Az once telefonda konusurken tamda soylediginiz cumleyi kurdum ama laf arasinda karisti..Ozaman madem zina neden sizinle bir ilişkiye başladı. Görücü usulü şipşak evlenseydi. Fazla görüşmeden nasıl tanıyacaksınız birbirinizi
Evlenmek icin biraz daha sureye ihtiyacimiz var malesefEvlenin bir an önce o zaman.
Evlenmek icin biraz engellerimiz var dogru zamani bekliyoruz bende yasimdan dolayi erken diye dusunuyorum acikcasiÖle düşünen adam seviyor,değer veriyorsa basar nikahı.
Zina kalmaz ortada sevenler de kavuşmuş olur.
Ayni fikirdeyim ama dedigim gibi diyorki ne kadar aza indirirsek o kadar iyiZinanin azi coku mu olur ?
Böyle bir adamla evlilik hayatı düşünemiyorum. Yazık olmuş diyorum şimdiden.
Evet var malesefEvlenmenize cok var mi
Anlattıklarınıza göre evet. Hatta sizde fazlası olduğuna da eminim.O derecemi benimde korkularim var farkindayim aslinda...
Iyi geceler oncelikle. Kafamda bir suru sey var. Ama su ara en gundemde olan derdimi sizinle paylasmak istiyorum. 1 yila yakindir birlikte oldugum erkek arkadasimla dusuncelerimiz biraz ayri sanirim ve bu yuzden sizden ortak nokta icin cozum yollari rica ediyorum. Sorunumuz iliskimizdeki cogu seyi zina olarak gormesi. Bu yuzden cok gorusmemekten yana. Evet birlikteligimizinde zina oldugunun farkinda evlenmedigimiz takdirde ama kendi dusuncesi bu zina durumunu elinden geldigince en aza indirgemek. Tabi bende cogu konuda hak veriyorum fakat eksik kalan seylerimiz oluyor ve haliyle yipraniyorum. Dusuncelerini degistirebilecegim bir tip degil oncelikle onu soyleyeyim. Yaslarimizda ben 22 o 25 yasinda. Amacim kirmadan uzmeden ortak noktalar bulmak. Sizden de bunlari bulma umidiyle yardim istiyorum. Acikcasi aile uyusmazliklari yuzunden sonumuzun olup olmadigindan endiseliyim cunku bizden cok daha muhafazakar bir aile.Simdiden tesekkur ederim hepinize :)
Aynen oyle napicagimi bilemiyorum sevgisinden ve sevgimden de eminim aslinda ama ne bileyim..Anlattıklarınıza göre evet. Hatta sizde fazlası olduğuna da eminim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?