Bir Slm'la Başladi Herşey...

Grafcım çok güzel .Çok saf ve temiz duygularla anlatmışsınki sanki bizlerde yaşadık .Ömür boyu mutluluk hiç eksilmesin yuvanızdan .

bu özel anını bizimle paylaştığın için teşekkür ederiz.
graf (kokoş)mutluluğun daim olsun. sağlıkla, huzurla .

Graf´cim Allah huzurunuzu hic bozmasin, ömür Boyu mutluluklar dilerim. Bu arada Tekirdag´li oldugunu okudum benim esimde Tekirdag´li. Yengeniz sayilirim :)))
Yeniden hepinizin sevgililer Gününü Kutlarim.

Ben de eşimle telefonda tanıştım. Eşimin yanlış numara çevirmesi ile başladı. Bir ay sadece telefon konuşması, ondan sonraki ay buluşma gerçekleşti .Daha sonra da çok zaman kaybetmeden nişanlandık 1.5 sene nişanlı kaldıktan sonra da evlendik tam 16 senelik evliyiz 2 çocuğumuz var ve çok mutluyuz. Allah sizede çok mutlu ve huzurlu bir evlilik nasip etsin. ağzınızın tadı asla bozulmasın.

gerçek hayatta bile sahte aşkların yaşandığı bir zamanda netten doğan bir aşk hikayesi ve mutlu bir evllilik ÇOK ROMANTİK
bir ömür boyu heyecanınızı ve sevginizi kaybetmeden çoğaltarak yaşamanız dileğiyle

NOT:üniversite yıllarıma götürdün beni graf tekirdağı çok özlemişim.

''yolda giderken gülben ergenin şarkısı çalıyordu uçacaksın
sözler ise şöyle;sen tesadüf değilsinki seni bana yazan kader değilmi dedinki işte buu bizi anlatıo ve elimi tuttun o günü unatımıyorum''
ÇOOKKKK GÜZELLLLLLLLLLLLLL.. ALLAH MUTLULUĞUNUZU DAİM ETSİN GRAFIM...

Back
X