ŞanlısınızAy evet orası öyle olabilir cidden hatta eşimle acile giderken konuşmuştuk bunu bence İstanbul gibi yerlerde acilden bakmazlar diyebizim burda baktılar valla diyorum ya sonuç bile 40 dk da çıktı acı gerçek shdhdh
haykırdımm haykırdımm sjshlsmsKız bunun adama göre muamelesi shdhdhdhdhdhd ayy canım yarın test yapma tamam mı bende sabah uyanınca çişimi yapmadan eczaneye koşucam birlikte yapalım shdhdhdh
Valla buranın da hastanesine en son fotoğrafımı asacaklar yalancıyı içeri almayın diyeİstanbul.. bu yüzden acilde kan vermek hayal benşn için kalabalıktan snxjd
Hahahaha kaçta çiş yapmaya hazır olursunKız bunun adama göre muamelesi shdhdhdhdhdhd ayy canım yarın test yapma tamam mı bende sabah uyanınca çişimi yapmadan eczaneye koşucam birlikte yapalım shdhdhdh
Benim bugün 11di çıkmadı acı gerçekKızlar şimdi yarın benim tahmine göre dpo 11 yani test için bence iyi bir gün demi eğer varsa çıkar bence gidip alıp yapayım mı bi cevap verinnnnyoksa dpo 12 mi beklesem
Oluurrr konuşalımH
Hııı ayy görüşme ayarlayalım ben gelincee
Kahve boğazımda kaldııHahahaha kaçta çiş yapmaya hazır olursun
Bir gün cidden enfeksiyon kapacaksın ve kimse sana inanmayacakValla buranın da hastanesine en son fotoğrafımı asacaklar yalancıyı içeri almayın diyeher ay gidip enfeksiyon şikayetlerim var ama gebelik şüphem de var diyorum doktorlar beni tanıyor artık o yüzden yüzde yüz emin olmadan gidip kan vermem artık ksjsksms
Olurr canıımmOluurrr konuşalım
Kız ay bilmiyorum ki şimdi kendimi şartlarsam sabahın köründe bile uyanırım kesin yani ama işte dpo 11 erken olabilir ni bak A adenim0011 erken diyor hehdhdhdhdhdh çığlık atmak istiyorum ya valla deli ettik kendimizi millet nasıl güzel adet bekliyorHahahaha kaçta çiş yapmaya hazır olursun
Valla kapmışım zaten idrar yollarındanBir gün cidden enfeksiyon kapacaksın ve kimse sana inanmayacak
Hah 40 kere dersen gerçek olur işteValla kapmışım zaten idrar yollarından
Çaktırmaaa shshshsh tövbee shsjsjBence öyle gibii
Ben dpo 12de yapmıştım negatifti ama ben direkt hamile de olmayabilirimKız ay bilmiyorum ki şimdi kendimi şartlarsam sabahın köründe bile uyanırım kesin yani ama işte dpo 11 erken olabilir ni bak A adenim0011 erken diyor hehdhdhdhdhdh çığlık atmak istiyorum ya valla deli ettik kendimizi millet nasıl güzel adet bekliyor
Gerçekten ağlanacak halimize gülüyoruzz gerçektenn. Millet adeti geçiyor yine yapmıyor şurda 2 gün daha bekleyemiyoruz yaa mahvettik kendimiziiKız ay bilmiyorum ki şimdi kendimi şartlarsam sabahın köründe bile uyanırım kesin yani ama işte dpo 11 erken olabilir ni bak A adenim0011 erken diyor hehdhdhdhdhdh çığlık atmak istiyorum ya valla deli ettik kendimizi millet nasıl güzel adet bekliyor
Huuuvvv çokk zekiceeBen dpo 12de yapmıştım negatifti ama ben direkt hamile de olmayabilirimsen gel yarın test yap, negatif çıkarsa he tamam negatif diyip uslu uslu otur baktın adet gelmiyor o zaman tekrar bu ihtimali düşün
Vücutta 0/2 arası olması gerekirken bemim 106 olmuş yaa. İlaç da kullanamıyorum 2 haftadır kendimi hamile sandığım içinHah 40 kere dersen gerçek olur işte
KIZLAR o zaman bir şey sorucam ya benim şimdi yumurtlama akıntım 31 Temmuz dedik 1 Ağustos çatlama dedik bunlara tamam dhdhdhdhd ama eğer çatlamadan 14 gün sonra adet olmak zorundaysam benim adet döngüm bozulmuş oluyor yani 29-30. Gün falan adet olmak zorundayım oda genelde kolay kolay ertelenmez benim. İlla çatlamadan 14 gün sonra adet mi olmam lazım 12 gün sonra da olamıyor muyumBen dpo 12de yapmıştım negatifti ama ben direkt hamile de olmayabilirimsen gel yarın test yap, negatif çıkarsa he tamam negatif diyip uslu uslu otur baktın adet gelmiyor o zaman tekrar bu ihtimal
Ee ilerlemesin ama daha kötü olur, tekrar bir test yapsan olmaz mıVücutta 0/2 arası olması gerekirken bemim 106 olmuş yaa. İlaç da kullanamıyorum 2 haftadır kendimi hamile sandığım için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?