ben bir düğünde gelinin babası öldüğü halde ertelenmediğini görmüştüm. anne baba olsa vefat eden ertelenmeli bence ama allah rahmet eylesin babane vefat edeli nerdeyse 2 ay var arada ertelenmemeli diye düşünüyorum. sadece nikahı kabul etmezdim ben olsam
50 gün yas için yeterli bi süre tabiki ama karşı taraf illa bikac hafta erteleyelim diyorsa bırakın ertelensin yüzleri düşük suratlar görmek dır dır söylenen birilerini duymak istemiyorsan en güzel gününde ertelet gitsin bi kac hafta daha sabredin derim .
ayrıca sadece teyzem sorun değil. ocakta mobilyalarım geliyo. siparişleri verildi. annem düğün ertelenirse yaza ertelenecek diyor. o zaman evi tutacaklar mobilyalarım halılarım evimde duracak. ayrıca bi de kira verecekler. değecekse yapsınlar ki yapamazlar durumları iyi değil
ayrıca sadece teyzem sorun değil. ocakta mobilyalarım geliyo. siparişleri verildi. annem düğün ertelenirse yaza ertelenecek diyor. o zaman evi tutacaklar mobilyalarım halılarım evimde duracak. ayrıca bi de kira verecekler. değecekse yapsınlar ki yapamazlar durumları iyi değil
sizden öncelikle çok özür diliyorum... ve şunu belirtmeliyim bunlar benim fikirlerim...
amaaaa çok fazla bencilce davranıyorsunuz...nişanlınızın o kadar değer verdiği biri vefat etmiş siz burada ertelenirmi ertelenmezmi ay ertelenmesin vah ertelenmesin diye dert yanıyorsunuz... hadi diyelim ki bunun hesabını yapıyorsunuz bana ne vefat eden kendi ailesinden deyip.... peki ay halam ucak bileti aldı onu erteleyemez ama düğün yapmamız lazım nişanlımla konusayım ben derken burda hiç mi bir bencillik sezmediniz...? sizin ilerde aynı yastıga baş koyacagınız sizin eşiniz olacak insanın duygularını bu kadar mı hiçe sayıyorsunuz? anlayamadım ben sizi valla....
ölüm var 50 gun yas için yeter mi yetmez mi tartışması bence çok saçma...nişanlınız isterse 4 gün yas tutar düğün istemez isterse 1 sene...? onun değer verdiği insan onun ailesi....
1-2 hafta bişeyi değiştirmicek. sırf o yüzden teyzem düğünümü göremesin mi. hemde sırf benim için bilet aldı, gelecek. buna ne diyeceksiniz ? ayrıca benim başıma 50 gün kala böyle bişey gelse eminim ki ertelenme falan talep edilmez, bende etmem
onlarlık bi durum yok. böyle bi seçenek önüme sunarlarsa annem gerekenleri söyleyecek zaten. ben asla karışmıyorum. annem de düğünün konuşulan zamanda olmasından yana. herşeyim ayarlanmış alınmış. yukarda da arkadaşın söylediği gibi ikiside Allah'ın emri. olacak olan şey olmalı..
düğünüme 50 gün kala nişanlımın babaannesi vefat etti. sizlerinde başınıza böyle bi durum gelen oldu mu ? ne yaptınız düğün meselesini .. umarım bişey demezler. ben fazla kuruntu yapıyorum, ya erteleyelim derseler ya sadece nikah yapalım derlerse diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?