Bir sinirim var!

Ben bağırmadim. O bağırdı.
Ayrıca konuda da belirttim defalarca uyardım ve diğer akrabalar da uyardı.
Dediğiniz şekilde birçok kez söyledim tabiki. Deli değilim ya birden bagiracagim.

3 gun kalmıştı zaten ve düğün sonrası bir hafta daha kalacaklardi bunu da belirtmiştim konuda ve yorumlarda.
Ayrıca düğün günü değil düğün ertesi oldu.
Milletin içinde de bağırmadim biz vardık sadece o kuzen ve ben.

Daha sonra o zilgit çekerek milleti başımıza topladı.
Bence okudugunu anlamak çok önemli.

kimin evinde sigara iciypduku sen benim evim degil demissin

yuh 35 yaşında koskoca kadının yaptığına bak, insanlar kendi evinde bile evde sigara içmiyor artık be, bu ne rahatlık

Hayrola hani gidiyordu. Utanmadan bir de geri mi döndü. Cok arsız, terbiyesiz bir insanmış. Kabahat onunla beraber aşağı inenlerde ama. Sana önerim odanın kapısını kilitle!

şaka mı yapıyorsun ben olsam o sigara paketini 40 eşit parçaya ayırırdım bence sen çok sakinsin.. defolsun gitsin nereye gidiyorsa, sende odanın kapısını kilitle kesinlikle giremesin.. hiç olmadı bir kere tıkanmış numarası yap korksun ge..zekalılar..

O zaman gece saat 1-2 gibi uyandır herkesi nefes alamıyorum çok kötüyüm diye evin içinde tür atmaya başla. Bunlara da bir iki söv. Sonra kaldır babanı seni acile gotursün. Hem ona da ders olur herkesi gece gece gerim gerim gereksin. Sabahta dersin için için efendiler sizin yüzünüzden öbür tarafa gidiyordum.

Binada bağırıyorlar kısmını anlattığında zihnimde onları saçlarından tutup kafalarını merdivenlere vurduğum falan canlandı gaza geldim bi an gizli gizli sanki apartman sakini gibi polisi arayıp apartmanda kavga var bağırıyorlar rahatsız ediyorlar bizi diyebilirdin

Yorum yapan arkadaslara teşekkürler.
Merak edenler için şarj mevzusundan da dedikodu çıkardılar. Biz almadık hırsız tuttuğu gibilerinden. Sadece size karışıp gelmiş olabilir mi diye sormuştuk oysa.
Akrabalarla biraraya gelmek iskence.

Konum kapanabilir. Mune

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…