Bir sorum var

Ya evet ya sallamıştım dhdhdhd gidip awox mu alsam bide
canım git al ama bugu yapma kocanada söyleme yarın ilk çişinle yine yap birlikte yapcaz zaten ozamanda pozitif görürsen kocana söylersin kan testi verirsiniz

canım git al ama bugu yapma kocanada söyleme yarın ilk çişinle yine yap birlikte yapcaz zaten ozamanda pozitif görürsen kocana söylersin kan testi verirsiniz
Evet işte onu düşündüm ilk idrarla yapmam lazım

Duratestt sikayetvara baktım da çok şikayet var ya awox al bence canım başka alma birkaç tane al
Ya Allah belalarını versin cidden ya eğer Buda yalancı çıkarsa cidden büyük bela okuyacağım ciddi anlamda yani

Eklentiler

• IMG_6725.webp
    10,1 KB · Görüntüleme: 21
Duratestt sikayetvara baktım da çok şikayet var ya awox al bence canım başka alma birkaç tane al
Bide awoxtan çok daha pahalı ya keşke bilsem awox satan eczaneye giderdim ya. Acaba me yapsam şimdi gidip alsam off sevinemiyorum bile

Kızzzz bence bu yalancı pozitif değil sen bana hamile gibi geliyorsun zaten hadi Allah'ım inşallah çok heyecanlandım

Kızzzz bence bu yalancı pozitif değil sen bana hamile gibi geliyorsun zaten hadi Allah'ım inşallah çok heyecanlandım
Ya şimdi bakıyorum bu testle hamile öğrenen de çok yalancı test diyen de hatta awox bile yalancı pozitif çıkarmış aslında çoğunda bende ne yapsam bilemedim ya şimdi eşim de yok ona da söylemek istemiyorum zaten ne yapsam acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…