Bir soru? Yorumlarınızı bekliyorum

PeSpEmBe

Uyuduum ben Büyüdüüm ben
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2008
1.675
3
116
İzmir
Arkadaşlarım kafama takılan bir soru var.Sizlerle paylaşmak istiyorum.Ben yeni evliyim ve ailemden uzak bir şehirdeyim,henüz hiç ailemi ziyarete de gidemedim dolayısıyla.Ama mart ayında ailemi ziyarete gidicem inş.1 haftalık gidiş dönüş bileti almıştık.(eşimin izni olmadığı için ben tek gidicem) Ben de eşime 10 gün olmasını istediğimi söyledim,o da bana "15 günlüğüne de gidebilirsin kuzucum istersen biletini 15 gün sonrasına alıyım" dedi.O kadar içten söyledi ki bunu.Ben de yeme içmeyi bahane ederek" Olmaz cnm sen ne yer,ne içersin onca zaman " dedim.O da" Sen beni düşünme,kendini düşün cnm evlenmeden önce nasıl yiyip içtiysem şimdi de bakarım çaresine,sen kendi keyfine bak canım önemli olan bu" dedi.
Şimdi bunda ne var diceksiniz .Benim sorum şu, "Bensiz 15 gün nasıl durmayı göze alıyo,hiç mi özlemeyecek beni" diye içim içimi yiyna birşey de diyemedim,beni özleyecekse kendinin izin vermemesi gerekmez miydi??İçimde düşünüp duruyorum,bana kalsa ben o kadar duramam! Ailemi çok seviyoruz ikimiz de ,ama o benim eşim,her gece beraber sarılıp uyuduğum...15 gün bensiz nasıl rahat etmeyi düşünüyo da böyle bi teklifte bulunuyooo yaaaasenağlama
Kızlar noluur fikirlerinizi çok merak ediyorum,yine hassaslık yine hassaslık iştee:çok üzgünüm:

Ne yapacak bu kocalar bizimle bilmem. İzin verse bir türlü vermese bin türlü. Hep şikayet hep şikayet.şakkıdı

eğer izin vermeseydi ayrı bir olay olacaktı...
adamcaz ne güzel demiş,merak etme diye,
sırf siz ailenizle hasret giderin diye,15 gün idare edecek...
bence siz büyütüyorsunuz...
tabiki özleyecektir,ama gitme deseydi nasıl bir tepki verecektiniz,çok merak ediyorum...
bence teşekkür etmelisiniz eşinize....
sevgiler...

[COLOR="Navy"]Kızlar sizi anlıyorum ne demek istediğinizi, ben de zaten kocama bu yazdıklarımı söylesem beni kesin nankör davranmakla suçlar."Hem izin veriyorum ,yine de yaranamıyorum,iyilik de yaramıyo" der.
Ben de zaten bu yüzden sizinle paylaşıyorum.Ben aşırı duygusalım biliyorum ama elimden birşey gelmiyor, böyle düşünmekten kendimi alamıyorum ...[/COLOR]

Canım sen üzülme, ailenle vakit geçir, hasret gider diye adam 10 gün yerine 15 gün demiş.
Esas izin vermeseydi üzülecektin. Eminim senin yokluğuna üzülecek tabii.Seni düşündüğü için söylemiş, eşin incelik göstermiş.

bence esin seni düsündügü icin öyle söylemis ailen uzakta hasret gidersin diye
bence bunu kafana takma millette ne kocalar var benim görümcem yilda bikez geliyor memlekete o zaman bile yatili birakmiyor esi bence sükretmelisin

git iki gün kal gel evine dese bu seferde beni hiç düşünmüyormu bende ailemi özlüyorum dersiniz bu erkeklerede bazen hak veriyorum bize yaranılmaz..

Ailem benim yokluğuma alışamadı hala evin tek kızıyım çünkü.Eşim ailemi çok sever,ailem de eşime bayılır.Benden çok eşimi tutar ailem. Yani iş böyle olunca izin vermemesi zaten mümkün olmazdı...

Arkadaşım diğer konunuda okudum, gidişat hiç iyi değil, lütfen kendine gel, bu böyle olmaz, allah korusun eşinide kendinden soğutursun, kendine başka uğraşlar bul, boş zaman bırakma bunları düşünecek, hçbişey yapamıyorsan bu konuda yardım al.

ayyy sen beni güldürdün Allah'ta seni hep güldürsün inş.
özlicektir mutlaka ama o seni düşünüo ailenle hasret gider istio ne güsel sakın şikayet etme
ailesini görmeye izin vermeyen kocalar var şekerim.
dert etme kendine kadın milleti işte duygusalız şekerim

canım ben seni cok iyi anlıyorum
benim eşimde kal der ama tekrar tekrar sorar bensiz rahat yatabilirmisin der
ben seni cok özlerim su kadar kalma istersen der ne biliyim bence de uzun bir süre
ama sen yine de ona sor agzını ara beni özlersin değil mi de yani konusmalarından ne kadar samimi oldugu anlsılır canım

Demek ki mantıklı bir adammış.Sen mutlu olunca onu daha mutlu edeceğini bilmiş seni mutlu etmeye çalışmış.Sende nasıl mutlu olcaksan öyle yap o yüzden..İster 1 hafta git ister 15 gün...

Senin ailene karşı özlem içinde olduğunu düşündüğü için senin mutlu olduğunu bilmek onu doyurur merak etme.

Şimdi sen onun yerine geç ailesinin annesinin babasının kuzusuydu ve ilk defa onlardan ayrı kaldığını düşün ve uzakta öyle elini uzatsa ulaşamayacak ne yaparsın ben onsuz kalamam diye sınırlarmısın?

Demek ki mantıklı bir adammış.Sen mutlu olunca onu daha mutlu edeceğini bilmiş seni mutlu etmeye çalışmış.Sende nasıl mutlu olcaksan öyle yap o yüzden..İster 1 hafta git ister 15 gün...

Evet canım ya eşim o kadar mantıklı bir insandır kii anlatamam,aynen dediğin gibi düşünüyorum ben de,BEN mutlu olunca onu daha da mutlu edeceğim için ,veya ailemi çok sevdiğinden onların beni görüp mutlu olmasını istediğinden YA DA her iki sebepten...
Ama ben yine de "Ben seni özlerim aşkım o kadar olmasın"demesini isterdim yani benim yapım buna mutlu olan bir yapı malesef:çok üzgünüm:

Canım ya benim çok kötü bir özelliğim "bencilim ben".Görmenin biri de bir,bini de bir diye düşünür,onu 1 hafta anca yollardım heralde.:bbo: O yüzden ben kendim için onu yollamazdım.Ama o bencil değil ,fedakar bir insan.Hayat işte...

herkes pek güzel özetlemiş :) düşünme ayrıntıyı git gez az özleyin birbirinizi

Hislerin bana tuhaf gelmedi arkadaşım. Eşimin benden 15 gün ayrı durması, durabilmesi (zorunluluklar haricinde ) benimde hoşuma gitmez. 15 gün uzun bir süre.
Sana deseydiki ben sensiz nasıl duracağım 15 gün bilmiyorum ama annenleride özlemişsindir git v.s. ozaman takılmazdın bu konuya eminim...Yeni evli olmanında etkisi var bence böyle hissetmende. Zaman içinde geçecektir.

Sen ailenin yanına gidince, ondan özlem dolu mesajlar gelecek kesin :jeyyar: Ve kavuşmak daha keyifli olacak. Dert etme...a.s.

En azından fedakar olduğunun farkındasın. Git aileni gör, kalabildiğin kadar kal erken dönersen zaten senden çok sevinir. O zaman anlarsın seni ne kadar özlediğini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…