Bir Slm'la Başladi Herşey...

Ya 13-14 yıllık konuları nereden buluyorsunuz arkadaşlar? 😂 O zamanki üyeler de ponçik ponçik yorum yazmışlar. Şimdi açılsa bu konu geyikleri düşünemiyorum. 😬
Canım sıkıldı üyeyide merak ettim nasıl aşkını anlatmış tabi ozamanlar aşk neyim çok pahalıydı woaaa felandı ya şimdi 🤣🤣

Mune Mune senden bir ricam var şu birkaç gündür sürekli eski konular hortlatılıyor bunun için birşeyler yapabilirmisin acaba gerçekten bıktık bu eski konulardan ne anlıyorlar insanların eski yaralarını açmayı

Mune Mune çok eski konular gündeme düşüyor

Mune Mune senden bir ricam var şu birkaç gündür sürekli eski konular hortlatılıyor bunun için birşeyler yapabilirmisin acaba gerçekten bıktık bu eski konulardan ne anlıyorlar insanların eski yaralarını açmayı
Eski konulara yorum yazmak yasak değil, site kurallarına uygun yazdıkları sürece de eski konuya yazıp ilk sayfada yer almasına sebep verdikleri için uyarı da verilemez fakat kusura bakmasınlar açık konuşacağım maksat yorum yazmak değil zaten.

Ben hortlattım ama konu bana çok masum geldi aslında üzerinde konuşabilirdik yani eski konu açılması neden sıkıntı oluyor anlamıyorumki
Ozaman ben bu siteden gedemmi napayım 😏
Oyyy depremi iliklerime kadar yaşamışım kimseyi uzmem artık gel gel poncigim üzülme.ac tüm konular senin olsun.

Eski konulara yorum yazmak yasak değil, site kurallarına uygun yazdıkları sürece de eski konuya yazıp ilk sayfada yer almasına sebep verdikleri için uyarı da verilemez fakat kusura bakmasınlar açık konuşacağım maksat yorum yazmak değil zaten.
Mune abla ben konuyu çok masum buldugum için ve canım sıkılıyordu oyüzden çook eski konulara bakayım dedim uzun zamandır aktif olmayan üyeleride hep bi merak etmişimdir yani maksadım sadece bu başka birşey değil 😐

grafin yerini ben hayal ettim :confused: :confused: okurken hayal dünyasina gittim :D

Back
X