Bir soru? Yorumlarınızı bekliyorum

Buyrun burdan yakın :) E şimdide sana eşin 10 gün değil 5 günlük bilet alsaydı da ee bu adam benim ailemi görmemi istemiyor derdin ...Bence bundan memnun olmalısınız eşiniz ince düşünmüş nasıl olsa 365 den 15 çıkarın geri kalanını birlikte geçireceksiniz ... Bence kuruntu yapmak yerine ailenizle sayılı günlerinizin tadını çıkartın ...

[
CENTER]canım bunda dert edilesi bi durum yok.bende yeni evliyken sık sık giderdim 1 ay 15 gün kalırdım.erkeklerin bukadar bencil lduğunu düşünmüyorum.tabiki özleyecek,tabiki sensiz çok zor geçecek ama onlarda ailen.eşinde buna saygı duyuyor ki seni gönderiyor.10 gün 15 günden bişicik olmaz.arada ayrı kalmak,birbirinizi özlemek çk iyi geliyor gerçekten.zorunda olmasa,seni düşünmese sadece kendini düşünse bu hiç te hoş olazdı.eşini tebrik ederim ayrıca.ailen yakınında olsa seni 15 günlüğüne herhangi bir yere gönderirmiydi ASLA göndermezdi.biz ne tuhaf kadınlarız yahuu göndermez çok bencil,neden göndermiyr,onlarda benim ailem,saygı duyması lazım diye ahlanır vahlanırız.gönderir hee neden gönderdi beni,bensiz ne yapacak,demek beni benim düşündüğüm kadar sevmiyor gibi abuk subuk şeylere kafa yorar,kurarız.açık görüşlü bir erkek işte benim eşimde öyledir.seviimmm ben koçşim beee:asigim:.3,5 yıllık evliyim yazları ben hep 15 gün önceden giderim.çünkü oda görüyor benim ailemi özlediğimi,burada yanlız çok sıkıldığımı görüyr oda üzülüyor haliyle.15 gün sonra da yıllık iznini alır gelir.koçişinin kıymetini bil.
[/CENTER]

sana kıyamadıgı için aileni doyasıya görmeni istemiş canım ne var bunda tek derdin bu olur inşallah takma bu kadar küçük şeyleri ...kendini çok yorarsın böyle detaylara takıldıkça ...

"canım bunda dert edilesi bi durum yok.bende yeni evliyken sık sık giderdim 1 ay 15 gün kalırdım.erkeklerin bukadar bencil lduğunu düşünmüyorum.tabiki özleyecek,tabiki sensiz çok zor geçecek ama onlarda ailen.eşinde buna saygı duyuyor ki seni gönderiyor.10 gün 15 günden bişicik olmaz.arada ayrı kalmak,birbirinizi özlemek çk iyi geliyor gerçekten.zorunda olmasa,seni düşünmese sadece kendini düşünse bu hiç te hoş olazdı.eşini tebrik ederim ayrıca.ailen yakınında olsa seni 15 günlüğüne herhangi bir yere gönderirmiydi ASLA göndermezdi.biz ne tuhaf kadınlarız yahuu göndermez çok bencil,neden göndermiyr,onlarda benim ailem,saygı duyması lazım diye ahlanır vahlanırız.gönderir hee neden gönderdi beni,bensiz ne yapacak,demek beni benim düşündüğüm kadar sevmiyor gibi abuk subuk şeylere kafa yorar,kurarız.açık görüşlü bir erkek işte benim eşimde öyledir.seviimmm ben koçşim beee.3,5 yıllık evliyim yazları ben hep 15 gün önceden giderim.çünkü oda görüyor benim ailemi özlediğimi,burada yanlız çok sıkıldığımı görüyr oda üzülüyor haliyle.15 gün sonra da yıllık iznini alır gelir.koçişinin kıymetini bil."
Ay maşallah ne güzel düşünüyosunuz ya keşke benim düşünce yapım da sizinki kadar doğru olsaydı yazılanları okuyunca kendimi çok tuhaf hissediyorum gerçekten ,bende var bi tuhaflık diyorum.:bbo:Siz eşiniz izin veriyor diye "anlayışlı" olduğunu düşünüyosunuz,bense nerdeyse onu suçluyprum nasıl gönderir diye.Ne garip dimi,herkesin düşünce yapısı ne kadar farklı,kiminin çoook mutlu olacağı şeye ,kimi çoook mutsuz olabiliyo,galiba hayatın düzeni de bu,kimi öyle kimi böylefisfisfis Ben de keşke böyle olmasaydım ama :1no2:

kız sen de,bende bişey oldu sandım
adam gönlün olsun diye tamam demiş
olmaz hemen dön deseydi yine kızardın sen
ailemle kalamıyorum 3 gün daha diye sorun ederdin
melek gibi adamı bulmuşun
kıynetini bil
herkes senin kadar şanslı değil...

Yani biz kadınlarda var ya kuruyoz kuruyoz kafamızda sonrada adamları bunaltıyoruz bazen...
Bu işin adı belkide
- ben istedim 1 göz allah verdi 2 göz.....
Aklında şüphelerin varsa eğer canım yanan bilet olsun boşver sendeğil!

canım bu kadar duygusal olman özlem cekme duygun yeni evli olmandan ama eşin cok anlayışlı biri bence kıymetini bil benim eşimde ben ablama gittiğimde git kal gez der ama 15 gün sonucta cok bir zaman değil bence bunları kafana takma ailenin yanına gidicen nasıl fakit gecireyim diye düşün

ben editörümden rica edicem kıslar yeni bi topik acılsın yeni bi bölüm yani adı da su olsun:GEREKSİZ VE COOCUKSU DERTLER BÖLÜMÜ..bu arkadasıda oraya kaydıralım..yani ben gerçekten sıkıntısı olanlar bölümü sanıodum burayı..herkesin bin tane derdi var,kimi aldatılmıs kimi bosanıo....vs..herkesin derdi kendinede yani olmayan dertide buraya yazıp insanları mesgl etmeyin ya

Forumda yazabileceğim tek topik burası olabilirdi diye düşündüm,yoksa bu yazdığım dert değil tabiki o dediğiniz eşinden şiddet gören,aldatılan,boşanan ...vs arkadaşlarımızın derdi yanında benimki çok gereksiz görünüyor ben de biliyorum.sositososito
Ama inanın ben bunu kafaya taktım,aslında yazdıklarımı tam okumamışsınız sanırım.
Benim derdim yazdığım olay değil,benim derdim "düşünce yapımın beni mutsuz etmesi "ydi.
Ben yorum yapan sevgili ve çok değerli kk arkadaşlarımın hepsine burdan çoook sevgilerimi ve teşekkürlerimi iletiyoruma.s.. Onlar bu yorumlarını beni eleştirerek ve inandıkları şekilde yapmasalardı belki de ben eşimle bu kuruntularım yüzünden kavga edip ,onun iyi niyetine nankörlükle karşılık verecektim.:enbuyukkk:
"Gereksiz ve çocuksu" dertler bölümü açılsın ben de isterim,zaten oranın çoğu konusunu da ben açarım büyük ihtimallekaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…