4 saat beklesem yeter mi awox resmen korkutucu rüyam shshdhdhdhEczaneye git iki test daha al, birini eşin gelince yap baktınız pozitif yine kana
Duratestin hassasiyeti kaç ml prospektüsünde yazar 25 ise awoxla aynıdır4 saat beklesem yeter mi awox resmen korkutucu rüyam shshdhdhdh
Evet 25 baktım ona da bence de yan awoxla ne farkı olabilirDuratestin hassasiyeti kaç ml prospektüsünde yazar 25 ise awoxla aynıdır
Bi test daha alıp tekrarlayın bugün kafanızda spru işareti kalmaz hemBat yarın evet erken gebelik testi canım ama sevinemiyorum bile valla
Ya bende anlamadım benim bir önceki yanlış çıkan testimle karşı komşum hiçYani nimoya da çok yalancı pozitif veriyor dediler benimki vermedi acaba bazı testleri eczanede yanliş mı saklıyorlar da bozuluyor
Gün içerisinde bir daha yapsam awox alıp doğru sonuç verir mi ki ilk idrarla değilBi test daha alıp tekrarlayın bugün kafanızda spru işareti kalmaz hem
Var var canım ya o bile bana artık şüpheli gelmeye başladı dhdhdhdhhdhd 0.200 yazıyor referans değeri yok bir şey yok negatif bile yazmıyor anlamadım 40 dk da çıktı zatebGeçen yapılan testin sonucu e nabızda var mı
Aşkım sen bana da hamile gibi geliyorsun öyle hissediyorum valla kemdimde hamileyim diye hissediyorum İnşallah öyledir keşke bi kan versenYa şimdi bakıyorum bu testle hamile öğrenen de çok yalancı test diyen de hatta awox bile yalancı pozitif çıkarmış aslında çoğunda bende ne yapsam bilemedim ya şimdi eşim de yok ona da söylemek istemiyorum zaten ne yapsam acaba
Geçen yapılan testin sonucu e nabızda var mı
Valla kan verince de insan daha bi ayrı umutlanıyor yoksa şimdi gidip aslında acilde tekrardan yapabilirim hastane yakın ama bilmiyorum me yapsamAşkım sen bana da hamile gibi geliyorsun öyle hissediyorum valla kemdimde hamileyim diye hissediyorum İnşallah öyledir keşke bi kan versen
2 Saat yeterli bence canimKaç saat beklemem lazım acaba su içmeden
Çok sinirlendim gerçekten kalkıp şimdi deli gibi temizlik yapıcam sonra gidip awox alıp denicem hiç yarını falan bekleyemiyorum şuan çünkü2 Saat yeterli bence canim
Bence varsa verir erken gebelik testi sonuçtaGün içerisinde bir daha yapsam awox alıp doğru sonuç verir mi ki ilk idrarla değil
Aşkım silik çıkmış yaaaa
Canın awoxta 5 dakikadan sonra çöpe at ilk 5 dkda hatalı çıkma ihtimali çok düşükÇok sinirlendim gerçekten kalkıp şimdi deli gibi temizlik yapıcam sonra gidip awox alıp denicem hiç yarını falan bekleyemiyorum şuan çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?