Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim konum değil 20 yıllık konu bana niye begenmedim atıyon hebdv de ne isi var bu konunun
20 yıllık konuyu nerden buldum ben şimdi biz böyle konulara burda hasretizBakın ben yazmıyorum![]()
Bende de son görülmesi çok önce tarih olan uyeler şimdi napiyor merakı uyanıyor20 yıllık konuyu nerden buldum ben şimdi biz böyle konulara burda hasretiz![]()
Yaaa kesinlikle bendede oluyor diyorum acaba hayattalarmı iyilermi napıyor lar ama baksana nekadar masum duygular 2020ye doğru herşey darmadagın olduBende de son görülmesi çok önce tarih olan uyeler şimdi napiyor merakı uyanıyor![]()
Evet gerçekten eski konular çok masum geliyor bana daYaaa kesinlikle bendede oluyor diyorum acaba hayattalarmı iyilermi napıyor lar ama baksana nekadar masum duygular 2020ye doğru herşey darmadagın oldu
Begeni butonu ozamanlar icat edilmemiştirEvet gerçekten eski konular çok masum geliyor bana daBirde bir şey daha dikkatimi çekiyor
misal herhangi bir uye 2300 mesaj sayisi yazıyor ama 0 emojisi skoru oluyor eskiler hiç beğeni yapmiyormus
![]()