- 30 Ocak 2016
- 325
- 43
- 98
- 30
Sende yap paylaşın hadi iyi şeyler duymaya ihtiyacımız var. Olumsuz olursa aha size omuz beraber ağlarızSlm kızlar takip edip okuyorum yazdıklarınızı bende aranıza katılmak istedim bende beklemedeyim test yapsam mı yapmasammı bilemiyorum 1 gün geçiktim
Oyy amiinn amiinn canım benimmAllahım dualarımızı boş çevirme sen hazinesi en en ennnn bol olansın bizlere de hazinenden istediklerimizi verbütün bekleyem kız kardeşlerimede banada
Kanki acele karar verme istersen bakKızlar yazdıklarınızı okuyamadım henüz, bir şey soracağım eşim test alıp gelmiş, kahve su falan içtim 2 saattir tuvalete çıkmadım yapsam mı testinegatifse de hemen rahatliyim salayım
Buraya haber vermeyi de unutmuyo sjsjsjsj nunaramız olsa birbirimizde de görüntülü konuşsak di miiiiiAy koşuyorum yapıcam bekleyin dkkskdk
Kızz durr ilk idrarla yapaydınn yaaAy koşuyorum yapıcam bekleyin dkkskdk
Ayy sağol canım inşallah aglamayip hep.birlikte güleriz benim elimde test yok maalesef yarın cesaret edebilirsem alıp yapacağımSende yap paylaşın hadi iyi şeyler duymaya ihtiyacımız var. Olumsuz olursa aha size omuz beraber ağlarız
Eniştem 2 tane almıştır inşallah sjsjsjsKanki acele karar verme istersen bakilk idrar olsunn
Valla şu grubu çok net alır whatsaptan gurp kurar ordan yazışır araşırdık ama herkes numara vermek istemeyebilir hayatım❤Buraya haber vermeyi de unutmuyo sjsjsjsj nunaramız olsa birbirimizde de görüntülü konuşsak di miiiii
İnşallaahh yaa gitti bileee delii kızz jsjsşsnsnEniştem 2 tane almıştır inşallah sjsjsjs
İnşallah güzel haberle gelirİnşallaahh yaa gitti bileee delii kızz jsjsşsnsn
O da doğru ama ne grup olurdu biliyo musunValla şu grubu çok net alır whatsaptan gurp kurar ordan yazışır araşırdık ama herkes numara vermek istemeyebilir hayatım❤
Canım aramıza hoş geldinn yarın güzel haberler alırsın burda bizimle paylaşırsın İnşallahAyy sağol canım inşallah aglamayip hep.birlikte güleriz benim elimde test yok maalesef yarın cesaret edebilirsem alıp yapacağım
O kadarını yapmayalım öyle bir grup olsa da beraber yapmayalım yaaO da doğru ama ne grup olurdu biliyo musunöyle bi grup olsaydı kesin görüntülüdeydik birlikte çiş yapıyoduk şuan sjshshshsh
Ne durumda çok merak ediyorumGelemedi hala
Hoş bulduk canim teşekkür ederim İnşallah yapar yapmaz yazarım burayaCanım aramıza hoş geldinn yarın güzel haberler alırsın burda bizimle paylaşırsın İnşallah❤
Gerçekten güzel haberler duyalım artıkkHoş bulduk canim teşekkür ederim İnşallah yapar yapmaz yazarım buraya
Korktum biraz uuuuuwwwSence kim rahat dururdu ki ben durmaz arardım kesin shshshsh beni bu saatten sonra hiç bişi bozmaz bacım sjsjsjsjsj
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?