Yapmayın ya o evi düşünemiyorum bile adam belki dünden razıAfedersiniz ama sizde aynısını yaparsaniz ancak anlar yaptığının pis bişey olduğunu
Küçük büyük demeden cekmeyin sifonu
Sonra başlar çekmeye.
Sifon cekmeyene anlatamazsiniz amaYapmayın ya o evi düşünemiyorum bile adam belki dünden razı
Tuvalet konusunda biraz hassasim ayakta da yaptığı için sıçrıyor illaki etrafa ve bekleyince de kuruyacak.
KilitlesekSifon cekmeyene anlatamazsiniz ama(
Tabi evi düşünemedim:/
Off pis ama yaa
Yok eğitimini yapmıştık küçükken ama iran olduğu için biraz titiz sanırım ondan olabilir.Patisini yere siliyor ama kumunu kapamak istemiyor.Kim iğreniyo kusura bakma anlaamdım . Kedin var da omu iğrendği için ellemiyor.
Eğer öyleyse eğitim almamıştır.
Ben ikisinide bebekten aldım .Annelerı terk etmıs tı kendım yetiştirdim.
Tuvaletını yaptıktan snra hep üstünü kapattırdım patisiyle.
Şuan üstünü kapatıp bıde ellerını duvara vuruyor kumlar düşssün diye
Bence kulandıktan sonra kilitlesin ya otursun içerde bıraktıklarıyla yada çeksin sifonu öle çıksın:)Kapıyı kilitleyin ve kullandirmayin madem temizlemeyi bilmiyor kullanmasın. Baktınız yine çekmedi saklayın anahtarı.
Benimde en tiksindigim sey. Bu yuzden 85 yasindaki babamin tuvaletini ayirdim. 22 yasinda oglum var senelerdir oturarak yapar kucuk tuvaletini.Tuvalet konusunda biraz hassasim ayakta da yaptığı için sıçrıyor illaki etrafa ve bekleyince de kuruyacak.
Evet ama ben artık temizlemekten bir hal oluyorum. Paspas kullanmıyorum artık mesela oraya özel bir viledayla aldım etrafını siliyorum sürekli.. yıpratıcı oluyor..Bu yaşına gelmiş bir insan temizlik bilmiyorsa yapacak bir şey yok. Ayakta işiyor her yere sıçratıyor bir de kendini de yıkamıyor doğal olarak. O mikroplar size de bulaşır. Hemen işini bitirip çıkması bile mikrop, el yıkamıyor ama sorsan bir yere değmemiştir eli.
Erkek, idrarını yaptıktan sonra biraz beklemeli ki son idrarı da gelsin. Sonra temizliğini yapıp sifonu çekip çıkmalı. Biz böyle biliyoruz.
Maalesef bunu siz değiştiremezsiniz ama dikkat edin yarın bir gün çocuk olunca babası gibi olmasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?