Bir sorum var

Aynen beee ne üzülcem ne ağlicamm gelmiyosa zorla getiremiyorum bebeğii ama bi gelsiinn bi taraflarını koparcam psikolojimi bozdu yaa
Bez alma bi zaman akıllanır bacım ben öyle yapacam sjsjshshs yada emzirmiyek aklı başına gelsin shshshhs bu arada Benim adım neden adile baytaroviç ya shshshshshdhhdhshdh

Acilde bizim burda yapmıyolar ama yalan söyleyerek yaptırıyosun ajsjsj nasıl mı? Hemen anlatayım bacım. Acile gidiyosun ben hamileyiö doktorum iki günde bir kan vermemi istedi HCG değerime baktırmak istiyorum diyosun onlarda zart diye alıyolar kanı. Sevgiler

Malones kız yarın da yappppp belki yarın çıkar kuşum hiç üzülme olmadı diğer ay ama senin durumun çok tuhaf ya ben hiç adetten önce öyle günlerce lekelenme yaşamam yani yaşayanlar var mı ki

Yeşil alana verip doktora görünüyorsun tabii değil mi

Bizim burda direk beta diyorsun acilde yapıyorlar bana hemen yaptılar hemde 5 saatte e nabıza düşer dediler ama resmen 40 dk da falan düştü heralde sonuç düşük diyeydi dhhdhd

Gebelik şüphen varsa ve hastaysan yapıyorlar bana yapmışlardı hasta olarak gittiğimde, eğer acil boşsa rica edersen bakıyorlar ama doluysa istemem tabii ki oradaki insanların hakkına girmek olur
Anladım bugün gitseniz ne diyecektiniz

Gebelik şüphen varsa ve hastaysan yapıyorlar bana yapmışlardı hasta olarak gittiğimde, eğer acil boşsa rica edersen bakıyorlar ama doluysa istemem tabii ki oradaki insanların hakkına girmek olur
Kız iki saniye sürüyor ya hehdhdhd ben anlamadım bile eşimle girişim çıkışım sonuç falan hepsi 1 saatte yaşandı çok tuhaftı shdhdh

Ben de yaşamam bu arada bu kadar leke en fazla 5 saat falan sonra sökülüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…