Bir sorum var

Kızlar şimdi yarın benim tahmine göre dpo 11 yani test için bence iyi bir gün demi eğer varsa çıkar bence gidip alıp yapayım mı bi cevap verinnnn yoksa dpo 12 mi beklesem

Şanlısınız

İstanbul.. bu yüzden acilde kan vermek hayal benşn için kalabalıktan snxjd
Valla buranın da hastanesine en son fotoğrafımı asacaklar yalancıyı içeri almayın diye her ay gidip enfeksiyon şikayetlerim var ama gebelik şüphem de var diyorum doktorlar beni tanıyor artık o yüzden yüzde yüz emin olmadan gidip kan vermem artık ksjsksms

Bir gün cidden enfeksiyon kapacaksın ve kimse sana inanmayacak

Hahahaha kaçta çiş yapmaya hazır olursun
Kız ay bilmiyorum ki şimdi kendimi şartlarsam sabahın köründe bile uyanırım kesin yani ama işte dpo 11 erken olabilir ni bak A adenim0011 erken diyor hehdhdhdhdhdh çığlık atmak istiyorum ya valla deli ettik kendimizi millet nasıl güzel adet bekliyor

Ben dpo 12de yapmıştım negatifti ama ben direkt hamile de olmayabilirim sen gel yarın test yap, negatif çıkarsa he tamam negatif diyip uslu uslu otur baktın adet gelmiyor o zaman tekrar bu ihtimali düşün

Gerçekten ağlanacak halimize gülüyoruzz gerçektenn. Millet adeti geçiyor yine yapmıyor şurda 2 gün daha bekleyemiyoruz yaa mahvettik kendimizii

Ben dpo 12de yapmıştım negatifti ama ben direkt hamile de olmayabilirim sen gel yarın test yap, negatif çıkarsa he tamam negatif diyip uslu uslu otur baktın adet gelmiyor o zaman tekrar bu ihtimali düşün
Huuuvvv çokk zekicee

Ben dpo 12de yapmıştım negatifti ama ben direkt hamile de olmayabilirim sen gel yarın test yap, negatif çıkarsa he tamam negatif diyip uslu uslu otur baktın adet gelmiyor o zaman tekrar bu ihtimal
KIZLAR o zaman bir şey sorucam ya benim şimdi yumurtlama akıntım 31 Temmuz dedik 1 Ağustos çatlama dedik bunlara tamam dhdhdhdhd ama eğer çatlamadan 14 gün sonra adet olmak zorundaysam benim adet döngüm bozulmuş oluyor yani 29-30. Gün falan adet olmak zorundayım oda genelde kolay kolay ertelenmez benim. İlla çatlamadan 14 gün sonra adet mi olmam lazım 12 gün sonra da olamıyor muyum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…