Bir sonu var mi?

Ya benim tüm yorumlarım zaten sen rahatsız olduğunu dile getirdiğin içindi. Ben kattığı iyi şeylerden de bahsetmedim. Ama nasıl desem bu seni namaz kilmaya alistirmasi vs gibi bir husus değil. Daha farklı. Yani evet dinin emirlerini yerine getirmek şart, o konuda bir sıkıntı yok. Ama sen gorusmediginiz için bir sorun yaşıyorsun ve bu noktada onunda bence yapıcı olması lazım.
Ayrıca dini yaşamak demek karakterin de değişmesi demek değil. İkisini ayır lütfen, dikkatini çekerim. Demem o ki, sen hiç değişmeden de dinini güzel yasayabilirsin. Tek sıkıntı bir erkek yüzünden, rahatsız olduğun bir duruma katlanmak zorunda olduğun gerçeği. Bence onun da bunu anlaması lazım. Ve evet bir erkek için kişiliğinden ödün vermek yanlış, sonuna kadar gidip, orta yolu bulmalisin. Çünkü taviz tavizi doğurur.

Bugün nişan elbisemi aldık birlikte , bizim de el ele tutuşmamız öyle hemen olmadı tanışmamız ayrı bir olaydı zaten ya ben cidden tanıştığımızda böyle erkek kaldı mı ya demiştim, evleneceğimiz insanı ailesine bakarak tanıyabiliyoruz, en önemli şey aile, ikimizde birbirimizin ilkiyiz her anlamda, sözü de sırf o çok ısrar etti diye yaptık beni kaçırmak istemedi zaar biz mezun olunca evleneceğiz, sözlüm tusa girecek ben de avukatlık stajımı başlatacağım kısmetse

Kelimesi kelimesine haklisin iste sorunda burda onada hak verirken size ve kendimede hak veriyorum. Taviz tavizi doguruyor farkindayim. Elimden gelenide sonuna kadar yapicam. Yeterince dillendirdim bu konuyu hatta cok kisa sureli ayrilik gibi bisey bile yasadik. Bide ben fazla trip atan bi insan degilim nasil anlatayim simdi bi anda gozunde dirdirci birine donusmekte istemiyorum cunku ben gibi olmuyorum. Evet dediginiz gibi rahatsiz oldugumda ortada su mesajinizi baska birinede yazmis olsaniz bin kere begenirdim yani. Yani ne yapsam bilmiyorumki bilmiyorum ki illa bulusucaz diye diretmek yerine farkli yollardan tamam bi yerde dedigin gibi zinaya giriyor ama bizimde iliskimizin daha oturmasi icin gelecegmz icin bu paylasimlarda sart vs. Demeliyim ki diyorumda. Baska onericeginiz cumleler varmi yaraticiligimi yitirmek uzereyimmmm

Sizin adinizada cok sevindimmm hayirlisi olur insallah bu sorunlar atlatilirsa darisi basima :)

İnşallah siz de hak ettiğiniz mutluluğu yaşarsınız, böyle şeyler için üzmeyin birbirinizi sakın, sevgililer neler neler yüzünden tartışırken bu hafif kalır, size saygısızlığı yoksa kadir kıymet biliyorsa gerisi önemli değil, açık açık konuşun ben böyle böyle olmasını istiyorum diye,ama yüzünüzü asmadan tebessüm ederekten yavaş yavaş aklına girin

Heheheh o zaman cidden benzer karakterleriz bende kesinlikle bir söylediğimi bir daha tekrarlamayi sevmem. Yani size taktik veremicem ama eski benliğinizi hatirlamaniza yardımcı olduysam, şöyle diyebilirim;
Kesin ve net bir dille bu durumdan rahatsızlık duyduğunuzu belirtmelisiniz. Son derece soğukkanli davranmak işin püf noktası. Hatta biraz daha açıklayıcı olup, eğer onunla yüzyüze gorusemeyecekseniz, gelecek hususunda emin olamayacağınızi kisa cümlelerle belirtin derim. Konuşma yüzyüze gerçekleşse ve kısa sürse daha etkileyici olur kanaatimce.
Kısaca şunu söyle, eğer beni değiştirirsen asla sevdiğin kadın olamam. Sen beni o halimle sevdin, ve değişirsem emin ol artık beni sevmeyeceksin. İtiraz edip laf yetiştirmeye kalkarsa da, düşünmeden konuşma rica ederim, düşünürsen eğer beni sende haklı bulacaksın minvalinde birşeyler söylerdim.

Söyleşi, sergi, eğitim gibi dikkatin birbirinize değil de başka tarafa yöneldiği yerlere gitseniz sorun etmez belki.

Amiiin insallah cok tesekkur ederim :) evet tek sorunumuz bu simdilik ama bende daha buyuk sorunlara yol acmasin diye simdiden cozmek istiyorum. Bu gune kdr hep dediginiz sekilde yaptim kirici olmadik hic illaki bir aciklamasi oluyor beyfendinin :)

Ya bisey dicem komik olucak keske yuzyuze konusmak icin bile ah bi bulusabilsek ya bide ben kiyamiyorum nasil anlatsam her konuda soguk kanliyimdir ama ona karsi kavgayi tribi taviri falan pek uzatamiyorum ne bileyim hemen bitsin iste off cozelim havasindayim. Belki adam gibi bulusana kadar tavirli davrabilsem cozerim belki? Ama oda geriliyor iste o zaman daha sarpa sarar diye korkuyorum taktik geri tepebilir

Söyleşi, sergi, eğitim gibi dikkatin birbirinize değil de başka tarafa yöneldiği yerlere gitseniz sorun etmez belki.
Cok pardon soylemeyi unuttum bide cok gezmeyi seven bi tip degil. Mesela suanda gittigi cok belirli ve az yerler var diyorki evlenince dizinin dibinden bile ayrilmam hicbiseye ihtiyacim kalmaz. Aslinda hosumada gitmiyor degil ama bana simdisi lazim yahu ileriyi goremiyorum kesin net degilki hersey :/

Ya ben zaten oldum olasi sırf aşka dayalı evlilikleri yanlış olarak tanimliyorum. Mantık da olmalı. Siz bu kadar severken karşıdaki kişiyi konu adınız bile bir sonu var mi ise, eksik pekçok şey vardır içinizde. Aşk bence bir süre sonra bitiyor, geriye pismanliklar kalıyor. Neyse sonuçta yarın evlenecek degilsiniz ya, biraz daha kararlı olun kendi sınırlarınizi korumak hususunda. Bir olmaz, iki olmaz, ucuncu de bence basarirsin gibime geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…