Bir sifonda kocayalım.

Bence wcye oturunca karsintarafa fusen duvara temizlik icin lütfen sifonu cek deyin.Wc temizligi gorevini de ona verin.Bagirarak cozulecek degil.Belli ki böyle görmüş .

Tuvalet konusunda biraz hassasim ayakta da yaptığı için sıçrıyor illaki etrafa ve bekleyince de kuruyacak.

Bekleyince aşırı kötü kokuyor ya. Malesef benim eski oda arkadaşım böyleydi. Yine sizinki idrarda çekmiyormuş o kız her ikisinde de çekmiyordu ve bunu bilerek yapıyordu. Israrla çekmiyor ne tuhaf. Konunuzu görünce şaşırdım. Bi gün banyoya bi girdim 1-2 saat beklemiş ve o kadar kötü kokuyordu ki başım ağrıdı Allah yardımcınız olsun

Ay aşırı cimriler ile ilgili bir program izlemistim aklima o geldi.Kadin wc de su harcanmasin diye sifonu cekmemek ugruna şişeye iseyip çişini bahceye döküyordu..
Bence eşinizin yaptığı şeyin cimrilikle alakasi yok ama.Onunki alışkanlık.
Mesela ben otomatik olarak yapiyorum bunu.Yani sifonu cektimmi acaba diye dusunmem bile farkına varmadan çekerim çünkü.Oda cekmeyeye alışmış.
Arkasindan temizlemeyin,girdiniz wc ye aninda cagirin o temizlesin siz bekleyin başında.

Bazı insanlar bunu yapıyor malesef. Komşumun evine gitmiştim sifonu çekmemiş birde üstüne saç kıllarını atmış. Görünce kusacaktım
3 yaşında ki oğlum bile çekmeden çıkmıyor.

Yok eğitimini yapmıştık küçükken ama iran olduğu için biraz titiz sanırım ondan olabilir.Patisini yere siliyor ama kumunu kapamak istemiyor.

Kapıyı kilitleyin ve kullandirmayin madem temizlemeyi bilmiyor kullanmasın. Baktınız yine çekmedi saklayın anahtarı.

Çok fena! 3 yaşına geri dönmesi lazım eşinin.

Sanki denenebilecek herşeyi denemişsin. Geriye tek çözüm avm lerdeki gibi otomatik sifon kalyor..

Kapıyı kilitleyin ve kullandirmayin madem temizlemeyi bilmiyor kullanmasın. Baktınız yine çekmedi saklayın anahtarı.
Bence kulandıktan sonra kilitlesin ya otursun içerde bıraktıklarıyla yada çeksin sifonu öle çıksın:)

Benim kv kp hepsi aynı eşimde yapar arada bunu oraya kalmaya ne zaman gitsem enfeksiyon kapıyırum sadece şifon basmasalar yine iyi yerler klozet kenarları hep sidik

Ya bu türkiye'de erkekler neden böyle? Cafelerde restaurantlarda da ortak wc kullanımı olan yerlerde önden erkek girmiş arkasından girince hep aynı manzara! Bence kadınlar oğluşlarını o kadar şımartıyor ki sonuç hep kadınlar tahammül eder, arkasını toplar sanıyorlar

Güzel bir önerim yok, ben de çıldırırdım valla

klozet kenarına takılan temizleyici aparatlardan alın..
sifonu çekmeye degilde etrafa sıçrayan idrar için baskı yapın oturarak yapsın doktorların yazılarını bulun ayakta idrarın saglık için zararlarını anlatan yazılar paylaşın.
anlayana kadar vazgeçmeyin ısrarcı olun oturarak yapsın

Bu yaşına gelmiş bir insan temizlik bilmiyorsa yapacak bir şey yok. Ayakta işiyor her yere sıçratıyor bir de kendini de yıkamıyor doğal olarak. O mikroplar size de bulaşır. Hemen işini bitirip çıkması bile mikrop, el yıkamıyor ama sorsan bir yere değmemiştir eli.
Erkek, idrarını yaptıktan sonra biraz beklemeli ki son idrarı da gelsin. Sonra temizliğini yapıp sifonu çekip çıkmalı. Biz böyle biliyoruz.
Maalesef bunu siz değiştiremezsiniz ama dikkat edin yarın bir gün çocuk olunca babası gibi olmasın.

Evet ama ben artık temizlemekten bir hal oluyorum. Paspas kullanmıyorum artık mesela oraya özel bir viledayla aldım etrafını siliyorum sürekli.. yıpratıcı oluyor..

Su tasarrufu yapıyor aklınca ama mide bulandırıyor farkında değil.

Birde ben erkeklerin klozete işemesine karşıyım çünkü ayakta işiyorlar ve her yere sıçrıyor sonra gel o klozete otur oturabilirsen. Birde üzerine yaptığını bırakması cabası.

Kilitle kapıyı al anahtarı tuvaleti geldiğinde en yakın camiye gitsin ben olsam sokmazdım onu oraya pis herif

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…