- 24 Temmuz 2019
- 6.808
- 10.057
- 198
evet Bu durumun tek açıklaması bu olsa gerekBegeni butonu ozamanlar icat edilmemiştir![]()
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet Bu durumun tek açıklaması bu olsa gerekBegeni butonu ozamanlar icat edilmemiştir![]()
![]()
10 yillik konuyu hortlattiginiz icin :)Benim konum değil 20 yıllık konu bana niye begenmedim atıyon he![]()
Ama canım sıkıldı napim10 yillik konuyu hortlattiginiz icin :)
YaaaŞimdi slm ye görüldü bile atmıyorlar zaman çok değişti![]()
Canım sıkıldı üyeyide merak ettim nasıl aşkını anlatmış tabi ozamanlar aşk neyim çok pahalıydı woaaa felandı ya şimdiYa 13-14 yıllık konuları nereden buluyorsunuz arkadaşlar?O zamanki üyeler de ponçik ponçik yorum yazmışlar. Şimdi açılsa bu konu geyikleri düşünemiyorum.
![]()
Eski konulara yorum yazmak yasak değil, site kurallarına uygun yazdıkları sürece de eski konuya yazıp ilk sayfada yer almasına sebep verdikleri için uyarı da verilemez fakat kusura bakmasınlar açık konuşacağım maksat yorum yazmak değil zaten.Mune senden bir ricam var şu birkaç gündür sürekli eski konular hortlatılıyor bunun için birşeyler yapabilirmisin acaba gerçekten bıktık bu eski konulardan ne anlıyorlar insanların eski yaralarını açmayı
Ben hortlattım ama konu bana çok masum geldi aslında üzerinde konuşabilirdik yani eski konu açılması neden sıkıntı oluyor anlamıyorumkiUff kim hortlatti
Oyyy depremi iliklerime kadar yaşamışım kimseyi uzmem artık gel gel poncigim üzülme.ac tüm konular senin olsun.Ben hortlattım ama konu bana çok masum geldi aslında üzerinde konuşabilirdik yani eski konu açılması neden sıkıntı oluyor anlamıyorumki
Ozaman ben bu siteden gedemmi napayım![]()
Mune abla ben konuyu çok masum buldugum için ve canım sıkılıyordu oyüzden çook eski konulara bakayım dedim uzun zamandır aktif olmayan üyeleride hep bi merak etmişimdir yani maksadım sadece bu başka birşey değilEski konulara yorum yazmak yasak değil, site kurallarına uygun yazdıkları sürece de eski konuya yazıp ilk sayfada yer almasına sebep verdikleri için uyarı da verilemez fakat kusura bakmasınlar açık konuşacağım maksat yorum yazmak değil zaten.