onun bebek olmadığını bilmesi gerekiyor.Ya onun yorulması da nazından, biliyorum da yine nazlıyorum. Aa yoruldun mu oturalım dinlenelim.
Kardeşini hep kanguruda taşıyorum, çok merdivenli yolumuz, rampa yok. Özeniyordur diye, evde de onu taşıyorum mesela.
Ya aslında işte ne gerekiyorsa yapıcaz da yeter ki mutlu olsun. Ama olmuyor ya...
İstikrarlı olmak lazım. Aslında durumunuzu çok iyi anlıyorum. Küçük bebekle ilgilenirken büyüğün aniden bazı istekleri cikiveriyor.Teşekkürler, aynı şeyler doğru diyorsunuz. Aslında sizin gibi davranmaya çalışıyorum ama tutarlı olamadığım zamanlar da oluyor, o yüzden daha mı kötü etkiliyorum acaba
Özeniyordur diye, evde de onu taşıyorum mesela.
Ya aslında işte ne gerekiyorsa yapıcaz da yeter ki mutlu olsun. Ama olmuyor ya...
işte bu da yanlış bence
ben uzman değilim çocuğum da yok ama siz biraz daha kuralcı olmanız lazım
herkes yaşına göre yapabildiklerine göre muamele görmeli
Hepiniz için zor bir süreç canım,her şey zamanla daha iyi olur inşallah,dediğin gibi sen iyi olmalısın ki ailen de iyi olsun..Orada arkadaşlıklar kurabileceğin türk yada başka ulustan,kafa dengi aileler var mı?Sana çok güzel dostluklar ve gönül huzuru diliyorumIcimdekiSonsuzDeniz
Yoruldum canım, sanırım kendime ne iyi gelecek onu arıyorum, yoksa çocukta problem yok, o çocuk ve çocukluğunu yapıyor.
Ama canım,annen seni sürüseydi,bunu üzülerek hatırlardın değil mi?Annem yolda yururken ben mizmizlanip yere otursam, yere yatsam annem sanirim kolumdan ceker yerde sururdu beni.
Cocuk ne yapsa yanina kaliyor. O da yapmaya devam ediyor. Biraz sizden korkusu cekinmesi olsun.
Paikolojikeri bozulmasin diye simarik cocuklar buyutur olduk.
Annelik çok zor bu devirde çocuk yetiştirmek çok zor... Büyük oğlunuz da henüz kucukmus 3.5 yaş zor bir dönem... İstahsizliktan değil De inatlasmaktan ötürü yememesi kötü o yüzden çocuk psikiyatrisi ne danışın derim yada babaannesi anneannesi teyzesi halası birine bırakın işte bakalım ona da aynı şeyi yapıyor mı... Yapıyorsa psikiyatrise götürün. Bence size yapıyor çünkü nazi size geçiyor. Umarım düzelir zor bir çocuğunuz var Allah yardımcınız olsun...
Hepiniz için zor bir süreç canım,her şey zamanla daha iyi olur inşallah,dediğin gibi sen iyi olmalısın ki ailen de iyi olsun..Orada arkadaşlıklar kurabileceğin türk yada başka ulustan,kafa dengi aileler var mı?Sana çok güzel dostluklar ve gönül huzuru diliyorum@river song
Bunu çok isterdim canım, kahve içip fikir alışverişi yapılabilecek tatlı birisin, arkadaşlığın çok değerli olurdu benim içinKocaelideyken tanışamamışız ki senle
Sizi o kadar iyi anlıyorum kiaynı durumdayım, herkes büyük kızımın bu durumunu kardeş kıskançlığı na bağlıyor ama kardeşi olmadan önce de böyleydi. Keşke bir çözüm yolu bulabilmiş olsaydım,sizinle seve seve paylaşırdim.Allah bolca sabır versin bize,küçükler de böyle olmasın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?