- 31 Mart 2012
- 10.869
- 7.484
- 448
- Konu Sahibi askitotomsu
-
Davet etmesini beklemedim bu mümkün değil zaten. Sadece geçmiş olsun demesi uygun olurdu. Çünkü kendi kardeşinin karın ağrısı için bile aramami beklerdiAslında çok çok büyütülecek bir konu değil. Farklı şehirlerdeyseniz kardeşiniz davet edilebilirdi. Bende İzmir'deki yakınlarımı davet ettim.
Ancak erkekler hem bencil hem düşüncesiz yaratıklar bunu akıl edememiş olabilir. Anca kendi kanları olunca arayıp sormayı akıl eder o benciller. Çok aldırış etmeyin kardeşinizin sizs gelme durumlarını sorun etmiyorsa
Bu adama tek kelime bile söylemek istemiyorum artıkBen olsam sakin sekilde bencil davrandığını söylerdim. Aynı konuda kendi annesine olan tavrı ile sizin kardeşsinize olan tavrı ifade eder aradaki farkı gördüğümü söylerdim. Söylemezseniz bilmez.
İşte o kadar aptalım ki o kadar hakaretlerine rağmen ben böyle bir durumda kayıtsız kalmazdim belki. BilmiyorumEşin gibi bir adamdan beklenmeyecek incelik kardeşini araması sende biliyorsun.
Ailesiyle ilgili bir durum olur da ara derse sana, bugünü hatırlatırsin.
Olayların basını bilmediğim için bu kadarına yorum yapabildim.Bu adama tek kelime bile söylemek istemiyorum artık
Diyorum ya genleri bile bencil erkeklerin. Çok takılıp kendinizi üzmeyin. Dua edin ki kardeşiniz zarar görmemiş bunlar ufak ayrıntılarDavet etmesini beklemedim bu mümkün değil zaten. Sadece geçmiş olsun demesi uygun olurdu. Çünkü kendi kardeşinin karın ağrısı için bile aramami beklerdi
Depremi hepimiz yaşadık onlar değil. Aynı şehirdeyiz. Sırf kendi evinde korkuyor diye bizde kalmalarını istedi.Herkes kendi akrabasını en fazla kendi düşünür bence. Kardeşinizi kardeşi gibi görmesini beklemek boşa olur. İyi miymiş demiş kendince bunu yeterli görüyor. Siz de zaten annesi deprem yaşayınca kendi anneniz gibi panik olmamışsınız. Bana normal geldi.
Olayların basını bilmediğim için bu kadarına yorum yapabildim.Bu adama tek kelime bile söylemek istemiyorum artık
Tabii ki çok şükür. Üzülmek değil de ben mi abartıyorum diye fikir almak istedim.Diyorum ya genleri bile bencil erkeklerin. Çok takılıp kendinizi üzmeyin. Dua edin ki kardeşiniz zarar görmemiş bunlar ufak ayrıntılar
Biraz öyle aslında... İnanın hayatta yaşananlara bakınca bu küçük detaylara takılmak çok ama çok boşTabii ki çok şükür. Üzülmek değil de ben mi abartıyorum diye fikir almak istedim.
Aynı şehirde de aynı evde de olsam ben kendi anne babam için endişelenirdim ondan o örneği verdim.Depremi hepimiz yaşadık onlar değil. Aynı şehirdeyiz. Sırf kendi evinde korkuyor diye bizde kalmalarını istedi.
Kardeşimi kardeşi gibi görmesini beklemiyorum, bir geçmiş olsun diyebilirdi. Çünkü aile üyelerinin yüzü asık olunca bile arayip moral vermemi beklerdi
Eşinle senin aranda büyük bir fark var işte. Sen arardin belki ama o aranız bozukken en azindan senin gönlün hoş olsun diye aramayı düşünmeyecek kadarİşte o kadar aptalım ki o kadar hakaretlerine rağmen ben böyle bir durumda kayıtsız kalmazdim belki. Bilmiyorum
Orası öyle tabii. Teşekkür ederimBiraz öyle aslında... İnanın hayatta yaşananlara bakınca bu küçük detaylara takılmak çok ama çok boş
Öyle ne yazık kiEşinle senin aranda büyük bir fark var işte. Sen arardin belki ama o aranız bozukken en aİnsny senine gönlün hoş olsun diye düşünmeyecek kadar
Bu konu için sıkma canını en azından.
Maalesef ben arardim. O dedi diye değil sadece. Herhangi bir insanın yüzünde hafif gülümseme belirsin, sıkıntısı biraz dağılsın diye arardım. Artık aramamam gerek.Aynı şehirde de aynı evde de olsam ben kendi anne babam için endişelenirdim ondan o örneği verdim.
Ona o yeterli gelmiştir. Dediğim gibi herkes kendi akrabasına daha duyarlı oluyor bence. Mesela eşimin kuzenlerinin çocuğu olduğunda kendi kuzenim doğum yapmış gibi koşa koşa aramıyorum ben de. Kendi akrabalarıma hislerim daha yoğun oluyor.
Madem huyunu bildiğiniz bir adam siz de onumu ara bunumu ara deyince umarm aramamışsınızdır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?