aşkım içinemi doğdu neeKız sen bence zaten hamilesinnnn sen nasıl kendini tutuyorsun şuan dpo kaçtasın sen eğer 14 ü geçtiyse zaten kesin çıkar testlerde artık
Bende 26 yaşındayım canım vallaaşkım içinemi doğdu neebak herşeyden nem kapıyorum öyle şeyler deme bana sonra üzülüyorum valla ben yumurtladığımı sandığım zamana göre Dpo 15 filan olmam lazım ama ben bu ay 5 gün antibiyotik kullandım bu yumurtlamamı ve adetimi geciktirebilir(gebeliktede kullanılan antibiyotiklerden aldım ) . Ovulasyonumu takip ettim 27 temmuzda sanki ikiside koyu gibiydi ama T çizgisi yine açıktı ama ben ovulasyonda hiç ikisi tamamen koyu göremiyorum o yüzden heralde yumurtladım dedim ama yumurtlamamışta olabilirim çünkü tam pozitif değildi sonra baya bir ovulasyon testi yapmadım yani bütün olasılıkları düşünüyorum evren bana ne kadar negatif desede ordan pozitifi çıkartıyorum en son pazar günü yaptım negatifti ama ben süper gözlerimle oraya beynimden bir gölge koydum ve gördüm DD oyüzden bekliyorum canım kızlar bu arada yaşlarınız kaç yaa ben 26 :)
evet normalde çıkması lazım ama çıkmıyoBende 26 yaşındayım canım vallaama dpo 15 ise kesim çıkar bence 2 günde bir testi tekrarla umudu da kesme canım
yarın sabah kesin yapcam canım sen yaptınmı şimdiBende 26 yaşındayım canım vallaama dpo 15 ise kesim çıkar bence 2 günde bir testi tekrarla umudu da kesme canım
Yok testim yok ki eczaneler açılmış mıdır onu bekliyorumyarın sabah kesin yapcam canım sen yaptınmı şimdi
Valla ben bugün de negatifi görürsem adeti beklicem ya yani umudum sıfırlanacak büyük ihtimalleevet normalde çıkması lazım ama çıkmıyo
tuvalete sakın gitmeYok testim yok ki eczaneler açılmış mıdır onu bekliyorumhangi testi alsam diye düşünüyorum bir deeee Malones sen yaptın mı kız
Adetin hiç gecikmiyorsa ilac vs almadıysan geçikmez canım . Bende yarın son testimi yapıp artık maydonoz suyu, soğan suyu ne bulursam içicem sökülmek içinValla ben bugün de negatifi görürsem adeti beklicem ya yani umudum sıfırlanacak büyük ihtimalleo kadar geç döllenme yaşayacak bir durum yaşamadım diye düşünüyorum çünkü nebilim
2-3 gün daha adet olabilme ihtimalim var Çünkğ benimki oynama yapabiliyor ama onda da gelmezse yani kesinAdetin hiç gecikmiyorsa ilac vs almadıysan geçikmez canım . Bende yarın son testimi yapıp artık maydonoz suyu, soğan suyu ne bulursam içicem sökülmek için
zaten 2,3 gün varsa adetine her türlü teste çıkar2-3 gün daha adet olabilme ihtimalim var Çünkğ benimki oynama yapabiliyor ama onda da gelmezse yani kesin
Canım öbür aya bomba gibi geliyoruz öyle br his var içimdeTestim yine negatifşu andan itibaren saldım
Bence sen bu aya da bomba gibi geldinCanım öbür aya bomba gibi geliyoruz öyle br his var içimde
hiç sanmıyorum ama keşke dediğin gibi olsaBence sen bu aya da bomba gibi geldin
AnkaraBizim Urfaya yeni tayinimiz çıktı sizler nerede yaşıyorsunuz
Ay dogma büyüme de adanaliyimAdana ben de
öylemiymişBen de 26yımm ama sitede böyle dışarıdan ekleşme çağrısı yapmak yasak hesabın kapanır kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?