Bir soru? Yorumlarınızı bekliyorum

En azından fedakar olduğunun farkındasın. Git aileni gör, kalabildiğin kadar kal erken dönersen zaten senden çok sevinir. O zaman anlarsın seni ne kadar özlediğini.

Canım zaten biletim ne zaman istersem şimdiden alınacak,yani dönüş tarihim net olacak ama ben 15 gün onsuz durmayı göze alamıyorum,ondan hala karar veremedim.Eşime düşüneyim dedim.Ama düşündükçe sinir oluyorumÇok üzgünüm çoook

canım eşin senı dusunuyor tamamıyle bak bi evın ,bı kızısın hem senın mutlulugunu dusunuyor .. sensiz yapamaz tabıkıde 1haftayı zor gecırecektır sensız. buna emın ol zaten arkdaslarında dedigi sana gun asırı msj yada arar yanii..
benım ablam yurtdsında ve enıstem turkıyey geldıklerınde katıiyen bize bırakmıyor yatıya (( bir gun bile kalmadı bizde ,ablam evleneli 5yıl gectı sen dusun artık ((
hmm birde erkekler bizim kadar ince dusunmezler ... yanı san ole demıstır iyi niyetine ama sensiz kalsam çok uzulurum ,özlerim demek inan aklına dahi gelmemıstır ...
tek gidis al ucak biletini cnm, sonra zaten eşin sana demeye baslar sensiz olmuyor özledim seni die sende biraz naz yapıp tmm ozaman biletimi al gelıyorum dersın a.s.

benim eşim de böyledir, kendimi rahat hissedeyim gözüm arkada kalmasın diye zırt pırt arayıp rahatsız etmez mesela annemlerdeyken, istediğin kadar kal der, biraz uzatırım bazen rahat hoşuma gider, eve geldiğimde evi temizlenmiş bulurum. daha 2 aylık evliyken annemlerin yazlığa bile yollamıştı beni, deli gibi özlemiştik birbirimizi bazen ayrılıklar iidir, bence evlilikte bunlar güzel şeyler,10 gün yurtdışına bile gitmişliğim var onsuz, hiç sorun yaşamadık, sen de şanslısın değerini bil

cnm tşk ederima.s. ya öyle bi yere temas ettin ki "sensiz kalsam çok uzulurum ,özlerim,nasıl geçecek sensiz günler"filan dese durgunlaşsa bu kadar dert etmicem ama demedi işte,ben de sanırım ondan bu kadar büyütüyorum,şeytan diyo git 15 gün ,anlasın ne demek olduğunu

izin verse suç vermese suç bu erkeklerin işi zor
eşine güvenmiyorsan ailenin yanına gitme o zaman

izin verse suç vermese suç bu erkeklerin işi zor
eşine güvenmiyorsan ailenin yanına gitme o zaman

Benim bu hislerimeşime güvenmemekten kaynaklanmıyor kesinlikle.Aksine ben eşimin en az benim kadar sadakatli bir insan olduğuna inanıyorum.

:jeyyar: bu şeytan neler demıyokı kaydirigubbakcemile :1closedeyes:
kesin aklına gelmemiştir eşinin cnm , yoksa senı neden uzmek istesınkı dimi..
agzınıda aramıssın gerci yine aynı cvplar vermıs sana , bence senın ailenle hasretini gidermeni istiyor ,secgisinden fedakarlık yapıor ama zaten sen gittinde daha ilk gun sana özlem dolu msjlar cekecektır..
ama için rahat etmıyor gordugum kadarıyla sne 1haftalık biletini aldır eşine,nedenini sorarsa sende sana yaptıgını ona yap yani seni özlerim demede orda sıkılırım artık buraya alıstım gibi seyler soyle sonrada tepkısını gozlemle :lepi: emınım senın onu özlem dolu cumleni duymayınca hayal krıklına ugracaktır Çok üzgünüm çoook
1haftalıkta senle giderizz filan de yerimseniben

Yaptım canım yapmam mı,o ilk 15 günü teklif ettiğinde ben "ama ders çalışmam lazım orda çalışamam ailemle vakit geçirmekten ,ama yine de ben bi düşüneyim bakalım" dedim ,özlerim demedim yani:icecream:

yok cnm daha çok var.Bu benim doğal halim,şaşırmış olabilirsin

çok ince düşünüyosun da ondan dedim
ne güzel eşin seni sevdigi için senin mutlu olman için gönderiyo sen mutlu olunca o da mutlu olup sensizliğe katlanıcak
bunda bi art niyet arama bence
ya da çok düşündürüyosa seni bi haftaya düşür süreyi

ne dese beğenirsin sen canım ya öyle dese dert böyle dese dert
kadın milletine yaranılmıyoruz nedense -tatlicadiarzu-

teşekkür ederim arkadaşım ,senin üzülmene üzüldüm gerçekten."ben de eslerın uzun sure tek bırakılmamlarını ne bıleym bırbrnı seven ınsanlarn ayrı uyumamalarınn gerekllgne ınanrdm "demişsin .Peki sence 15 gün uzun süre kapsamına giriyor mu? 1 haftaya filan zaten ben de çok olumlu bakıyodum da 15 güne razı gelmesi beni üzdü anlatabiliyor muyum cnm?

Art niyetten değil cnm eşime karşı art niyet duyamam ben.
Bana göre 15 gün onsuz kalmak çok acı geldiği için onun--benim iyiliğim için bile olsa--bunu teklif etmesine bozuldum.Bir haftaya kendi isteğimle düşürmek beni mutlu etmez ki,onun bunu düşürmesini isterdim ben.
"Aşkım yaza nasılsa göreceksin birlikte gidicez şimdilik 1 haftayla idare ediver" diyebilirdi ve ben buna çooooooooook sevinirdimmmmm:asigim::çok üzgünüm:

ayyyyyyyyyy hayret bişisin yaaaaaa.adam ne güzel git aileni gör demiş,sende neden izin verdi diyorsun..izin vermese izin vermedi diyecen
benimde eşim git,istediğin kadar kal der...sonuçta onlar bizim ailemiz..eşin güzel bir davrnış sergilemiş..15 günde idare etsin canım..dünyanın sonumu yani..dışarıda yer...

Valla benim eşim tayini çıktıgında yeterkı okulunda kalma deyıp benı annemlere bıraktı ...2 yıl ayda bır ya gordum ya gormedım esımı ama bensız napar benı neden bıraktı demedım hiç....senın ıyılıgın ıcın yapmıs bence ...bende yenı evlıydım annemlerde kaldııgımda ama onemlı olan sen donunce senı nasıl karsılayacagı hem daha ıyı bıle olur belkııı

cnm tşk öncelikle."Okulunda kalma diye annenlere bıraktı" demişsin ben anlayamadım,sen zaten ailenin olduğu yerde okumadın mı,eşinin tayini de çıkınca mecburen o gitti,sen de okula devam ettin,ben böyle anladım doğru mu?

bacim evlilikte fedakarlik budur iste bak
seni gönderiyo daha ne istiyosun
derdin sykyntin yokken kendine stres yapiyosun.

arti ve arti erkeklere acima onlara bise olmaz:)

hep izin vermiyen huysuz eş modellerine alışkın olduğumuzdan sanırım garip geldi eşinin tavrı...
asıl gerçek sevgi bu işte....eşinin mutlu olduğunu görmek.........
bence çok takılma hayatım keyfine bak...............

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…