Bir soru? Yorumlarınızı bekliyorum

hoppalaaaa biraz fazla mı şımarığız nekaydirigubbakcemile2 kaprisinde böylesi yani..özlemiycek seni,15 gün kafa dinliycek ne güzel,yaramazlık yapcak:ecrin_bebek:
bunlarımı duymak istiyosun güzelim bizden..adam ne kadar iyi niyetle git demiş işte..bunu kafana takıcağına eşinle gurur duy bence..5 sarılıyosan ,10 sarıl bundan sonra yatarken...ellerde ne kocalar var..değil ailesinin yanına tatile göndermek,açtığı telefonun fatursını bile başına kakıyolar..

Evli değilim ama bende sen gibiyim:)bu durumda benimde düşüncem 'canım 10 gün yeter 15 gün uzun olur ben seni özlerim, o kadar ayrı kalamam vs. sözler ' duymak olur.Ablamın eşi öyledir.Bırak 15 günü 18 yıllık evliler bir hafta uzak kalmıyor.Çarşı pazardan bile geç gelse 40 kere arar hadi gelmio musun diye.Farklı bir alışkanlığı var sanırım onun:)
Ama her insan farklıdır.Onunki,benimki kıyaslamasıda saçma olur.

ben sizi anlıyorum aslında izin vermese daha kötüydü o zaman daha çok üzülürdünüz.Ama bunu dert etmeyi de anlarım bende böyle biriyimdir.herşeyde dert edecek birşey bulurum

:roflol::roflol::roflol: içkirlenmekte haklısın bacımm benim kocam beni asla 5 gün bırakmaz hatta bir gece kalsam bilee bin tane lafla kalıyorum..bende olsam senin yerinde neden ? sorusunu sormadan edemezdimm

Esin anlayisli biri, olay bu.
Öyle adamlar varki, esi bir saatligine bir yere gitse kiyameti koparir.
Özler seni özlemez mi, üstelik yeni evlisiniz.
Bence aklina bos yere takiyorsun, git 15 gün veya 10 gün iznini yap, ailenle vaktini gecir, eglen.
Özlesin seni biraz, özlem askI dahada körükler

:roflol::roflol::roflol: içkirlenmekte haklısın bacımm benim kocam beni asla 5 gün bırakmaz hatta bir gece kalsam bilee bin tane lafla kalıyorum..bende olsam senin yerinde neden ? sorusunu sormadan edemezdimm

Masallah kadinin icine kurt düsürüyorsunuz.
Sizin kocanizda tipik türk erkegi ozaman.
Bende diyorum ki, karisini seven, düsünen, karisi ailesine gitmek istediginde istedigin kadar kalabilirsin diyendir.
Düsüncesiz degil yani.

:roflol::roflol::roflol: Kız sen çok yasa emi senle iyi anlasıcaz Allahım olurya bukadar benzerlik olmaz aynı bensin valla hemde tıpatıp. Senden bide bende var oda evlendigimiz dönem hiç rahatsız olmazdı ben çıldırırdım ben isterdimki aman ben sensiz 2 gun bile duramam desin ama bizimki mubarek anlayıs kupu velhasılı kelam o izin versede ben hiçç gitmedim ustune bide kapris yaptım adamı alıstırdım şimdi oda göndermek istemiyor 10 yıllık evliyiz ve en fazla 1 kere bir hafta ayrı kaldık oda işten çıkınca ist iş aramaya gittiginde senle aynı kafadanız

Numeros şimdi takıntılı bir yapıya sahipsin.Benim kardeşimde böyleydi.Ufacık şeylerden kendini çok mutsuz ederdi,sürekli düşünür kafasında büyütürdü,hatta uyuyamazdı düşünmekten bir türlü mutlu edemezdik..Tedavisi var.Şimdi çok daha iyi...

"Püsük" kullanıcısına ithafen;
Anladım cnm yazdıklarını.Aslında ben kendine çok özgüveni olan bi bayanımdır,eşim için değil kendim için yaparım çoğu şeyi.Mesela o evde yokken bile hafif makyaf yaparım,saçıma fön çekerim,sürekli parfüm sıkarım vs. sadece onun geleceği zaman değil yanii.Ama gelgelelim böyle konularda bağımlı gibi bi tarza bürünüyorum,sanırım kendim için 1 hafta kalmayı istiyorum ben,özlem işte...:asigim:
Keşke o da bunu dile getirmeyi akıl edebilseydi ama aklına gelmemiştir benim kendi içimde bu kadar büyüteceğim.:çok üzgünüm:
Bir de sizler gibi sevgili ablalarımdan fikir almak istedim, benim düşünce yapımı eleştirmenizi istedim olumlu ya da olumsuz hiç farketmez.Çünkü yolun daha çoook başındayız ve şimdiden hatalarımızı düzeltmezsek ilerde evliliğimizde sıkıntılar oluşur diye düşündüm:enbuyukkk:

eminimki adam izin vermeseydi bu sefer ailemle fazla görüşmemi istemiyo die konu açardın
karı milleti olarak topumuz ne kadar memnuniyetsiz insanlarız yaa

Bensiz 15 gün nasıl durmayı göze alıyo,hiç mi özlemeyecek beni" diye içim içimi yiyna birşey de diyemedim,beni özleyecekse kendinin izin vermemesi gerekmez miydi??İçimde düşünüp duruyorum,bana kalsa ben o kadar duramam! Ailemi çok seviyoruz ikimiz de ,ama o benim eşim,her gece beraber sarılıp uyuduğum...15 gün bensiz nasıl rahat etmeyi düşünüyo da böyle bi teklifte bulunuyooo yaaaa

aklıma gelen tek şeyy...

biz kadınlar ne isterizzzz....:uhm:

anlamszı kuruntular bunlar.adamcagız seni düşünmüş kuzucum daha ne istiyonn..delikafaduldenkeyfi bak keyfinee bence

eşin anlayışlı davranmış bencede bunun için kendini üzmene değmez
benim eşim 4 gün izin verirdi 1 gün daha kalayım diye pazarlık yapardık adam yok derdi üstelik anneside bize yakındı yani burda bakanıda vardı.
sen şanslısın bence şansını iyi kullan.

Tabiki ozleyecek ama çok anlayisli bir esin varmis
ne guzel, ailenin yanina 15 gun gonderiyor seni
bazilari ise sabah goturuyorlar aksam geri getiriyorlar
kotu dusunceleri birak
sevinmelisin
ailenin yanina gidiyorsun
15 gun içinde esine birsey olmaz merak etme
dondugunde de bol bol sarilir uyur haret giderirsiniz
keyfine bak cidden

Sen yeni evlendiğin için böyle düşünmen normal. Ama oda ailenle hasret gider diye sana bileti uzatmak istediğini söylemiştir. Unutmaki erkekler biz kadınlar kadar asla duygusal olamazlar, biz senin düşündüğün gibi işte bana sarılmadan nasıl uyuyabilecek 15 diye düşünürüz ama onlara normal gelir malesef. Bu seni sevmediği anlamına gelmez ayrıca. İzin vermeseydi bu sefer ona çok üzülecektin dimi ama . mirmirmirmir

böyle abartılı düşünüpte kendini paralama
git ailenle bu fırsatı değerlendir
böyle anlayışlı bi eşin olduğu içinde yat kalk dua et şekerim:Saruboceq:

tatlım bundan sonra inşallah bir ömür birlikte uyuyacaksınız olacaksınız 15 gün ayrılık niye düşündürsün ki eşini belkide özlicek ama sen kırılma diye izin verdi aileni çok özlediğin içinolamazmı biraz kendinde sölemişsin zaten biraz abartmışsın düşünme böyle ufak şeyleri...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…