İnşallah. ..Oo bir de yüzsüzmüş yani... Küsken sana gelebiliyor, sen bunu dile getirince de başa kakmış oluyorsun yani?
Ama artık son olur bence... Umarım...
Aynen öyle. Teyzem ailenin en büyüğü o yüzden onun için daha çok yaptılar ama yine de çok gereksizdi. Bu insan alışmış zaten geçimsizin, huysuzun önde gideni.Burada suclu ailen ve akrabalariniz
Kalkip da bu meseleden gidicem tribi yapan insanin eline etegine duserlerse aman otunu yiyem gitme diye iste boyle yuz bulurlar
Burada bir saglik sorunu soz konusu. Astim olmasaniz belki kisa bir sure tahammulunuz olabilirdi (ki buna mecbur degilsiniz)Düşündükçe çok pis üzülüyorum bu insanlar
niye benim akrabam diye.
Aynen öyle. Teyzem ailenin en büyüğü o yüzden onun için daha çok yaptılar ama yine de çok gereksizdi. Bu insan alışmış zaten geçimsizin, huysuzun önde gideni.
Ama teyzenin de gram aklı yokmuş onu da bi kez daha anlamış oldum. Saygı sıfır, tahammül sıfır, bencillik tavan sonuç da bu. İyiliklerime yanarım.
İnşallah. ..
Hiç gerek yok böyle seviyesiz bir insana hayatımda. Ortak noktada buluşacağım bişeyler paylaşacağım biri değil zaten.
3 gün sabrettim zaten. Hamile olan kuzen gidince iyice rahatladilar. Cam bile kapalı yatak odamda dumanaltı edince yine de uyardım düzgünce. Ama artık aynı şeyi söylemekten dilimde tüy bitmiş bir halde sitem ederek.Burada bir saglik sorunu soz konusu. Astim olmasaniz belki kisa bir sure tahammulunuz olabilirdi (ki buna mecbur degilsiniz)
Asiri simarik ve terbiyesizlermis. Ne denir ki
3 gündür bizdelerdi ve daha 1 hafta daha kalacaklardi . Yorumumda belirttim zaten kısa süreli olacağını bilsem sabrederdim diye.Misafirleriniz problemli orası kesin. Ama sonuçta düğün kaç gün kalacaklar ki evinizde. Benim misafirim olsalardı ben sesimi çıkarmazdım. Sinir olsamda 2 gün sabrederdim. Onlar misafir , siz ev sahibisiniz. Yani misafiri azarlamak sigara yüzünden pek hoş olmamış.
1 hafta daha kalacak demistiniz, neden gittiler peki?1 saat önce gittiler gonulsuzce. Yüz bulsalar kalcaklardi.
Sizce?1 hafta daha kalacak demistiniz, neden gittiler peki?
Sizce?
Bu olaydan dolayı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?