Elim ayağım titriyor napsam şimdi ben ya kafam çok karıştı predictor ile aynı marka dedilergölge şeklinde var gibiiiiiiii ohaaaaaaaa
bir tanemi aldın testElim ayağım titriyor napsam şimdi ben ya kafam çok karıştı predictor ile aynı marka dediler
Ya evet ya sallamıştım dhdhdhd gidip awox mu alsam bidebir tanemi aldın test
Awox al evett hadi kossssYa evet ya sallamıştım dhdhdhd gidip awox mu alsam bide
canım git al ama bugu yapma kocanada söyleme yarın ilk çişinle yine yap birlikte yapcaz zaten ozamanda pozitif görürsen kocana söylersin kan testi verirsinizYa evet ya sallamıştım dhdhdhd gidip awox mu alsam bide
2 tane al yarın sabahta yapacaz bende bakim hatalı pozitif alan çok mu hemen arastirmacaaaYa evet ya sallamıştım dhdhdhd gidip awox mu alsam bide
Evet işte onu düşündüm ilk idrarla yapmam lazımcanım git al ama bugu yapma kocanada söyleme yarın ilk çişinle yine yap birlikte yapcaz zaten ozamanda pozitif görürsen kocana söylersin kan testi verirsiniz
Ayyy evettt bende hemen başlıcam ya kızlae nolur dua edin bu sefer doğru çıksın ya nolur2 tane al yarın sabahta yapacaz bende bakim hatalı pozitif alan çok mu hemen arastirmacaaa
bugun ilk idrarla bile hafif çıkmış gün içinde yaparsan boşa gider çıkmaz üzülürsün yarın sabah yapEvet işte onu düşündüm ilk idrarla yapmam lazım
Duratestt sikayetvara baktım da çok şikayet var yaAyyy evettt bende hemen başlıcam ya kızlae nolur dua edin bu sefer doğru çıksın ya nolur
Ya Allah belalarını versin cidden ya eğer Buda yalancı çıkarsa cidden büyük bela okuyacağım ciddi anlamda yaniDuratestt sikayetvara baktım da çok şikayet var yaawox al bence canım başka alma birkaç tane al
İnşallah yaniltmaz ya bıktık valla artıkYa Allah belalarını versin cidden ya eğer Buda yalancı çıkarsa cidden büyük bela okuyacağım ciddi anlamda yani
Bide awoxtan çok daha pahalı ya keşke bilsem awox satan eczaneye giderdim ya. Acaba me yapsam şimdi gidip alsam off sevinemiyorum bileDuratestt sikayetvara baktım da çok şikayet var yaawox al bence canım başka alma birkaç tane al
Bence al 2 tane dayanamazsan birini bugün diğerini yarın yaparsinBide awoxtan çok daha pahalı ya keşke bilsem awox satan eczaneye giderdim ya. Acaba me yapsam şimdi gidip alsam off sevinemiyorum bile
Kaç saat beklemem lazım acaba su içmedenBence al 2 tane dayanamazsan birini bugün diğerini yarın yaparsin
Tebrik ederiiimElim ayağım titriyor napsam şimdi ben ya kafam çok karıştı predictor ile aynı marka dediler
Bat yarın evet erken gebelik testi canım ama sevinemiyorum bile vallaTebrik ederiiimbat ne zamandı sizin bir de bu erken gebelik testi mi
En azından 4 saat beklemen lazım diye biliyorumKaç saat beklemem lazım acaba su içmeden
Ya şimdi bakıyorum bu testle hamile öğrenen de çok yalancı test diyen de hatta awox bile yalancı pozitif çıkarmış aslında çoğunda bende ne yapsam bilemedim ya şimdi eşim de yok ona da söylemek istemiyorum zaten ne yapsam acabaKızzzz bence bu yalancı pozitif değil sen bana hamile gibi geliyorsun zaten hadi Allah'ım inşallah çok heyecanlandım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?