- 13 Eylül 2015
- 21.919
- 68.884
- 598
- Konu Sahibi saribaykuss
-
Konuyla ilgisi yok fakat, şu cümleyi kullananları görüyorum arasıra ve cidden rahatsız oluyorum.Karşılaştıklarımızın belki çoğu öyle diye bir ırkı ya da bir topluluğu yargılama hakkımız var mı?Aferin kız bravo helal olsun ayrılmakla pis cimri çingene...
Geçende de 2 kızın hesabını ödedi diye ortalığı ayağa kaldıran erkeğin olayını okumuştum trol falandır dedim de şu konuyu okuyunca gerçek olabilir diyorum bu erkeklere ne oluyor böyle pes yani.
Konuyu merak ettimAma onu sağlam katakulliye getirmişler hadi burda kız sevgilisi ve 9 tl lik bir olay, orda adam selam verip borçlu çıkıyor resmen
Bunlar bir bana mı garip geliyor yaa. Size niye para veriyor? Ya da siz daha hiçbir şeyiniz olmayan birinden niye para alıyor, market hesabı ödetiyorsunuz ki? Yani dünya hali. Bak ayrıldınız mesela.Bizim aramizda paranin lafi asla olmazdi ne istesem alirdi hediyeler surprizler... elime zorla para sıkıştırıp ihtiyacin eksiğin varsa al diyen insandı kendisi 4 senedir beraberiz ilk defa ben bunun böyle bir şeyiyle karşılastım kendisi eli açık birisidir cimri biri değildi 5 liralik bitki çayım gözune battı bana afralari tafralari yolda suratının düşmesi o kadar gücendin ve zoruma gitti ki ben bunu haketmemistim
Sagolun ya yok sevgiliye odetilmemeli hata yapmissin bazilarida bana adamin parasini yemissin etmissin bilmem ne bu benim 2 gunluk mu sevgilim ? 4 senemi gecirdigim insan zor kotu durumda tabiki el uzatip yardim etmeli ben gene o oduyo diye asiriya da kacmadim kendi parami cebe de atmadim gene odedim paramla yettigi kadar ayni durumda o olsaydi bende oderdimAyy yorumlara bak ya
5-10 lüranın hesabını yapan adama hak mı verdiniz
Kız bunu huy edinmiş benim canım pasta istese sevgilime söylemeyecek miyim o zaman o benim niye sevgilim ya
4 senelik ilişki diyor kız iki günlük sevgililik değil ki
Milletin bu avrupai kafası beni öldürüyor ne modernmişiz ya
Benim Avrupalı ex sevgilim bile hesap ödetmiyordu bana siz ne konuşuyorsunuz?
Hayat müşterek falan filan yeter artık ben kendimi kadın olarak hissetmiceksem o adamın yanında işim ne ya
Kız sanki araba al bana dedi
Üç beş kuruş verdiyse 5 liralık çay için kızı yerin dibine mi sokması gerekir?
Böyle adamdan bir şey olmaz
Yazık olmuş tam 4 seneye
Bunlar bir bana mı garip geliyor yaa. Size niye para veriyor? Ya da siz daha hiçbir şeyiniz olmayan birinden niye para alıyor, market hesabı ödetiyorsunuz ki? Yani dünya hali. Bak ayrıldınız mesela.
Tamam siz yapmazdiniz eyvallah ben yaptim 2 gunluk sevgilim olsa yapmazdim 4 senemi gecirdigim insan lafi olmadigi icin aramizda boyle seylerin 5 lira bir sey 50 500 lira degil laf yapcagini bilseydim yapmazdimbahsettiğiniz kişilerden biride benim. Ben yanındaki para kadar ürün alması gerektiğini savunuyorum. Sonuçta erkek arkadaşı teklif etmese konu sahibi zaten yanındaki para kadar almak zorundaydı. Belkide siz haklısınızdır bilmiyorum. Ben böyle birşey yapmazdım yapmadımda belkide ondan garip geliyor.
Aynen oyleHicbir şeyiniz olmayan derken? Adam 4 yıllık sevgilisi, yani birinin birseyi olmak için ille evlenmek mi gerekiyo? Arkadaşlarımız bizim neyimiz oluyo bu durumda?
Evliliklerde de ayrılık olabilir, o zaman evliliklerde de hesaplar ayrılmalı 1 kuruş karşı tarafa geçmemeli
Nice arkadaşlığım bitti hiç düşünmedim şunu ısmarlamıştım hediye almıştım param geçti diye, hatta söyle diyim 8 bin tl borcu olan adam var vermiyo ne yapayim
Ya ben anlamiyorum bazilarinizi zor durumda olan ne bileyim yakin gordugumuz insanlara biz yardim etmez miyiz ben sirf 4 senelik sevgilimden yardim gordum diye rencide mi edilmek zorundayim 4 sene diyorun ya 4 aydir ciktigim adam demiyorum
Ben bazi yoeumlari hayretler icerisinde okuyorum 4 senelik sevgilimin yardim etmesi goze batiyor yoldan gecen adam mi yardim etmeliydi ? AnlamadimArkadaşlar ülkece %11 büyümüşüz 9 tl nin hesabını yapmak ayıp oluyo
Keşke aklımda tutabilsem şu yorumları elbet yeri gelir ortaya koyardım
Ben bazi yoeumlari hayretler icerisinde okuyorum 4 senelik sevgilimin yardim etmesi goze batiyor yoldan gecen adam mi yardim etmeliydi ? Anlamadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?