Bir sinirim var!

Oo bir de yüzsüzmüş yani... Küsken sana gelebiliyor, sen bunu dile getirince de başa kakmış oluyorsun yani?

Ama artık son olur bence... Umarım...
İnşallah. ..
Hiç gerek yok böyle seviyesiz bir insana hayatımda. Ortak noktada buluşacağım bişeyler paylaşacağım biri değil zaten.

Su yatak odarina girme huylarini sevmiyorum.
Nefret ediyorum. Benim ailem bize geldiginde. Sabah esim gitmis oluyor mesela. Tek oldgumu bikdigi halde dalmaz içeri kapiyi calar acamdan hadi kizim kalk der. Gun icerisinde asla girmez. Ama kv benden cok yatak odamdaydi. Sinir oluyordum. Ben uyurken girerdi kendi yattigi yerin carsafini yorgani vs getirir pat diye koyardi. Cok pişmanım ilk geldiğinde yatak odaman girilmesinden hosmanmadigimi soylemedigim icin. Laf acilirsa soylemek istiyorum aslinda. Cok rahatsiz oluyorum.

Ne laftan anlamazlarmis o akrabalar. Benim burdan sacini basini yolasim geldi. Saygsiz insanlar. Bu ayni musteri herzaman haklidir muhanbetine donmus. Ev sahibisin ya.. saygsizilik etmeyeceksin guya... guya misafir tepene sı...çsada sesini cikarmayacaksin mantigindalar. Hadi ordan..
Az bile yapmışsın

Sigara kullanan birisi olarak kendi evimde bile odamda 3 sigaradan fazla içmem odaya kokusu siniyor ve içen insan bile rahatsız olur ki gel görelim başkasının evinde saygısızlıktır bu ,odanızı kilitleyin valizleri odadan çıkarıp,yaptıkları çok büyük bir edepsizlik ben olsam o kızı bir güzel yolar daha da ne evime ne mahalleme sokardım.

Düşündükçe çok pis üzülüyorum bu insanlar
niye benim akrabam diye.
Burada suclu ailen ve akrabalariniz
Kalkip da bu meseleden gidicem tribi yapan insanin eline etegine duserlerse aman otunu yiyem gitme diye iste boyle yuz bulurlar
Aynen öyle. Teyzem ailenin en büyüğü o yüzden onun için daha çok yaptılar ama yine de çok gereksizdi. Bu insan alışmış zaten geçimsizin, huysuzun önde gideni.
Ama teyzenin de gram aklı yokmuş onu da bi kez daha anlamış oldum. Saygı sıfır, tahammül sıfır, bencillik tavan sonuç da bu. İyiliklerime yanarım.

Burada bir saglik sorunu soz konusu. Astim olmasaniz belki kisa bir sure tahammulunuz olabilirdi (ki buna mecbur degilsiniz)
Asiri simarik ve terbiyesizlermis. Ne denir ki

Misafirleriniz problemli orası kesin. Ama sonuçta düğün kaç gün kalacaklar ki evinizde. Benim misafirim olsalardı ben sesimi çıkarmazdım. Sinir olsamda 2 gün sabrederdim. Onlar misafir , siz ev sahibisiniz. Yani misafiri azarlamak sigara yüzünden pek hoş olmamış.

Bende sigara kullaniyorum. Okulda arkadasim kokusundan rahatsiz oluyorum dedigi icin bi donem boyunca gittim baska yerde ictim geldim. Ne manyaklarmis bunlar. Ne zaman gidecekler?

Yüzsüz olunca insan laflar bir kulağından girip bir kulağından çıkıyor ne yazık ki üzülmeye bile değmez keşke sktr olup gitseymiş.
Böyle bir akraba da ne yazık ki bende var çocukların yanında elli kez uyardım içmeye devam edince s..... bastım.
Sonra da ismimi misafir kovana çıkardı ama tınlamıyorum bile beni tanıyan tanır zaten.

İnşallah. ..
Hiç gerek yok böyle seviyesiz bir insana hayatımda. Ortak noktada buluşacağım bişeyler paylaşacağım biri değil zaten.

Evet kesinlikle, böyle biri hiç olmasın daha iyi... Bende de var bir tane ama çok uzakta bana. Oradan bile yetiyor sinir bozmaya...

Burada bir saglik sorunu soz konusu. Astim olmasaniz belki kisa bir sure tahammulunuz olabilirdi (ki buna mecbur degilsiniz)
Asiri simarik ve terbiyesizlermis. Ne denir ki
3 gün sabrettim zaten. Hamile olan kuzen gidince iyice rahatladilar. Cam bile kapalı yatak odamda dumanaltı edince yine de uyardım düzgünce. Ama artık aynı şeyi söylemekten dilimde tüy bitmiş bir halde sitem ederek.
Gideceklerini bilsem yakında yine hadi lanet olsun der tepki vermezdim.
Ama hanımefendiler in 1 hafta daha kalacaklarıni biliyordum. Gezeceklermis.
Ben bugun oksurmekten helak oldum. 1 hafta sonunda nasıl olurdu hastalığım merak ediyorum.

3 gündür bizdelerdi ve daha 1 hafta daha kalacaklardi . Yorumumda belirttim zaten kısa süreli olacağını bilsem sabrederdim diye.

Ne kadar anlayışsız insanlarmış. Sağlık sorununuz varmış kusura bakmayın diyecekleri yerde kavga çıkartıyorlar.Balkona gitmek o kadar zor mu?

haklısın, hiç tavize verme ay bi de barıştırmaya çalışırlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…