- 18 Mart 2025
- 505
- 173
- 18
31 canım eğer pazar negatif gördüysen en mantıklısı yarın sabah test yapmakaşkım içinemi doğdu neebak herşeyden nem kapıyorum öyle şeyler deme bana sonra üzülüyorum valla ben yumurtladığımı sandığım zamana göre Dpo 15 filan olmam lazım ama ben bu ay 5 gün antibiyotik kullandım bu yumurtlamamı ve adetimi geciktirebilir(gebeliktede kullanılan antibiyotiklerden aldım ) . Ovulasyonumu takip ettim 27 temmuzda sanki ikiside koyu gibiydi ama T çizgisi yine açıktı ama ben ovulasyonda hiç ikisi tamamen koyu göremiyorum o yüzden heralde yumurtladım dedim ama yumurtlamamışta olabilirim çünkü tam pozitif değildi sonra baya bir ovulasyon testi yapmadım yani bütün olasılıkları düşünüyorum evren bana ne kadar negatif desede ordan pozitifi çıkartıyorum en son pazar günü yaptım negatifti ama ben süper gözlerimle oraya beynimden bir gölge koydum ve gördüm DD oyüzden bekliyorum canım kızlar bu arada yaşlarınız kaç yaa ben 26 :)
Anaaa evlenince yer değiştirmişiz şehirlerimiz bir psikopat kaybedip bir psikopat kazanmışBen de doğma büyüme Ankara
evet canım hayırlısıyla inşallahh31 canım eğer pazar negatif gördüysen en mantıklısı yarın sabah test yapmakbugün cikmayabilir kuzu
bende Aslen Bilecikliyim Doğma büyüme İstabul ama şuan yaşadıgım yer kocamdan dolayı KocaeliBen de doğma büyüme Ankara
Yarın tekrarla canımKızlar çatlamanın 8. Günü az önce awox marka test yaptım tatile gideceğim için varsa belki çıkar diye gölge gibi gözle görünür bir çizgi var flaş ile baktığımda ise incecik bir çizgi görünüyor ama çok ince acaba çizginin yeri ıslandı diye belli olmuş olsbilir mi buraya atmak isterdim ama fotoğrafta kesinlikle belli olmuyor lütfen yardım edin
Kızlar bu ayki durumumuz ektedirAnaaa evlenince yer değiştirmişiz şehirlerimiz bir psikopat kaybedip bir psikopat kazanmış
2 gün sonra tekrarlayacağım ama sizce hamile olma ihtimalim var mı kafam çok karıltıYarın tekrarla canım
2 gün sonra tekrarlayacağım ama sizce hamile olma ihtimalim var mı kafam çok karıltı
Ya gerizekalı eczaneciden en pahalısını aldım nimo ve Duratest vardı bende predictor yok mu dedim predictor ve Duratest aynı fabrika ürünü bakabilirsiniz falan dedi güvendim aldım doğru çıkar mı acabaKızlar acil toplanın lütfennnnnn test yaptım şuan lavaboda ahahahahhahaMelkit Malones A adenim0011 Y Yorgunruhum
Hahahaha kaçıyor bir de sonraKızlar bu ayki durumumuz ektedir
hadiii ne cıktıııııYa gerizekalı eczaneciden en pahalısını aldım nimo ve Duratest vardı bende predictor yok mu dedim predictor ve Duratest aynı fabrika ürünü bakabilirsiniz falan dedi güvendim aldım doğru çıkar mı acaba
gölge şeklinde var gibiiiiiiii ohaaaaaaaa
kız var gibiii bugun kan testine git kesinlikle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?