Bir Slm'la Başladi Herşey...

Graf zevkle okudum çok güzeldi sonuna gelmeden acaba kendi hikayesimi diye düşünüyordum ve öylede olmasını istiyordum çünkü çok güzel bir aşk hikayesi.Allah sizi ayırmasın ömrünüzün sonuna kadar sürsün sevdanız..

ben de nişanlımla benzer şekilde nette tanıştım...temmuzun 7 sinde nikahımız olucak hayırlısıyla...Allah mutlu etsin ...

ufff yaa çok güzel,Allah herkesin gönlüne göre versin,hayırlısını versin... bana da :))

Okurken biran kendi hikayemi hatırladım :)) ikimizde aşkımızı nerdeyse aynı senede bulmuşuz yazdıkların beni çok etkiledi çok hoşuma gitti.Mutluluğunuz daim olsun,hep sevgiyle kalın.

bende çok ama çok etkilendim demekki Allah yazınca bir şekilde gerçekleşiyomuş..
Allah mutluluğunuzu yıllar vesilesiyle artırsın :)
darısı banaaa :D

Graf canim esinle tanisma hikayeni simdi forumlari gezerken yeni gordum dertlerden firsat bulamamisim, tam bugun uzgun oldugum birgunde boylesine guzel bir ask hikayesi okumak beni dusuncelerimden siyirdi cok sevindim senin adina, sevgiyi aski yakalamis olmana, mutlulugunuz daimi olsun, yureginden sevgi eksik olmasin, masallah diyeyim, mutluluklar

Yaaa kesinlikle bendede oluyor diyorum acaba hayattalarmı iyilermi napıyor lar ama baksana nekadar masum duygular 2020ye doğru herşey darmadagın oldu
Evet gerçekten eski konular çok masum geliyor bana da😇 Birde bir şey daha dikkatimi çekiyor😀 misal herhangi bir uye 2300 mesaj sayisi yazıyor ama 0 emojisi skoru oluyor eskiler hiç beğeni yapmiyormus😂🙈

Back
X