- 3 Nisan 2014
- 36.202
- 147.656
- 798
- Konu Sahibi saribaykuss
-
orası da muamma bir kaç yerde 11, bir kaç yerde 9
konu başlarında da sordum. bir önceki sayfada da yazdım.
bak şimdi aldın bitki çayını sevgilin bıdı bıdı etti ne yaparsın? beraber marketten çıkmış yürüyorsunuz. ben şu meşhur empatiyi yaptım çayı çıkarıp poşetten attım. oldu bitti normal refleks bu değilmidir?
e hadi eve gittim gururum incinmiş evdede sadece 5 lira var. ama adam 9 ödemiş. 5 lirayı yüzüne çarpmak kurtarır mı gururu?
madem ilişkiyide bitirmeye karar vermişim. beklerim eve biri gelince gider veririm parasını..
velhasıl konu sahibesi kızmış söylenmiş tamam ama ayrılmak tamamen blöf..
bence sevgilide dolmuşluk var.konu sahibi kendisi de diyor zaten 4 senede ilk kez oldu.ne istesem alır,hatta paran yoktur diye para sıkıştırırdı diye.aslında o önemli değil. benAdAm_OLaCaK_KIZ a katılıyorum bu noktada insan arkadaşının bile hesabını öder. kaldı ki 4 senelik sevgili.
ama bana konu sahibesinin tepkisi samimi gelmiyor. onca lafı işitince eve gidip sadece çayın parası mı geri verilir? zaten o çayın o poşette eve kadar girmesi bile imkansız benim için o laflardan sonra..
Bir şey diyeyim mi çok saçma gibi görünüyor ama bence haklısınız. Ben olsam ben de sinirlenirdim; beş liralık çay eklemenin kurnazlıkla ilgisi ne ya? Hadi parasını o ödeyecek diye abartsan da abartsan aylık ev alışverişini yapsan falan okey adam da laf sokmuş haklı derim de, araya minicik bir poşet çay eklemişsin ve seni kurnazlıkla suçlamış. Ben de çok sinirlenir ve soğurdum.Herkese iyi geceler 4 senelik ciddi bir iliskim var bu aksam marketten bir şeyler almaya gittim sevgilimde yanımdaydı pekte param yoktu sevgilimde ne alıcaksın dedi alcaklarımı söyledim tamam sen al yetmezse üstünü ben tamamlarım dedi girdik markete alacaklarımı aldım + bitki çayı aldım birde markete girerken bitki cayi alcagimi dememistim gorunce alasım geldi
Sonra asla beklemedigim tepkileriyle karsilastim ve şoka girdim markete girerken bunu alcagını demedin bunuda alim araya sıkıştırım yapıp kurnazlık mı yapıyosun sen dedi bana lafı şuna getirdi alacaklarini ödücem diye kurnazlik yapip bitki cayimida alimde aradan cikarim demisim ben.
Kasada biraktim almiyorum rahatla dedim aldi kasadan zorla gecirdi yolda eve birakirkende istemiyorum yuzun hemen nasil asıldı 5 liralik şey icin dedim atiyodum bitki cayini attirmadi 5 lira icin sen bana surat asıyosun suan ustumde para yok eve gidim 5 lirani vericem merak etme dedim sakın oyle bi hata yapma ben sana aldiklarini oducem dedin diye aldin ilk sordugumda onu alcani demedin kurnazlik yapiyosun sen demeye basladi bana ben iyice cildirdim beni kapiya birakti bir sey demeden cekti gitti evime gittim o bitki cayinin parasi 5lirayi aldim evlerine gittim annesine verdim parayi bende unutmusta dedim kadini gecistirdim bunu aradim sonra annene verdim 5 lirayi bana 5 liranin hesabini yapan surat asan insan lazim degil dedim telefonda demedigi kalmadi bana bu hareketi yapmicaktinda bilmem neler dedi bende agir laflar ettim bitti isine bak dedim kapadim ve ayrildik
Cok sacma bi konu degil mi hanimlar benim sucum gunahim ne ?
Ohh yemişsemde iyi yapmışımSagolun ya yok sevgiliye odetilmemeli hata yapmissin bazilarida bana adamin parasini yemissin etmissin bilmem ne bu benim 2 gunluk mu sevgilim ? 4 senemi gecirdigim insan zor kotu durumda tabiki el uzatip yardim etmeli ben gene o oduyo diye asiriya da kacmadim kendi parami cebe de atmadim gene odedim paramla yettigi kadar ayni durumda o olsaydi bende oderdim
Bu neymiş böyle ya kaynanadan beter. Demek muhtaç olsanız hayatınızı karartacak. Uzaklaş bu tipten bak adam demiyorum.Herkese iyi geceler 4 senelik ciddi bir iliskim var bu aksam marketten bir şeyler almaya gittim sevgilimde yanımdaydı pekte param yoktu sevgilimde ne alıcaksın dedi alcaklarımı söyledim tamam sen al yetmezse üstünü ben tamamlarım dedi girdik markete alacaklarımı aldım + bitki çayı aldım birde markete girerken bitki cayi alcagimi dememistim gorunce alasım geldi
Sonra asla beklemedigim tepkileriyle karsilastim ve şoka girdim markete girerken bunu alcagını demedin bunuda alim araya sıkıştırım yapıp kurnazlık mı yapıyosun sen dedi bana lafı şuna getirdi alacaklarini ödücem diye kurnazlik yapip bitki cayimida alimde aradan cikarim demisim ben.
Kasada biraktim almiyorum rahatla dedim aldi kasadan zorla gecirdi yolda eve birakirkende istemiyorum yuzun hemen nasil asıldı 5 liralik şey icin dedim atiyodum bitki cayini attirmadi 5 lira icin sen bana surat asıyosun suan ustumde para yok eve gidim 5 lirani vericem merak etme dedim sakın oyle bi hata yapma ben sana aldiklarini oducem dedin diye aldin ilk sordugumda onu alcani demedin kurnazlik yapiyosun sen demeye basladi bana ben iyice cildirdim beni kapiya birakti bir sey demeden cekti gitti evime gittim o bitki cayinin parasi 5lirayi aldim evlerine gittim annesine verdim parayi bende unutmusta dedim kadini gecistirdim bunu aradim sonra annene verdim 5 lirayi bana 5 liranin hesabini yapan surat asan insan lazim degil dedim telefonda demedigi kalmadi bana bu hareketi yapmicaktinda bilmem neler dedi bende agir laflar ettim bitti isine bak dedim kapadim ve ayrildik
HAKLISIN..Herkese iyi geceler 4 senelik ciddi bir iliskim var bu aksam marketten bir şeyler almaya gittim sevgilimde yanımdaydı pekte param yoktu sevgilimde ne alıcaksın dedi alcaklarımı söyledim tamam sen al yetmezse üstünü ben tamamlarım dedi girdik markete alacaklarımı aldım + bitki çayı aldım birde markete girerken bitki cayi alcagimi dememistim gorunce alasım geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?