En azından fedakar olduğunun farkındasın. Git aileni gör, kalabildiğin kadar kal erken dönersen zaten senden çok sevinir. O zaman anlarsın seni ne kadar özlediğini.
cnm tşk ederima.s. ya öyle bi yere temas ettin ki "sensiz kalsam çok uzulurum ,özlerim,nasıl geçecek sensiz günler"filan dese durgunlaşsa bu kadar dert etmicem ama demedi işte,ben de sanırım ondan bu kadar büyütüyorum,şeytan diyo git 15 gün ,anlasın ne demek olduğunucanım eşin senı dusunuyor tamamıyle bak bi evın ,bı kızısın hem senın mutlulugunu dusunuyor .. sensiz yapamaz tabıkıde 1haftayı zor gecırecektır sensız. buna emın olzaten arkdaslarında dedigi sana gun asırı msj yada arar yanii..
benım ablam yurtdsında ve enıstem turkıyey geldıklerınde katıiyen bize bırakmıyor yatıya(( bir gun bile kalmadı bizde ,ablam evleneli 5yıl gectı sen dusun artık ((
hmm birde erkekler bizim kadar ince dusunmezler ... yanı san ole demıstır iyi niyetine ama sensiz kalsam çok uzulurum ,özlerim demek inan aklına dahi gelmemıstır ...
tek gidis al ucak biletini cnm, sonra zaten eşin sana demeye baslar sensiz olmuyor özledim seni die sende biraz naz yapıp tmm ozaman biletimi al gelıyorum dersına.s.
izin verse suç vermese suç bu erkeklerin işi zor
eşine güvenmiyorsan ailenin yanına gitme o zaman
cnm tşk ederima.s. ya öyle bi yere temas ettin ki "sensiz kalsam çok uzulurum ,özlerim,nasıl geçecek sensiz günler"filan dese durgunlaşsa bu kadar dert etmicem ama demedi işte,ben de sanırım ondan bu kadar büyütüyorum,şeytan diyo git 15 gün ,anlasın ne demek olduğunu
Yaptım canım yapmam mı,o ilk 15 günü teklif ettiğinde ben "ama ders çalışmam lazım orda çalışamam ailemle vakit geçirmekten ,ama yine de ben bi düşüneyim bakalım" dedim ,özlerim demedim yani:icecream::jeyyar: bu şeytan neler demıyokı kaydirigubbakcemile :1closedeyes:
kesin aklına gelmemiştir eşinin cnm , yoksa senı neden uzmek istesınkı dimi..
agzınıda aramıssın gerci yine aynı cvplar vermıs sana , bence senın ailenle hasretini gidermeni istiyor ,secgisinden fedakarlık yapıor ama zaten sen gittinde daha ilk gun sana özlem dolu msjlar cekecektır..
ama için rahat etmıyor gordugum kadarıyla sne 1haftalık biletini aldır eşine,nedenini sorarsa sende sana yaptıgını ona yap yani seni özlerim demede orda sıkılırım artık buraya alıstım gibi seyler soyle sonrada tepkısını gozlemle :lepi: emınım senın onu özlem dolu cumleni duymayınca hayal krıklına ugracaktır Çok üzgünüm çoook
1haftalıkta senle giderizz filan de yerimseniben
yok cnm daha çok var.Bu benim doğal halim,şaşırmış olabilirsin
teşekkür ederim arkadaşım ,senin üzülmene üzüldüm gerçekten."ben de eslerın uzun sure tek bırakılmamlarını ne bıleym bırbrnı seven ınsanlarn ayrı uyumamalarınn gerekllgne ınanrdm "demişsin .Peki sence 15 gün uzun süre kapsamına giriyor mu? 1 haftaya filan zaten ben de çok olumlu bakıyodum da 15 güne razı gelmesi beni üzdü anlatabiliyor muyum cnm?ah ah ne olurdu su forumda okuyup hayretten agzımın acık kaldıgı bu cıcı koca özellıklerınden en azından bır tanesı benmkınde olaydı..ay arkadasm dert mı arıyon kendıne Allah askna ben de duygusalım takıntılıym böyle konularda tahmın edemyecegn kadar ınce dusunurum ama..ınanır mısın benm evlılıgım ılk ayları aıleme gıtmek ıcın verdıgım savaslarla gectı..adam ıs seyahtne cıkardı bır hafta evde yok annemlere gıtmek ısterm olay olur..sebebı ıse asla acıklanamaz ha..otur evınde bekle kocanı be ızın vermıyorm gıbı sacma sapan erkek naraları..ay ben kendımı kabullendırene kadar anam agladı resmen hem de adamı bırakp da gıtmıyorm o benı braktgnda gıtmek ıcın dusun..sımdı ara tatıl var önumzde saglk durumu ıcın ısta gıdecegz kesın esım hemen dönmk ıster ıkı hafta asla kalmaz ama ben de dönmemek arzusundaym tatlımı orda gecrmek ıstıyorm..tabı bır sava daha beklıyor bızı o ayrı..ben de eslerın uzun sure tek bırakılmamlarını ne bıleym bırbrnı seven ınsanlarn ayrı uyumamalarınn gerekllgne ınanrdm yatamam onsuz derdm gercekten manyaklk derecesnde hassassyetım var benm de ama benı anlamayn adama bu kadar hassasyet fazla artık modundaym ondan cok da umrum degl..benı kımse dusunmedı bugne kadar braz da ben kendımı dusuneym dıymı..hıc uzulme ya ne guzel aılenle on bes gun doya doya tadını cıkar..yerınde olsam ahh ahh..
Art niyetten değil cnm eşime karşı art niyet duyamam ben.çok ince düşünüyosun da ondan dedim
ne güzel eşin seni sevdigi için senin mutlu olman için gönderiyo sen mutlu olunca o da mutlu olup sensizliğe katlanıcak
bunda bi art niyet arama bence
ya da çok düşündürüyosa seni bi haftaya düşür süreyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?