Ayyy keşke canım valla burda çok yalnızım shshshhdhdİyi bari sen buraya gel adana kebap yeriz, sonra ben geleyim bir urfa ısmarlarsın
Ayy memleketimmAdana ben de
Yaa ben de buraya gelin geldimAyy memleketimmben adanalıyım bir yıl önce gurbete gelin gelmiş bulunmaktayım
Ya bende öyle ya cidden göğsüm hafif ağrıdı sonra geçti ağrısı chatgbt diyo ki işte göğüs ve kasık ağrısı falan hamilelikte öyle dalgalı olmaz sürekli devam eder sen büyük ihtimalle adet olacaksın dedi bana hayallerimi yıktı gece gece şuan aşırı umutsuzum dhdhdhdhBen de korunmayı bıraktığım gibi hamile kalıcam sanıyodum
Ben ne bileyim shshshsh çaldım mı birinden acaba shshshsshshSon cümleye haykırdım jshsjsl neden adın öylee
Aman o ne bilir Allah'ın yapay zekası dkkdksYa bende öyle ya cidden göğsüm hafif ağrıdı sonra geçti ağrısı chatgbt diyo ki işte göğüs ve kasık ağrısı falan hamilelikte öyle dalgalı olmaz sürekli devam eder sen büyük ihtimalle adet olacaksın dedi bana hayallerimi yıktı gece gece şuan aşırı umutsuzum dhdhdhdh
SiirteYaa ben de buraya gelin geldimnereye gittin
Sarıçam tarafında canımSiirtesen neresindesinn
Salak işte ya moralimi bozdu bide çat diye yazmış ki adet öncesi hormonel dalgalanmalar bunlar ndndhdhdhd offAman o ne bilir Allah'ın yapay zekası dkkdks
Aha benimki git gelli olur diyoSalak işte ya moralimi bozdu bide çat diye yazmış ki adet öncesi hormonel dalgalanmalar bunlar ndndhdhdhd off
Kız dedim gebelik testi yaptım ama bir negatif bir pozitif çıkıyor kesinleştirmwk için kan vermek istiyorum suratıma bile bakmadı kağıtta işaretledi gönderdi shdhdhdd
Doktorlar neyse de hasta kayıta ne diyosun onlar kabul etmez falan mazallah bi ton havaKız dedim gebelik testi yaptım ama bir negatif bir pozitif çıkıyor kesinleştirmwk için kan vermek istiyorum suratıma bile bakmadı kağıtta işaretledi gönderdi shdhdhdh
Kız bunun adama göre muamelesi shdhdhdhdhdhd ayy canım yarın test yapma tamam mı bende sabah uyanınca çişimi yapmadan eczaneye koşucam birlikte yapalım shdhdhdhAha benimki git gelli olur diyo
Kız valla kavga ederim onlara ne oluyor ahahahahah tek keliöe söyledim gebelik dedim o kadar djjdddhhdDoktorlar neyse de hasta kayıta ne diyosun onlar kabul etmez falan mazallah bi ton hava
Hııı ayy görüşme ayarlayalım ben gelinceeSarıçam tarafında canım
İstanbul.. bu yüzden acilde kan vermek hayal benşn için kalabalıktan snxjdBizim Urfaya yeni tayinimiz çıktı sizler nerede yaşıyorsunuz
Yalan söylüyoo inanmaaaYa bende öyle ya cidden göğsüm hafif ağrıdı sonra geçti ağrısı chatgbt diyo ki işte göğüs ve kasık ağrısı falan hamilelikte öyle dalgalı olmaz sürekli devam eder sen büyük ihtimalle adet olacaksın dedi bana hayallerimi yıktı gece gece şuan aşırı umutsuzum dhdhdhdh
Ay evet orası öyle olabilir cidden hatta eşimle acile giderken konuşmuştuk bunu bence İstanbul gibi yerlerde acilden bakmazlar diyeİstanbul.. bu yüzden acilde kan vermek hayal benşn için kalabalıktan snxjd
Bence öyle gibiiBen ne bileyim shshshsh çaldım mı birinden acaba shshshsshsh
Hangisine inanalım şimdiAha benimki git gelli olur diyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?