Bir sorum var

Canım bence hamilesin ya ama geç döllenme yaşıyorsun. Ya bu arada ben varya bi anda çok umutsuz oldum ha bence adet olucam ya dhdhhd
Valla ne biliyim, nimo mesela erken gebelik diyor bir baktım o da 25 mg üstünü anlıyor. Bence umutsuzluğa düşme senin daha günün var

Valla ne biliyim, nimo mesela erken gebelik diyor bir baktım o da 25 mg üstünü anlıyor. Bence umutsuzluğa düşme senin daha günün var
Awox falan da öyle sanırım. Kız ben valla yarın gidicem en ucuzu hangisiyse onu alıcam ya of prodoctor bile yanlış pozitif çıkarıyor şu diğer topikte ki kızda gördük oda en pahalı o yani üfff

Awox falan da öyle sanırım. Kız ben valla yarın gidicem en ucuzu hangisiyse onu alıcam ya of prodoctor bile yanlış pozitif çıkarıyor şu diğer topikte ki kızda gördük oda en pahalı o yani üfff
En iyisi olan predictor prodoctor değil

Kızlar bu arada yanlış test bence tamamen nasip kısmet meselesi ya. Benim yanlış pozitif çıkan Novacheck testimi karşı komşum aylarca kullanmış hiç yanlış pozitif görmemiş üstelik hamileliğini de onla öğrenmiş yani düşünün dhdhdhdhd ama gele gele yanlışı bana geldi

Yav ne farkeder sjsjssj bizim bebemiz yoksa test bize napsın ay sjsjsjsj

Valla bence de, çocuk doğana kadar inanamıycam bu gidişle hiçbir teste

Kız iki saniye sürüyor ya hehdhdhd ben anlamadım bile eşimle girişim çıkışım sonuç falan hepsi 1 saatte yaşandı çok tuhaftı shdhdh
Nerede yaşıyorsunuz

Evde canımın sıkıntısından çocuk istemeye karar verdim nerdeyse 2 yıl olucak evleneli ama istemiyorduk kendi şehrim Malatya aslen oralıydık Urfaya tayin çıktıktan sonra canım o kadar sıkıldı ki tek başıma bari bebem olsun büyüteyim dedim

Ve benim gibi böyle düşünen bir arkadaşım tek ilişki tek gecede hamile kaldı bende öyle olurum sanmıştım abe dostlar yıkıntılar hshshdhdhd

İyi bari sen buraya gel adana kebap yeriz, sonra ben geleyim bir urfa ısmarlarsın

Ve benim gibi böyle düşünen bir arkadaşım tek ilişki tek gecede hamile kaldı bende öyle olurum sanmıştım abe dostlar yıkıntılar hshshdhdhd
Ben de korunmayı bıraktığım gibi hamile kalıcam sanıyodum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…