- 1 Ocak 2025
- 1.009
- 275
- 38
- 27
Bende diyorum bu isim nerden tanıdık geliyoree ksjsksösÇaktırmaaa shshshsh tövbee shsjsj
Onu ben de merak ediyorum bir kaç yerde değişir diye okudum bazılarının luteal faz kısa oluyomuş.KIZLAR o zaman bir şey sorucam ya benim şimdi yumurtlama akıntım 31 Temmuz dedik 1 Ağustos çatlama dedik bunlara tamam dhdhdhdhd ama eğer çatlamadan 14 gün sonra adet olmak zorundaysam benim adet döngüm bozulmuş oluyor yani 29-30. Gün falan adet olmak zorundayım oda genelde kolay kolay ertelenmez benim. İlla çatlamadan 14 gün sonra adet mi olmam lazım 12 gün sonra da olamıyor muyum
Aşkım adeti görmeyene kadar emin olamam ki dozu yüksek ilaçlar kullanmam gerek yapamam yaniEe ilerlemesin ama daha kötü olur, tekrar bir test yapsan olmaz mı
Hayır tam 14 gün sonra olman lazımOnu ben de merak ediyorum bir kaç yerde değişir diye okudum bazılarının luteal faz kısa oluyomuş.
Onu ben de merak ediyorum bir kaç yerde değişir diye okudum bazılarının luteal faz kısa oluyomuş.
Yok canım chat kankam yok dedi hdhdhdhd ya çünkü bence öyle olsa herkes her ay aynı günlerde yumurtlamış oluyor falan adet döngüleri de bir değişik olmaz mıydıHayır tam 14 gün sonra olman lazımbenim 31 temmuz çatladı
Hadi yaa daha neler öğrencez bakalım. Benim umudum kırılıyor. İncecik çizgi bile yoktu
Ya belki seninki 14 gündür kuzu benimki erkendir yani bilemeyiz kiiiiHadi yaa daha neler öğrencez bakalım. Benim umudum kırılıyor. İncecik çizgi bile yoktu
Tamam bende o saatlerde yapmış olurum heralde kuzu yani en geç 9 9 buçuk gibi olur benimde
Akıntım enteresan bir şekilde adet sonrası devam etti hep ben o şiddetli uyutmayan kasık ağrısını 31temmuza girdiğimiz gece yaşadım sol kasığımdı 31 temmuz akşamında da çatlamış lekem olduYa belki seninki 14 gündür kuzu benimki erkendir yani bilemeyiz kiiiisenin yumurtlama 30 Temmuz çatlama mı 31 Temmuz yani akıntıyı 30 temmuzda mı yaşadın
İnşallah amin amin şimdi bir rüya göreyim bol pozitifliTamam bende o saatlerde yapmış olurum heralde kuzu yani en geç 9 9 buçuk gibi olur benimdeinşallah pozitifler görürüz allahım amin
Aminn aminn İnşallah sabah hemen kontrol edicem atın buraya testleriniziiTamam bende o saatlerde yapmış olurum heralde kuzu yani en geç 9 9 buçuk gibi olur benimdeinşallah pozitifler görürüz allahım amin
İnşallah canım gör bizimkileri de gör iyi gecelerrİnşallah amin amin şimdi bir rüya göreyim bol pozitifliiyi geceler kızlarr
Hayır tut kendini çarşamba dedikya yarın sabah yapcazKızlar
Şimdi aklıma bir şey geldi. Şimdi bizim beklenti ve stresten adetimiz gecikirse ve bizde adet beklediğimiz için test yapmayıp sürekli ertelesek ve bu döngü günlerce sürüp adetimizi de geciktirip düzenimizi bozarsaacaba yarın test mi yapsak hep birlikte ben siz olmadan yapmak istemiyorum shshshdhhdhdhdh
Malones @Yorgunruhum A adenim0011 Melkit
Kızlarım ben uyurken ne konuşmussunuz heeHayır tut kendini çarşamba dedikya yarın sabah yapcaz
Kız bende alıp yarın mı denesem yani ama diyorum ki fark etmez ya bence sanki olan bugün de çıkar yaniKızlarım ben uyurken ne konuşmussunuz heeben bugun yapmadım yarın sabah yapcam çünkü içimde yine acabamı belirsizliğini yaşamak istemiyorum yetti gari dün adet olmam lazımdı olmadım bugunde olmazsam yarın
Ya aslında canım Buda mantıklı da bu sefer de test yapıcam falan stresiyle adetim gecikir diye de çekindim benim adet biraz öyle hahshdhddhd bugün yapsam en azından derim tamam ya hamile değilim falan adet beklerim bilemedimHayır tut kendini çarşamba dedikya yarın sabah yapcaz
yap canım ozaman hadi heycanla bekliyorummYa aslında canım Buda mantıklı da bu sefer de test yapıcam falan stresiyle adetim gecikir diye de çekindim benim adet biraz öyle hahshdhddhd bugün yapsam en azından derim tamam ya hamile değilim falan adet beklerim bilemedim
Kız sen bence zaten hamilesinnnn sen nasıl kendini tutuyorsun şuan dpo kaçtasın sen eğer 14 ü geçtiyse zaten kesin çıkar testlerde artıkyap canım ozaman hadi heycanla bekliyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?