Bir sorum var

Kız sen bence zaten hamilesinnnn sen nasıl kendini tutuyorsun şuan dpo kaçtasın sen eğer 14 ü geçtiyse zaten kesin çıkar testlerde artık
aşkım içinemi doğdu nee bak herşeyden nem kapıyorum öyle şeyler deme bana sonra üzülüyorum valla ben yumurtladığımı sandığım zamana göre Dpo 15 filan olmam lazım ama ben bu ay 5 gün antibiyotik kullandım bu yumurtlamamı ve adetimi geciktirebilir(gebeliktede kullanılan antibiyotiklerden aldım ) . Ovulasyonumu takip ettim 27 temmuzda sanki ikiside koyu gibiydi ama T çizgisi yine açıktı ama ben ovulasyonda hiç ikisi tamamen koyu göremiyorum o yüzden heralde yumurtladım dedim ama yumurtlamamışta olabilirim çünkü tam pozitif değildi sonra baya bir ovulasyon testi yapmadım yani bütün olasılıkları düşünüyorum evren bana ne kadar negatif desede ordan pozitifi çıkartıyorum en son pazar günü yaptım negatifti ama ben süper gözlerimle oraya beynimden bir gölge koydum ve gördüm DD oyüzden bekliyorum canım kızlar bu arada yaşlarınız kaç yaa ben 26 :)

Bende 26 yaşındayım canım valla ama dpo 15 ise kesim çıkar bence 2 günde bir testi tekrarla umudu da kesme canım

evet normalde çıkması lazım ama çıkmıyo
Valla ben bugün de negatifi görürsem adeti beklicem ya yani umudum sıfırlanacak büyük ihtimalle o kadar geç döllenme yaşayacak bir durum yaşamadım diye düşünüyorum çünkü nebilim

Valla ben bugün de negatifi görürsem adeti beklicem ya yani umudum sıfırlanacak büyük ihtimalle o kadar geç döllenme yaşayacak bir durum yaşamadım diye düşünüyorum çünkü nebilim
Adetin hiç gecikmiyorsa ilac vs almadıysan geçikmez canım . Bende yarın son testimi yapıp artık maydonoz suyu, soğan suyu ne bulursam içicem sökülmek için

Adetin hiç gecikmiyorsa ilac vs almadıysan geçikmez canım . Bende yarın son testimi yapıp artık maydonoz suyu, soğan suyu ne bulursam içicem sökülmek için
2-3 gün daha adet olabilme ihtimalim var Çünkğ benimki oynama yapabiliyor ama onda da gelmezse yani kesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…