Bir sorum var

Eczaneye git iki test daha al, birini eşin gelince yap baktınız pozitif yine kana

Cidden biz bu testlere niye para veriyoruz anlamadım bide 90 tl diii bu Duratest yani hamilelik öğrenen de çok yanılttı diyem de çok nimoda vardı almadım dhdhdhdhd

Yani nimoya da çok yalancı pozitif veriyor dediler benimki vermedi acaba bazı testleri eczanede yanliş mı saklıyorlar da bozuluyor

Yani nimoya da çok yalancı pozitif veriyor dediler benimki vermedi acaba bazı testleri eczanede yanliş mı saklıyorlar da bozuluyor
Ya bende anlamadım benim bir önceki yanlış çıkan testimle karşı komşum hiç
Yanlış pozitif görmemiş üstelik onla hamileliğini öğrenmiş mesela kız şaşırmıştı bana

Geçen yapılan testin sonucu e nabızda var mı
Var var canım ya o bile bana artık şüpheli gelmeye başladı dhdhdhdhhdhd 0.200 yazıyor referans değeri yok bir şey yok negatif bile yazmıyor anlamadım 40 dk da çıktı zateb

Aşkım sen bana da hamile gibi geliyorsun öyle hissediyorum valla kemdimde hamileyim diye hissediyorum İnşallah öyledir keşke bi kan versen

Aşkım sen bana da hamile gibi geliyorsun öyle hissediyorum valla kemdimde hamileyim diye hissediyorum İnşallah öyledir keşke bi kan versen
Valla kan verince de insan daha bi ayrı umutlanıyor yoksa şimdi gidip aslında acilde tekrardan yapabilirim hastane yakın ama bilmiyorum me yapsam

Cidden negatif görünüyor ya kan da bu işler niye bu kadar zorrr

Çok sinirlendim gerçekten kalkıp şimdi deli gibi temizlik yapıcam sonra gidip awox alıp denicem hiç yarını falan bekleyemiyorum şuan çünkü
Canın awoxta 5 dakikadan sonra çöpe at ilk 5 dkda hatalı çıkma ihtimali çok düşük

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…