:roflol::roflol::roflol: içkirlenmekte haklısın bacımm benim kocam beni asla 5 gün bırakmaz hatta bir gece kalsam bilee bin tane lafla kalıyorum..bende olsam senin yerinde neden ? sorusunu sormadan edemezdimm
:roflol::roflol::roflol: Kız sen çok yasa emi senle iyi anlasıcaz Allahım olurya bukadar benzerlik olmaz aynı bensin valla hemde tıpatıp. Senden bide bende var oda evlendigimiz dönem hiç rahatsız olmazdı ben çıldırırdım ben isterdimki aman ben sensiz 2 gun bile duramam desin ama bizimki mubarek anlayıs kupu velhasılı kelam o izin versede ben hiçç gitmedim ustune bide kapris yaptım adamı alıstırdım şimdi oda göndermek istemiyor 10 yıllık evliyiz ve en fazla 1 kere bir hafta ayrı kaldık oda işten çıkınca ist iş aramaya gittiginde senle aynı kafadanızArkadaşlarım kafama takılan bir soru var.Sizlerle paylaşmak istiyorum.Ben yeni evliyim ve ailemden uzak bir şehirdeyim,henüz hiç ailemi ziyarete de gidemedim dolayısıyla.Ama mart ayında ailemi ziyarete gidicem inş.1 haftalık gidiş dönüş bileti almıştık.(eşimin izni olmadığı için ben tek gidicem) Ben de eşime 10 gün olmasını istediğimi söyledim,o da bana "15 günlüğüne de gidebilirsin kuzucum istersen biletini 15 gün sonrasına alıyım" dedi.O kadar içten söyledi ki bunu.Ben de yeme içmeyi bahane ederek" Olmaz cnm sen ne yer,ne içersin onca zaman " dedim.O da" Sen beni düşünme,kendini düşün cnm evlenmeden önce nasıl yiyip içtiysem şimdi de bakarım çaresine,sen kendi keyfine bak canım önemli olan bu" dedi.
Şimdi bunda ne var diceksiniz .Benim sorum şu, "Bensiz 15 gün nasıl durmayı göze alıyo,hiç mi özlemeyecek beni" diye içim içimi yiyna birşey de diyemedim,beni özleyecekse kendinin izin vermemesi gerekmez miydi??İçimde düşünüp duruyorum,bana kalsa ben o kadar duramam! Ailemi çok seviyoruz ikimiz de ,ama o benim eşim,her gece beraber sarılıp uyuduğum...15 gün bensiz nasıl rahat etmeyi düşünüyo da böyle bi teklifte bulunuyooo yaaaasenağlama
Kızlar noluur fikirlerinizi çok merak ediyorum,yine hassaslık yine hassaslık iştee:çok üzgünüm:
Evet canım ya eşim o kadar mantıklı bir insandır kii anlatamam,aynen dediğin gibi düşünüyorum ben de,BEN mutlu olunca onu daha da mutlu edeceğim için ,veya ailemi çok sevdiğinden onların beni görüp mutlu olmasını istediğinden YA DA her iki sebepten...
Ama ben yine de "Ben seni özlerim aşkım o kadar olmasın"demesini isterdim yani benim yapım buna mutlu olan bir yapı malesef:çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?