- 30 Ocak 2016
- 326
- 43
- 98
- 30
Ağladık elimize yine bişi geçmedi sjsjshsh boşver gülciiik bundan böyleAğlanacak halimize kahkaha atıyoruz iyice delirdik
Sen zaten tamamen delirmişsin bacım ne diyimm geçmiş olsunAnladık ha tamam anaaaaben olsam giderdim bak koşarak gittim reglime 9 gün var djsjsjsjsjxjxjx
Tersten giydirdiler anam gömleği en sonunda halbuki 30 sene direnmiştim giymemek içinSen zaten tamamen delirmişsin bacım ne diyimm geçmiş olsun
Aynen beee ne üzülcem ne ağlicamm gelmiyosa zorla getiremiyorum bebeğii ama bi gelsiinn bi taraflarını koparcam psikolojimi bozdu yaaAğladık elimize yine bişi geçmedi sjsjshsh boşver gülciiik bundan böyle
İşte bu gebelik mevzusu tersten gömlekte giydirir tersten eşeğe de bindirirTersten giydirdiler anam gömleği en sonunda halbuki 30 sene direnmiştim giymemek için
Bez alma bi zaman akıllanır bacım ben öyle yapacam sjsjshshs yada emzirmiyek aklı başına gelsin shshshhs bu arada Benim adım neden adile baytaroviç ya shshshshshdhhdhshdhAynen beee ne üzülcem ne ağlicamm gelmiyosa zorla getiremiyorum bebeğii ama bi gelsiinn bi taraflarını koparcam psikolojimi bozdu yaa
Bu arada nimo erken gebelik testi idi gölge bile çıkarmadı namıssız bundan sonra alırım bun
Acilde gebelik testi yapılıyor muEvet ben de hatta dedim kesin yalancı pozitifi görücez şimdi boşuna acile falan gidicez ama yokk bembeyaz
Gebelik şüphen varsa ve hastaysan yapıyorlar bana yapmışlardı hasta olarak gittiğimde, eğer acil boşsa rica edersen bakıyorlar ama doluysa istemem tabii ki oradaki insanların hakkına girmek olurAcilde gebelik testi yapılıyor mu
Yeşil alana verip doktora görünüyorsun tabii değil miAcilde bizim burda yapmıyolar ama yalan söyleyerek yaptırıyosun ajsjsj nasıl mı? Hemen anlatayım bacım. Acile gidiyosun ben hamileyiö doktorum iki günde bir kan vermemi istedi HCG değerime baktırmak istiyorum diyosun onlarda zart diye alıyolar kanı. Sevgiler
Bizim burda direk beta diyorsun acilde yapıyorlar bana hemen yaptılar hemde 5 saatte e nabıza düşer dediler ama resmen 40 dk da falan düştü heralde sonuç düşük diyeydi dhhdhdAcilde bizim burda yapmıyolar ama yalan söyleyerek yaptırıyosun ajsjsj nasıl mı? Hemen anlatayım bacım. Acile gidiyosun ben hamileyiö doktorum iki günde bir kan vermemi istedi HCG değerime baktırmak istiyorum diyosun onlarda zart diye alıyolar kanı. Sevgiler
Yarın sabah da yapıcamm akıllanmadım fkkskdd sabaha ya adet ya testMalones kız yarın da yappppp belki yarın çıkar kuşum hiç üzülme olmadı diğer ay ama senin durumun çok tuhaf ya ben hiç adetten önce öyle günlerce lekelenme yaşamam yani yaşayanlar var mı ki
Anladım bugün gitseniz ne diyecektinizGebelik şüphen varsa ve hastaysan yapıyorlar bana yapmışlardı hasta olarak gittiğimde, eğer acil boşsa rica edersen bakıyorlar ama doluysa istemem tabii ki oradaki insanların hakkına girmek olur
Kız iki saniye sürüyor ya hehdhdhd ben anlamadım bile eşimle girişim çıkışım sonuç falan hepsi 1 saatte yaşandı çok tuhaftı shdhdhGebelik şüphen varsa ve hastaysan yapıyorlar bana yapmışlardı hasta olarak gittiğimde, eğer acil boşsa rica edersen bakıyorlar ama doluysa istemem tabii ki oradaki insanların hakkına girmek olur
Bakardım boş mu diye boşsa rica ederdim olmaz derlerse eve dönerdim napıyımAnladım bugün gitseniz ne diyecektiniz
Canım bence hamilesin ya ama geç döllenme yaşıyorsun. Ya bu arada ben varya bi anda çok umutsuz oldum ha bence adet olucam ya dhdhhdBen de yaşamam bu arada bu kadar leke en fazla 5 saat falan sonra sökülüyor
Sen ne dedin test içinKız iki saniye sürüyor ya hehdhdhd ben anlamadım bile eşimle girişim çıkışım sonuç falan hepsi 1 saatte yaşandı çok tuhaftı shdhdh
Kız dedim gebelik testi yaptım ama bir negatif bir pozitif çıkıyor kesinleştirmwk için kan vermek istiyorum suratıma bile bakmadı kağıtta işaretledi gönderdi shdhdhdhSen ne dedin test için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?