"canım bunda dert edilesi bi durum yok.bende yeni evliyken sık sık giderdim 1 ay 15 gün kalırdım.erkeklerin bukadar bencil lduğunu düşünmüyorum.tabiki özleyecek,tabiki sensiz çok zor geçecek ama onlarda ailen.eşinde buna saygı duyuyor ki seni gönderiyor.10 gün 15 günden bişicik olmaz.arada ayrı kalmak,birbirinizi özlemek çk iyi geliyor gerçekten.zorunda olmasa,seni düşünmese sadece kendini düşünse bu hiç te hoş olazdı.eşini tebrik ederim ayrıca.ailen yakınında olsa seni 15 günlüğüne herhangi bir yere gönderirmiydi ASLA göndermezdi.biz ne tuhaf kadınlarız yahuu göndermez çok bencil,neden göndermiyr,onlarda benim ailem,saygı duyması lazım diye ahlanır vahlanırız.gönderir hee neden gönderdi beni,bensiz ne yapacak,demek beni benim düşündüğüm kadar sevmiyor gibi abuk subuk şeylere kafa yorar,kurarız.açık görüşlü bir erkek işte benim eşimde öyledir.seviimmm ben koçşim beee.3,5 yıllık evliyim yazları ben hep 15 gün önceden giderim.çünkü oda görüyor benim ailemi özlediğimi,burada yanlız çok sıkıldığımı görüyr oda üzülüyor haliyle.15 gün sonra da yıllık iznini alır gelir.koçişinin kıymetini bil."
Ay maşallah ne güzel düşünüyosunuz ya keşke benim düşünce yapım da sizinki kadar doğru olsaydı yazılanları okuyunca kendimi çok tuhaf hissediyorum gerçekten ,bende var bi tuhaflık diyorum.:bbo:Siz eşiniz izin veriyor diye "anlayışlı" olduğunu düşünüyosunuz,bense nerdeyse onu suçluyprum nasıl gönderir diye.Ne garip dimi,herkesin düşünce yapısı ne kadar farklı,kiminin çoook mutlu olacağı şeye ,kimi çoook mutsuz olabiliyo,galiba hayatın düzeni de bu,kimi öyle kimi böylefisfisfis Ben de keşke böyle olmasaydım ama :1no2: