- 30 Ocak 2016
- 325
- 43
- 98
- 30
Gelemdi gördün müKorktum biraz uuuuuwww
İnşallah pozitif çıkmıştırda kocasıyla heyecanını yaşıyordur belkiGelemdi gördün mü
Ahhh ne çok isteriiiimmmİnşallah pozitif çıkmıştırda kocasıyla heyecanını yaşıyordur belki
Vala ya inşallahhhhhhj oyledirrrrAhhh ne çok isteriiiimmm
Ayy İnşallahhh İnşallahh öyledirr Yarabbiiiİnşallah pozitif çıkmıştırda kocasıyla heyecanını yaşıyordur belki
Bizde kocanla seviniyorsunuzdur demiştikValla yaptım negatif kdkdkdk ve evet 2 tane test var biri de sabaha
çatlattın bizi burda yımırta gibi beValla yaptım negatif kdkdkdk ve evet 2 tane test var biri de sabaha
Hadii ya neyse adet olana kadar hep.ümidimiz var dewamke test yapmayaValla yaptım negatif kdkdkdk ve evet 2 tane test var biri de sabaha
Sevişiyorsunuzdur okudum sjsjsjsj aklım da nerelerde sjsjsjsjsjBizde kocanla seviniyorsunuzdur demiştik
Ahahahhahaha Allah seni gece gece beni güldürdün Allah da seni güldürsün inşallahSevişiyorsunuzdur okudum sjsjsjsj aklım da nerelerde sjsjsjsjsj
Bebekle güldürsün hepimizi inşallaaaahhhAhahahhahaha Allah seni gece gece beni güldürdün Allah da seni güldürsün inşallah
Ayy ne çokk güldümmSevişiyorsunuzdur okudum sjsjsjsj aklım da nerelerde sjsjsjsjsj
Ayy yaa ne güzeellll bize de nasip et Ya RabbBu işe ne diyosunuz bacılarım
Gülmekten gelmeyen reglim de gelecek artık yaa jsjskksksAyy kızlar teşekkür ederim iyi dilekleriniz için sabah bi kurşunum daha kaldı ondan sonra kabullenicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?