Bir şey fazla aldım diye kurnaz oldum !

Aferin kız bravo helal olsun ayrılmakla pis cimri çingene...
Konuyla ilgisi yok fakat, şu cümleyi kullananları görüyorum arasıra ve cidden rahatsız oluyorum.Karşılaştıklarımızın belki çoğu öyle diye bir ırkı ya da bir topluluğu yargılama hakkımız var mı?
Evimize taşınacağımızda,eşim,yıllar önceden,ta çocukluğundan tanıdığı bir hurdacı amcayı,eski bulaşık makinamızı alması için eve çağırdı,ki
bu bahsettiğiniz insanlardandı.
Adam eşimin evde olmadığı bir sırada geldi.Yemin ederim,onun hurdacı ve çingene olduğuna kimse ihtimal vermezdi.
Tertemiz ütülü kıyafet,pırıl pırıl traşlı,eli yüzü tertemiz bir amca...
75lerde varmış yaşı,ancak 60 gösteriyor.
Hanım kızım,x bey oğlum evde yok madem,sonra geleyim dedi.Bende,amca,onca yolu gelmişsin,komşunun oğlunun yardımıyla evden çıkarırız şimdi,al götür de kalabalığından kurtulayım dedim.
Makinayı arabasına yerleştirince,kızım,üzerimde para yok,ister sonra vereyim,istersen yerine şu mutfak plastiklerinden al dedi.
Dedim bana birşey lazım değil amca,al götür helal olsun.
Adam,1 ay sonra eşimin çalıştığı yeri bulmuş,parayı ısrarla vermiş.Evimize taşındığımızı görünce de"ooo bu güzel eve,güzel bardaklar yakışır."diyerek,arabasında o anda bulunan su bardaklarından bir takım hediye etti.
Yani diyeceğim o ki,insan insandır,iyisi kötüsü pisi her ırkta vardır.Siz ve sizin gibi düşünenler böyle yazınca,daha geçenlerde vefat eden o zarif amcanın naaşını ayaklar altında çiğniyormuşsunuz gibi hissediyorum,bu da beni çok üzüyor.Ben karadenizliyim,siz kimbilir nerelisiniz,birimizin birimize ne üstünlüğü var?

Geçende de 2 kızın hesabını ödedi diye ortalığı ayağa kaldıran erkeğin olayını okumuştum trol falandır dedim de şu konuyu okuyunca gerçek olabilir diyorum bu erkeklere ne oluyor böyle pes yani.

Geçende de 2 kızın hesabını ödedi diye ortalığı ayağa kaldıran erkeğin olayını okumuştum trol falandır dedim de şu konuyu okuyunca gerçek olabilir diyorum bu erkeklere ne oluyor böyle pes yani.

Ama onu sağlam katakulliye getirmişler hadi burda kız sevgilisi ve 9 tl lik bir olay, orda adam selam verip borçlu çıkıyor resmen

Bunlar bir bana mı garip geliyor yaa. Size niye para veriyor? Ya da siz daha hiçbir şeyiniz olmayan birinden niye para alıyor, market hesabı ödetiyorsunuz ki? Yani dünya hali. Bak ayrıldınız mesela.

4 yıllık sevgilim 15-20 liralık market alışverişim için bıdı bıdı yapacak bana, cidden bir durur düşünürüm “bu adamla ömür geçer mi” diye.
İnsan sevgilisinin parası olmadığını biliyorsa ona cebindeki parayı kullandırtmaz, değil ki 5 liranın lafını yapsın.
Konu sahibi eski konularınızı da biliyorum. Çok önceden ayrılmanız gerekirdi, hep geri döndünüz. Bu sefer dönüşü olmaz umarım da kurtulmuş olursunuz.

Valla ben senin yerinde olsam sadece 5 tl yi değil tüm alışveriş parasını götürür verirdim.

Konularınıza baktım defalarca ayrıl barış yapmışsınız yine barışırsınız,çok da atar yapmasaydınız bari

Sagolun ya yok sevgiliye odetilmemeli hata yapmissin bazilarida bana adamin parasini yemissin etmissin bilmem ne bu benim 2 gunluk mu sevgilim ? 4 senemi gecirdigim insan zor kotu durumda tabiki el uzatip yardim etmeli ben gene o oduyo diye asiriya da kacmadim kendi parami cebe de atmadim gene odedim paramla yettigi kadar ayni durumda o olsaydi bende oderdim

Bunlar bir bana mı garip geliyor yaa. Size niye para veriyor? Ya da siz daha hiçbir şeyiniz olmayan birinden niye para alıyor, market hesabı ödetiyorsunuz ki? Yani dünya hali. Bak ayrıldınız mesela.

Hicbir şeyiniz olmayan derken? Adam 4 yıllık sevgilisi, yani birinin birseyi olmak için ille evlenmek mi gerekiyo? Arkadaşlarımız bizim neyimiz oluyo bu durumda?

Evliliklerde de ayrılık olabilir, o zaman evliliklerde de hesaplar ayrılmalı 1 kuruş karşı tarafa geçmemeli

Nice arkadaşlığım bitti hiç düşünmedim şunu ısmarlamıştım hediye almıştım param geçti diye, hatta söyle diyim 8 bin tl borcu olan adam var vermiyo ne yapayim

Tamam siz yapmazdiniz eyvallah ben yaptim 2 gunluk sevgilim olsa yapmazdim 4 senemi gecirdigim insan lafi olmadigi icin aramizda boyle seylerin 5 lira bir sey 50 500 lira degil laf yapcagini bilseydim yapmazdim

Arkadaşlar ülkece %11 büyümüşüz 9 tl nin hesabını yapmak ayıp oluyo

Keşke aklımda tutabilsem şu yorumları elbet yeri gelir ortaya koyardım

Aynen oyle
Ya ben anlamiyorum bazilarinizi zor durumda olan ne bileyim yakin gordugumuz insanlara biz yardim etmez miyiz ben sirf 4 senelik sevgilimden yardim gordum diye rencide mi edilmek zorundayim 4 sene diyorun ya 4 aydir ciktigim adam demiyorum

Ya ben anlamiyorum bazilarinizi zor durumda olan ne bileyim yakin gordugumuz insanlara biz yardim etmez miyiz ben sirf 4 senelik sevgilimden yardim gordum diye rencide mi edilmek zorundayim 4 sene diyorun ya 4 aydir ciktigim adam demiyorum

Yanlış alıntıladın sanırım

Arkadaşlar ülkece %11 büyümüşüz 9 tl nin hesabını yapmak ayıp oluyo

Keşke aklımda tutabilsem şu yorumları elbet yeri gelir ortaya koyardım
Ben bazi yoeumlari hayretler icerisinde okuyorum 4 senelik sevgilimin yardim etmesi goze batiyor yoldan gecen adam mi yardim etmeliydi ? Anlamadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…