatta 5 ver faiz işledi say herkesin ağzı kapansın
Millet de zaten "ne istesem alırdı, arada elime para verirdi..." gibi cümlelerden sonra konu sahibine farklı yorumlar yapmaya başladı. O kısmı görmemissiniz.O zaman ayıp ediyo kendisi banlandı heralde bende tüm konuyu okumadım burda dedi heralde bu detayı
Ortamda yemen içilen çay çorba falan neyse de nakit almak hoş değil
bana mı dedin :))
kalanı barışınca verir bence
Size laf söylemedim ki. Siz kendinizden örnek vermiştiniz, ben de farklı düşündüğümüzü ifade etmek için kendimden örnek verdim. Ben bir kusurda bulunmadım ama siz kusur bulup bakmak istiyorsanız buyrun bakın. Ne diyeyim.Karşılıklı alıntılaşıyoruz nasıl anlasaydım
Kaldı ki çok doğru anladım her gün karşılaşıyorum kibar laf sokucularla meslek gereği, önemli değil kusura bakmıyorum
Senin yorumunu görmedim yeni mi yaptın sayfayı yenilemedim
Koni başında bikac kişi neden 5 verdin 9 vermedin demiş ya
orası da muamma bir kaç yerde 11, bir kaç yerde 9konu başlarında da sordum. bir önceki sayfada da yazdım.
bak şimdi aldın bitki çayını sevgilin bıdı bıdı etti ne yaparsın? beraber marketten çıkmış yürüyorsunuz. ben şu meşhur empatiyi yaptım çayı çıkarıp poşetten attım. oldu bitti normal refleks bu değilmidir?
e hadi eve gittim gururum incinmiş evdede sadece 5 lira var. ama adam 9 ödemiş. 5 lirayı yüzüne çarpmak kurtarır mı gururu?
madem ilişkiyide bitirmeye karar vermişim. beklerim eve biri gelince gider veririm parasını..
velhasıl konu sahibesi kızmış söylenmiş tamam ama ayrılmak tamamen blöf..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?