Bir sinirim var!

Tam dayaklıkmış iyi sabretmişsin hiç muhatap olma onlar yokmuş gibi davran hizmet falan etme sakın misafirse misafirliğini bilsin ben bile sinir oldum seni düşünemiyorum

Ben Kendi mi bildim bekarken yani ablam evlendiği zaman bizdde çok gelmişlerdi ben odamı kitliyodum herkes yicez mi diyorlardı annem kitapları var çocuklar bir tanesini yirtmis deliye döndü demeyin kapıyı ac diye sustular kimsede gelip senin odada uyucaz sicicaz demedi

Tavrım ağır oldu çünkü kitaplarımı hep saklamistim teyzem çocuğunun altını odamda yatagimda açmıştı battaniyem b.k olmuştu ondan hep kapattim

Tam dayaklıkmış iyi sabretmişsin hiç muhatap olma onlar yokmuş gibi davran hizmet falan etme sakın misafirse misafirliğini bilsin ben bile sinir oldum seni düşünemiyorum
Yüzlerine bile bakmadım. Böyle insanların hayatımda yeri yok.

sen allah korusun astim krizinr girsen kim verece hesabıni ya sana bir sey olsa bunu hiç düşünen yok heralde
İnan ki hiç sağlık sorunumu mevzu bile etmediler. Ancak kendi keyfine kimse karisamayacagini bağırdı durdu.

Banane sen ne halt yersen ye. Ama benim özgürlüklerimin başladığı yerde seninki biter. Ama anlayacak insan değiller...

sigara içen biri olarak söylüyorum, yatak odamda biri sigara icerse önce uyaririm, ictiyse kovarim!

Dediğin gibi keşke akrabalarımızı seçme şansımız olsa

Ama şarj aletimi de götürmüşler. Anneme arattım sorduğum yooo diye tepki gösterdiler. Pof orijinali 70-80 lira hızlı şarj olanlardandı.

Yuh izinsiz mi almışlar
Alıp götürmüşler başka bir şehirde oturuyorlar. Dün gitti onlarla sarj aleti de. Kendilerinin siyah başka bi marka sarj aletini bırakmışlar. Benimkini (beyaz) (üzerinde de oje ile işaret koymustum) götürmüşler. Kabul etmiyorlar.

valla cirkeflik yapin, her gün arayın, baska akrabalara duyurun, onlar sizden bunalsin, bu nedir ya, resmen ceza olsun diye almislar..

Zaten düğün için gelmişler ne kadar kalacaklardı ki tabii ki kötü bir şey odanızda içmeleri ama milletin içinde ağabeyini düğün vakti bağırmak çağırmak olmamış benim astımım var burada içmeseniz daha iyi olur diyebilirdiniz sizde bağırarak onları rezil etmişsiniz zaten siz konuşunca içmezlerdi çıkarlardı sizde odayı havalandırırdınız. Sinirlenseniz bile böyle öenli günde ortalık karışmamış olurdu. Kalabalık olunca oluyor böyle şeyler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…