Bir sonu var mi?

Evlendiginizde zina ortadan kalkar ancak zihniyetiniz uyusmuyorsa bu sefer baska konularda catisirsiniz. Surekli orta yol bulmaya mi calisacaksiniz boyle?
Evlendigimiz de gercekten zina ortadan kalkiyor muymuş ???

Baslarda bu kadar degildi ama yine boyleydi bu ara aslinda uzerine gittigim icin bu yuzden gorusmuyoruz dedi.erkek arkadasimin bakis acisi boyle ama aileside boyledir baya duvarlari var yani bu konularda sevgili varsa hemen adi konulsun kafasindalar.

Evlendiginizde zina ortadan kalkar ancak zihniyetiniz uyusmuyorsa bu sefer baska konularda catisirsiniz. Surekli orta yol bulmaya mi calisacaksiniz boyle?
Iste bende o yuzden kararsizim dusunce bastan uymuyorsa kimse degismezki degil mi?

Evet haklisiniz kapalilik konusunda tavrimi koydum ama ailesinin dusuncesini bilemem. Guven problemim yok nerde nasil davranmasi gerektigini cok iyi biliyor. O konularda hic ama hic skntimiz yok ama ne kadar cokluk o kdr b*kluk dusuncesinde birazda

E
evet gercekten zor bi insann.. ama o derece degil bazen onada soyluyorum sanki 40 yasinda gibi davraniypsun diyorum bunaliyorim cidden fazla agir bi insan

ay en korktuğum şey yanlış anlaşılmak Ben cok merak ettigim seylerin sonuna cok soru isareti koyarim o mesajida sakince yazmadim o yuzden koydum ;(

E

evet gercekten zor bi insann.. ama o derece degil bazen onada soyluyorum sanki 40 yasinda gibi davraniypsun diyorum bunaliyorim cidden fazla agir bi insan
Ağırlık farklı bir şey. Benim eşimde çok ağırdır,ruhun 60 derim. Ama benimleyken çocukta olur,ergende olur,gülmekten yerlere de yatarız. Ama tepemde müfettiş gibi ağır birini çekemem. Kendince doğru olanı düşünüyordur elbet ama anladığım kadarıyla siz türbanlı değilsiniz,bunu düşünen insan ileride kapanmanızı isteyecek,o istemese bile aile baskısı olacak ve sizde o düşüncede olmazsanız bu tarz konularda sıkıntı yaşayacaksınız.

Iste bende o yuzden kararsizim dusunce bastan uymuyorsa kimse degismezki degil mi?
Since'cigim sahsi fikrim degismeyecegi uzerinedir.
ay en korktuğum şey yanlış anlaşılmak Ben cok merak ettigim seylerin sonuna cok soru isareti koyarim o mesajida sakince yazmadim o yuzden koydum ;(

Dur yahu panik yapma bende seni anlayamadim ondan yanlis bir cevap vermemek icin sordum :)

Bazen diyorumki yol yakinken don bazende aslinda dogru yolda ilerliyor uyabilirim cogu seye cok cok zor seyler beklemiyorki benden diye dusunuyorum... Kafam cok karisik..

Since'cigim sahsi fikrim degismeyecegi uzerinedir.

Dur yahu panik yapma bende seni anlayamadim ondan yanlis bir cevap vermemek icin sordum :)

Burda taşlanmaktan korkuyorum yazarken dikkat ediyorum o yüzden . Bi kaç kez şahit oldum erkek felan cıkıyoya birileri benide atcaksınız burdan sandim bi an

Bazen diyorumki yol yakinken don bazende aslinda dogru yolda ilerliyor uyabilirim cogu seye cok cok zor seyler beklemiyorki benden diye dusunuyorum... Kafam cok karisik..
Beklentileri bilen sensin,bunları karşılayabilecek misin yine en doğru cevap sende. Umarım hakkında hayırlısı olur.

Beklentileri bilen sensin,bunları karşılayabilecek misin yine en doğru cevap sende. Umarım hakkında hayırlısı olur.
Amin cok tesekkur ederim. beklentiler biraz alisilmisliklarimdan ote aslinda kiyafet olsun arkadasliklarim girip cikitigim ortamlar ona cok ters.Bende saldim biraz sanirim hersey olucagina varir diyorum. Hayirlisini diliyorum surekli..

Çok imrendim sevgilinizin düşüncesine. Bu kişiyi bırakmayın derim. Bu devirde sevgili olmayı zina olarak gören çok az kişi kaldığını düşünüyorum. Vaktiyle bir arkadaşım bu durumdaydı. Bırakmıştı sevgilisi konuşmamız haram diye. Ama sözde bitince kalpte bitmedi. İki yıl sonra yeniden başladılar konuşmaya ve ilk fırsatta nisan yaptılar. Nikah da Kıyıldı. Arkadaşım Ünv. son senesinde evlendi. Şuan gerçekten parmakla gösterilen sayılı çiftlerden. 2 cocuklari var. Ve Allah onlara çok güzel kapılar açtı. Siz niyetinizi sağlam tutun. Allah yolunuzu açar inşallah. İlk fırsatta nisan yapabilirsiniz diye tavsiyede bulunucam. Mutaasiplik çok bisey de değil aslında. Önemli olan doğru şeyleri hayata uygulayabilme. Herşeyden önce Allah korkusu ve Allah sevgisi diyorum ben..

Cok tesekkur ederim.bu konu haric problemimiz yok aslinda. Evet dogru soyluyosunuz ama anneminde pek umidi yok. Yapamazsin sen diyor. Haliyle bende korkuyorum burda da bir suru ornek goruyoruz. Davul bile dengi dengine derler ya hani bu yasansin istemiyorum. Sonradan boyle olcagi belliydi bosa kurek cektinde desinler istemiyorumm..

Bu devirde boyle hassas dusunen zor bulunur. Binde bir. Bence mutlu olursunuz.
Iste bide bu devirde boyle dusunmeyip gezip tozanlarada imreniyor insan bunlari yasamak icin bi kac yil bekleyecekmiyim diye dusunuyorum. Hadi sonradanda olmadi diyelim Allah nasip etmedi evlilige yaklasinca ve ayrildik Zaman kaybi olur diye uzulurmuyum ne bileyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…