Bir sorum var

Ben de korunmayı bıraktığım gibi hamile kalıcam sanıyodum
Ya bende öyle ya cidden göğsüm hafif ağrıdı sonra geçti ağrısı chatgbt diyo ki işte göğüs ve kasık ağrısı falan hamilelikte öyle dalgalı olmaz sürekli devam eder sen büyük ihtimalle adet olacaksın dedi bana hayallerimi yıktı gece gece şuan aşırı umutsuzum dhdhdhdh

Aman o ne bilir Allah'ın yapay zekası dkkdks

Kız dedim gebelik testi yaptım ama bir negatif bir pozitif çıkıyor kesinleştirmwk için kan vermek istiyorum suratıma bile bakmadı kağıtta işaretledi gönderdi shdhdhdd

Kız dedim gebelik testi yaptım ama bir negatif bir pozitif çıkıyor kesinleştirmwk için kan vermek istiyorum suratıma bile bakmadı kağıtta işaretledi gönderdi shdhdhdh
Doktorlar neyse de hasta kayıta ne diyosun onlar kabul etmez falan mazallah bi ton hava

Yalan söylüyoo inanmaaa

İstanbul.. bu yüzden acilde kan vermek hayal benşn için kalabalıktan snxjd
Ay evet orası öyle olabilir cidden hatta eşimle acile giderken konuşmuştuk bunu bence İstanbul gibi yerlerde acilden bakmazlar diye bizim burda baktılar valla diyorum ya sonuç bile 40 dk da çıktı acı gerçek shdhdh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…