- 30 Ocak 2016
- 326
- 43
- 98
- 30
Kadının 9 günü var kızlar regl olmasına bu aradaAyy yaa ne güzeellll bize de nasip et Ya Rabb❤
TövbeeeeGülmekten gelmeyen reglim de gelecek artık yaa jsjskksks
Namıssızın şanını çok duymuştum aslında yalancı pozitif çıkarıyor diyeBu arada nimo erken gebelik testi idi gölge bile çıkarmadı namıssız bundan sonra alırım bundan
Şaka mıığğğKadının 9 günü var kızlar regl olmasına bu arada
NamıssızNamıssızın şanını çok duymuştum aslında yalancı pozitif çıkarıyor diye
Evet ben de hatta dedim kesin yalancı pozitifi görücez şimdi boşuna acile falan gidicez ama yokk bembeyazNamıssızın şanını çok duymuştum aslında yalancı pozitif çıkarıyor diye
Üzülsem mi sevinsem mi bilemedim boşuna acile gidecez diyooooorrrEvet ben de hatta dedim kesin yalancı pozitifi görücez şimdi boşuna acile falan gidicez ama yokk bembeyaz
Bendeki pembe kapaklıydıO namıssızlardan bende çok var hepsi geçen ay ve iki günün testleri
Üzülsem mi sevinsem mi bilemedim boşuna acile gidecez diyooooorrr
Aşkım bi de acile mi gitsen yaBendeki pembe kapaklıydı
Yazık yaa valla ben üzülüyorum böyle oluncaa seviniyosun sonra boş çıkıyorrO namıssızlardan bende çok var hepsi geçen ay ve iki günün testleri
Hahaha pozitifi görücez orda negatif diyecekler yıkılıcaz falan diye kurdum kafada daha ilk aşamayı geçemedik ldkekdkÜzülsem mi sevinsem mi bilemedim boşuna acile gidecez diyooooorrr
Yarın sabah geçersin İnşallah aşkoHahaha pozitifi görücez orda negatif diyecekler yıkılıcaz falan diye kurdum kafada daha ilk aşamayı geçemedik ldkekdk
Kız sen ne diyosun ben bi de video çektim geçen ay gecenin bi saati hemi de cumartesi gecesi düşün pazar sabah bi ıyandım saat 5 7 gibi nöbetçi eczaneye uçtum yine pozitif falan derken bi kan verdim kendime gelemedim sjshshshshshshYazık yaa valla ben üzülüyorum böyle oluncaa seviniyosun sonra boş çıkıyorr
Anlamayanlara duyurulurrŞu an acile gitmiyoruz bu arada yanliş anlaşılmasın yalancı pozitif çıksaydı boşuna acile kana giderdik demek istedim
Ağlanacak halimize kahkaha atıyoruz iyice delirdikKız sen ne diyosun ben bi de video çektim geçen ay gecenin bi saati hemi de cumartesi gecesi düşün pazar sabah bi ıyandım saat 5 7 gibi nöbetçi eczaneye uçtum yine pozitif falan derken bi kan verdim kendime gelemedim sjshshshshshsh
Anladık ha tamam anaaaaAnlamayanlara duyurulurr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?