Bir sinirim var!

Haklısın, iyi yapmışsın yatak odanı kilitle gündüzleri bile bence. O onlara en güzel tavır olur..
Odamı kilitleyemiyordum çünkü herkesin her odada valizleri ve eşyaları vardı. Zaten kitlemezdim hiç bişeyimı de sakinmadim. Sadece bişey rica ettim ettik defalarca.
Resmen sigaraya tapıyorlar.
Sigarasî için cıngar çıkardı.

Yüzlerine bakma.
Salak insanlar ya.
İnan kış olsa bi nebze anlarım ama yazın balkona çıkmama tribi nedir ya.

Ay bu ne rahatlık. Yahu biz annemle ikimiz sigara kullanıyoruz. Ama mesela en son azimlere gitmiştik şehir dışındalar.orada bile annem hadi markete gidelim falan diyordu bana çıkmışken sigara içeriz diye ,balkonda Bile içmiyorduk

İnsanlar nerede böyle mantıklarını yitiriyorlar acaba?

Ben misafir oldugum evdekilere aman zararım dokunacak diye evde bi bahar temizligi yapmadığım kalıyor.

Ah ah herkes sizin gibi anlayışlı olsa keşke.
Gerçi hakkını yiyemem diğer Akrabalarımız hep balkonda içtiler.
Ama bunlar hep bi korsanlık peşinde koşuyorlar.
Bakmadım yüzlerine. Eve girişlerini bile görmedim. Yine girmişler bi odaya. Annesi bir iki akraba daha dedikodu yapıyordur. Hızını alamaz.
Ama benim için bitmiştir yani.
Böyle seviyesizlik olamaz.
Ömrümde ailemle böyle apartmanda rezillik çıkarmadık yaşamadık. Demek ki böyle insanlara çatının oluyormuş.
Sus dedikçe inadına apartmanın içinde sirretlik etti.
O sırada kendisine de söyledim. Sen Dost olsan apartmanın içinde böyle rezillik cikarmazsin. Edebinİ takinirsin. Sen Dost değilsin. Git ne halin varsa gör ama sus bizi rezil etme artık dedim.
Hala sen rezil olma yeter bir sürü laf saydı. Baktım anlayacağı yok kestim.

Aferin kiz iyi yapmisin
Kac defa uyarmissin
Aman o misafir alttan al falan derlerse konus susma
Herkes haddini bilsin

%1500 haklısınız. Sigara içenlerin şu içmezse ölücek tripleri beni kahrediyor. Kınamda yaşandı benzer bir durum ve o olay yüzünden rahmetli halamla küs ayrıldık, kuzenlerle de halen küsüm. Eşyam gelmiş çeyiz seriliyor usuülen de kına yakacaklar hani adet yerini bulsun diye . Benim eski evde balkon da yoktu girmişler mutfağa hepsi o ara betim benzim atmış, ayy sigara mı içiyorsunuz demişim ama sonra toparladın diyor annem " ev sizin başımın üstünde yeriniz var" demişim ben telaştan hatırlamıyorum. Bu arada bende migren var ve eşimde de sigara allerjisi. Ve bu olaydan sonra ben kötü ilan edildim kıyamet koptu aile içinde. Yahu zaten eşya serilen yeni ev ve evde sigara alerjisi olan bir damat var sizin damadınız bu öldün mü içmeden ? Ay valla yerden göğe haklısınız bırakın ne düşünürlerse düşünsünler.

Bende astım hastayım ve bu tip insan benimde çevrende var ama dikkat ediyorum bunların başka insanlara da saugısı yok sakın alttan alma o seni saymıyorsa sende onu sayma

Bencillik diz boyu benim hastalığımı hiç mevzu bile etmiyor. Sanane sigaramdan diyip durdu. Bu insan hastayım diyor ben ne diyorum demiyor. Allah akıl fikir versin.

Sigaradan oturu biraz rahatsizlanin bakalim ne olacak.

Ya benim de kayinvalidem asiri iciyor ve kimseyi de dusunmuyor. Dogum yaptim ziyarete geldi. Yaz gunu cik balkonda ic degil mi? Balkonun kapisinda durmus annemle sohbet ediyor yarisi icerde yarisi disarda. Kac defa uyardik iceri duman giriyor diye yok disarda iciyormus. Yahu kapinin onundesin elinde de sigara temiz havaya gecit vermiyorsun zaten anca duman girebiliyor. Uyarinca da ozellikle icerde iciyor. Esim de evine yolladi annesini artik. Ay lafta soyletmiyorlar delirtiyorlar resmen. Afedersiniz annesine kufur et ama sigarasina laf soyleme. Boyle bir sahiplenme boyle bir manyaklik.

Bencillik diz boyu benim hastalığımı hiç mevzu bile etmiyor. Sanane sigaramdan diyip durdu. Bu insan hastayım diyor ben ne diyorum demiyor. Allah akıl fikir versin.

Hasta olmasanız da bu şekilde davranmaları büyük bencillik ve kabalık. Bi kere anladığım kadarıyla siz sigara kullanmıyorsunuz, haliyle sizin uyuyacağız odada sigara içerek sizi gece boyu pasif içici yapmışlar. Kaldı ki sigara kullanıyor dahi olsanız "Evde- odanda sigara içiliyor mu? İçsek bi mahsuru olmaz değil mi?" vb. sormaları lazımdı.

Her türlü haksız ve hadsizler. Kendinizden taviz vermeyin.
Sana ne sigaramdan diyene "Bana ne senin keyfinden!" der geçersin.

Odaya kapanmışlar çay kahvaltılık bişeyler hazırlatıp odaya servis istediler hanımefendiler. Çok cahiller keşke olgunlassalar diyim.

Ayy bir de odaya servis, Allah sabır versin... Resmen yüzlerini ortaya çıkartmışlar. Akraba akrep boşuna dememişler, el daha iyi akrabadan. Birçok kez yaşadım örneğini...

Ayy bir de odaya servis, Allah sabır versin... Resmen yüzlerini ortaya çıkartmışlar. Akraba akrep boşuna dememişler, el daha iyi akrabadan. Birçok kez yaşadım örneğini...
Aynen valla.
Çok kez çıkarmıştı yüzünü de bu kişi.
Bundan 4-5 yıl önce kesinlikle görüşmeme kararı almıştım . Benle küsken Bekar evime gelmişti . Bişey diyememistim. Ne yüzle geldiğini de anlayamamistim. Ama iyi davranıp yollamistim sanki hiçbir şey olmamış gibi davranmisti.

Bu sefer yine bu kadar çıkardığı olay üzerine böyle bişey yapmaması için kesin bi şekilde bitti dedim benim için. Sakın dedim bir daha yüzüme bakma. Bundan yıllar önce dedim kesmistim ben senle diyaloğu. Küsken evime geldin dedim. Ablan bile ne yüzle gidiyorsun belmiyum un evine dedi, dedim.
Haa şimdi evine geldiğimi mi açıyorsun bıdı bıdı etti.
Hayır sakin bi daha yüzüme bakma diye diyorum dedim.
Bu arada o zaman geldiğinde de ev arkadaşıma beni rezil etmişti.
Aynı şekilde kız da çok rahatsız oluyordu sigaradan. Söylediği halde inadına mutfakta, banyoda, tuvalette içti. Deniz manzaralı kocaman balkon ve görülmekten rahatsızlık duyacağı kimse yokken. Ayrıca saçma sapan arkadaşımı ezmeye çalışmıştı kendi ezik ligin örtmek için .
Ah ah..
İnsanlar değişir belki diyorsun ama hep hayalkirikligi.
En acısı da teyzemin de bir o kadar cahilce davranması. Onlar yüzünden konuyu bile bilmeden şahit olmadan bana cephe alması.
Saçma sapan işler, kişiler.

Son düzenleme:
Benim merak ettiğim size birini ayarlamaya çalışıyolardı ne oldu o iş ?

Oo bir de yüzsüzmüş yani... Küsken sana gelebiliyor, sen bunu dile getirince de başa kakmış oluyorsun yani?

Ama artık son olur bence... Umarım...

Benim merak ettiğim size birini ayarlamaya çalışıyolardı ne oldu o iş ?
Yok canım orada kaldı o.
Ortamda iki bekar insan zannedip cahilce yine yakistirdilar. Rahatsız olur muyum düşünmeden. Bugün cahil lafını çok kullandım ama beni buluyorlar ne edem

Ama düğünde bu kişi hiç gözlerini ayırmadı üzerimden o da ayrı. Ne zaman tesadüfen denk gelsem beğeniyle beni suzuyordu. Altından bişey çıkarsa sanmıyorum ama) direk önünü keserim. Uğrasamam hic .
Hele de öyle bi ailesi olanla. O hata bi kere yapılır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…