Bir şey fazla aldım diye kurnaz oldum !

orası da muamma bir kaç yerde 11, bir kaç yerde 9

aslında o önemli değil. ben AdAm_OLaCaK_KIZ a katılıyorum bu noktada insan arkadaşının bile hesabını öder. kaldı ki 4 senelik sevgili.
ama bana konu sahibesinin tepkisi samimi gelmiyor. onca lafı işitince eve gidip sadece çayın parası mı geri verilir? zaten o çayın o poşette eve kadar girmesi bile imkansız benim için o laflardan sonra..

Valla 5 9 11 rakam her ne zıkımsa artık ben onu da vermem,madem evlat acısı gibi içine oturdu bırak orda kalsın derim kendi kendime

Hayır burda düştüğüm durum tuhaf oldu ben ki ücretsiz izindeyken kendime rutin kullandığım kremleri parfümü almamış kişiyim yani genel tabirle adam benim biseyim kocam,sevgilim falan değil yani ama yapmadım ya da nişanlıyken yemek takımı vs almıştık peşin alımda indirim var diye eşimin hesabından nakit ödüyoduk sonra ben ona her ay maaşımdan 300 300 ödüyodum ödeme zaten ikimiz kullanıcaz dediği halde ödedim ama sanki beleşçi gibi bi durum oldu

Üniversiteden mezun oldum babamdan ,yani bu adamda biseyim biyolojik olarak hemde,harclik isteyemezdim montuma koyardı gizlice stand hostesliği falan yapardım kpss kursu devam ederken

Uzun oldu ama açıklama yapmak istedim kişilik meselesi diye okuduğum 2 yorum oldu çünkü

Amma velakin tutupta 3 5 11 neyse bunun hesabını ömrüm boyunca yapmadım yapmam elden para alıyorsa ona yuh yani o kısım ayrı

Ya ayrılırsanız olayı gerçekçi değil bi kere bunu genel yazıyorum her ilişki bitebilir insanlar ölebilir yahu,o zaman hayatımıza giren hiç kimseye 5 kuruşumuz geçmesin

Ha nedir olay kronikleşir karşı taraf ölücüdür her hesabı kilitliyodur eli cebine gitmiyodur kirk yilda bir sen bisey istedim mi arazi oluyodur falan o zamqn dersin bro hayırdır diye

Ben insanların sevgiliyken her konuda birbirlerini ölçüp tartmalarından yanayım maddi konular da dahil,çünkü o konu çok cok önemli evlilikte

Aspirin almıştık da kişi başı 25 kuruş diye hesap yapmıştı bi arkadaş,ha arkadaş olarak bir nebze gideri vardı ama şu tip sevgilim olamazdı mesela,ya da sevgilim böyle biri olsaydı ben anında topuk, bu işlerde birlikte zaman geçirerek aldım verdim diyerek oluyo

bence sevgilide dolmuşluk var.konu sahibi kendisi de diyor zaten 4 senede ilk kez oldu.ne istesem alır,hatta paran yoktur diye para sıkıştırırdı diye.

Bende tam konu sahibine soracaktim bitki cayini yolda eve giderken atsaydiniz diye ama konu sahibi gecmis sayfalarinda yazmiz atmaya calistim attirmadi engel oldu diye. Bu arada sevgilinizi haksız buldun.

Ya bence de çocuk sinir olmuş, bu bardağı taşıran damla yani. Tamam 5 10 TL'nin lafı edilmeyebilir o zaman diyebilirdik ki çocuk cimri. Ama kız arkadaşının canı ne çekerse alan, gerektiğinde para veren biriymiş. Demek ki cimri değil. Diğer taraftan şunu canım çekti diyebilen bir kız arkadaş var, ya da yeterince param yok alışveriş için diyebilen. Çocuk niye ayrılmıyor kızın bu hesap kilitleme huyunu biliyorsa o da ilginç

Bir önceki konuda çocukla cinsel ilişki yaşadığına dair, demek ki çocuk kızın bu para kilitleme huyundan sıkıldı ama bir taraftan cinsel ilişki de yaşıyorlar. O yüzden de ayrılmamıştır. Yani çocuk zaten kızın para kilitleyip durduğunu düşünüyormuş sadece bu olayda daha fazla idare edememiş

Konu sahibini haklı bulmak zorunluluğu mu geldi ? Karşıt yorum yapanlara safi muhalefet için yok efendim prim yapmak için gibi ithamlarda bulunulmuş

kimsenin buradan alacağı prime ihtiyacı sanmıyorum ki olsun anonim takılıyoruz sonuçta farkındaysanız çok ciddiye almayın yani burayı prim kaynağı olarak gören de sizsiniz

Bir şey diyeyim mi çok saçma gibi görünüyor ama bence haklısınız. Ben olsam ben de sinirlenirdim; beş liralık çay eklemenin kurnazlıkla ilgisi ne ya? Hadi parasını o ödeyecek diye abartsan da abartsan aylık ev alışverişini yapsan falan okey adam da laf sokmuş haklı derim de, araya minicik bir poşet çay eklemişsin ve seni kurnazlıkla suçlamış. Ben de çok sinirlenir ve soğurdum.

Bugün bunu böyle yüzüne vuran yarın öbürgün evlendiğinde hayır almıyorum demeye kadar getirir. Cimrilik pintilik vs. Değil bu daha da boyut atlamış hali.

Yarın barıştık diye konu açmassın umarım.

Ohh yemişsemde iyi yapmışım
Kendileri yiyememiş kimse para harcamamış heralde onlara
Boşver ben seni anladım

hani ilk yapışında şaka yapıyor diyelim de sonra yine neden kurnazlık yapıyorsun vs diye uzatıyor

haklısınız..

ben adam sonunda şaka yaptım falan diyecek sandım ama yok adam pintilikte boyut atlamış resmen. Tavrını tebrik ettim. Devamını getirmeni dilerim. Barışsanız bile ikinize de iyi bir ders olur.

Bu neymiş böyle ya kaynanadan beter. Demek muhtaç olsanız hayatınızı karartacak. Uzaklaş bu tipten bak adam demiyorum.

yahu 5 liralık bir şey sen hiç mi bir şey ısmarlamıyorsun hiç mi hediye almıyorsun. Ayrıca çalışıyor musun? Bunu Kızlar konusunda dolduruyor ailesinden biri herhalde.

HAKLISIN..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…