sapkınlık değilse hormonlar ve ruhsal oluyor tedavi gerekiyor düzelmesi için
ama bu bı rahatsızlık değıl bende onu anlatmaya çalışıyorum
erkeklerden nasıl hoşlanınca çekıcı bulunca gayet normal karşılıyorsak
bı kadından hoşlanmasıda gayet normal
hastalık veya tedavı edılmesı gereken bı durum yok kı ortada
horman tedavisi ya da terapi ilaç tedavisiyle gecmesse?
oldu hepsi hüsranla bitti. erkeklerede bir kızın ne hissetmesi gerekiyosa onu hissediyorum . bir anlık bişeydi o kıza karşı hislerim o an öyle düşündüm
geçer inşallah canım
çünkü eşcinsellik sorunu yaşayan çoğu insanın durumu bunlardan kaynaklı bir hastalık
tabii sapık insanları dahil etmeyelim
en iyisi o kızla arkadaşlığı bitirmek bir daha görüşmemek sanırım
sanırım bu benim için bir imtihandı çünkü daha önce böyle bir sorunu yaşayan arkadaşım vardı ona çok önyargılı davranmıştım hatta onu bu durumla bir başına bırakmıştım bu durum onu anlamamı sağladı
Escinselligi normal gormeyen arkadaslar, Allah'in yarattigi kula saygisizlik etmiyorlar mi?
bence anlık birşey yani zaman zaman saçma sapan şeyler düşünüyorz mesela ben bazen odamdakı camdan atladıgımı falan düşünüyorum cam açıkken .. sen de o an için öyle bir sey düşünmüş olabilirsin... bir arkadsın yazdgı gibi şeytan neler düşündürüyor...
canım bu bir rahatsızlık
hasta insana saygı duyarsın tabii ki
ama iyileşmesini de istersin
bir adamın bacağı kırılsa ona dermisin ki sen tedavi olma biz sana saygı duyarız
bu onlar için ne kadar zor bir durum
Bu sizofreni, depresyon, grip gibi bir rahatsizlik degildir. Kisiler istedigi gibi yasamakta ozgurdur. Sen, ben boyle hissetmiyoruz diye boyle hissedenleri toplumdan rahatsizsin diye soyutlayamayiz. Buna rahatsizlik dedigin surece sen kiniyorsun dikkat senin de basina gelmesin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?