bir sorun var ?

canım bir daha böyle bir hisse kapılırsan geciktirmeden doktora git
üzülme, bir rahatsızlık de, ama önlemini de al yani doktoru ihmal etme
çünkü Allah korusun ilerlerse sapkınlığa dönüşür
hayatın mahfolur

vallahi kafanereyebizoraya ne dicemi bilemedim ama bir yerden destek almalı bence çünkü böyle olmaz düşünsene ailesi duysa bilse ne çok üzülür kızları bir erkekle yuva kurucak diye düşünürken kız bir bayandan hoşlanıyor çok büyük hayal kırıklığı tatlım yaa o yüzden rahatsızlık dedim ve vardır elbet bir çaresi psikoloğa gidebilir hayatım ya inşallah en kısa zamanda düzelir ilerlerse çok kötü

Son düzenleme:
horman tedavisi ya da terapi ilaç tedavisiyle gecmesse?

geçer inşallah canım
çünkü eşcinsellik sorunu yaşayan çoğu insanın da durumu bunlardan kaynaklı bir hastalık
tabii sapık insanları dahil etmeyelim

Son düzenleme:
oldu hepsi hüsranla bitti. erkeklerede bir kızın ne hissetmesi gerekiyosa onu hissediyorum . bir anlık bişeydi o kıza karşı hislerim o an öyle düşündüm

Bir kere hislerinden ne kadar kacarsan o kadar baglanirsin. Once hangi cinsten hoslandigina karar ver. Iki cinstende hoslanan insanlar var. Bir kere bu bir hastalik degildir. Utanmana gerek yok ama bir uzmandan destek, yardim almalisin. Kendini nasil cozecegine onlar daha iyi karar verir. Belki de dedigin gibi bir anliktir bunu en iyi sen cozebilirsin. Bir anlik, geri donusumu olmayan hatalardan uzak dur. Anlik degilse de, yoluna oyle devam edersin.

geçer inşallah canım
çünkü eşcinsellik sorunu yaşayan çoğu insanın durumu bunlardan kaynaklı bir hastalık
tabii sapık insanları dahil etmeyelim

sanırım bu benim için bir imtihandı çünkü daha önce böyle bir sorunu yaşayan arkadaşım vardı ona çok önyargılı davranmıştım hatta onu bu durumla bir başına bırakmıştım bu durum onu anlamamı sağladı

bence de anlık bir şey
insanın aklına bazen şeytan neler getirmiyor ki
bunu unut gitsin canım
çok üzerine düşme vesvese olmasın sana
yani çok düşünürsen acaba yine olacak mı diye de tedirgin olursun
mesela psikiyatrist söylemişti, acaba okuttuğum çocuklara karşı bir şey hisseder miyim diye vesvese yapıp huzuru kaçan öğretmenler varmış
seninki de öyle olabilir
aklına getirme
gelirse de bunun çirkin bir şey olduğunu düşün ve aklını başka şeyle meşgul et, inan zamanla akıldan çıkıyor böyle vesveseler
eğer geçmezse de doktora gidersin
Allah yardımcın olsun

bu arada eşcinselliği normal gören arkadaşlar, bunun dünya ve ahireti bitiren bir şey olduğunu ve tarihte de Lut peygamberin halkının kökünün kesildiğini bilmiyorlar mı

en iyisi o kızla arkadaşlığı bitirmek bir daha görüşmemek sanırım

canım bak kendini kötü hissetme ve mümkün oldğunca bu hislere kapılmamaya çalış bunda utanılıcak birşey yok biz hepimiz gecenin bu vakti şu hayırlı mubarek günde sana yardımcı olmak için yazıyoruz tatlım utanma ve bir psikoloktan destek al derim daha çok kendi içinde düşüncelere kapılamaman için onların seni daha iyi yönlendireceğini bilmeni isterim canım ayrıca görüşsen ne olur ki tatlım sen kendi beynine nefsine hakim olduktan sonra arkadaşlığınızın devam etmesi sorun teşkil etmez öncelikle sen bu tür hisleri aşmaya çalışıcaksın canım

Son düzenleme:

olabilir
ünide alevi bir bayan hocamız vardı
bir mümin, ayıpladığı başka bir miminin ayıbını yaşamadan gitmez demişti

Escinselligi normal gormeyen arkadaslar, Allah'in yarattigi kula ve dolayisiyla Allah'a saygisizlik etmiyorlar mi?

Son düzenleme:
Escinselligi normal gormeyen arkadaslar, Allah'in yarattigi kula saygisizlik etmiyorlar mi?

canım bu bir rahatsızlık
hasta insana saygı duyarsın tabii ki
ama iyileşmesini de istersin
bir adamın bacağı kırılsa ona dermisin ki sen tedavi olma biz sana saygı duyarız
bu onlar için ne kadar zor bir durum

bence anlık birşey yani zaman zaman saçma sapan şeyler düşünüyorz mesela ben bazen odamdakı camdan atladıgımı falan düşünüyorum cam açıkken .. sen de o an için öyle bir sey düşünmüş olabilirsin... bir arkadsın yazdgı gibi şeytan neler düşündürüyor...

Eşcinsellik hastalık değil yönelimdir

Bakan Aliye Kavaf'ın başlattığı eşcinsellikle ilgili tartışmada bir açıklama da Türkiye Psikiyatri Derneği’nden geldi: Eşcinsellik biseksüellik ve heteroseksüellik gibi insanda tanımlanan üç yönelimden biridir

İSTANBUL - "Devlet Bakanı Sayın Aliye Kavaf ile yapılan röportajda dile gelen “eşcinselliğin tedavi edilmesi gereken hastalık olduğu” şeklinde ifadesi ile ilgili düşüncelerimizi ve sonrasında başlayan tartışmalar ile ilgili bilimsel gerçekler ışığında hassasiyetimizi kamuoyu ile paylaşmak istiyoruz" denilen Türkiye Psikiyatri Derneği’nin açıklamasında şu ifadeler yer aldı:

"Eşcinsellik biseksüellik ve heteroseksüellik gibi insanda tanımlanan üç yönelimden biridir. Her şeyden önce bir hastalık değil yönelim farklılığıdır. Eşcinselliğin bir hastalık olduğu yaklaşımı 40 yıl önce terk edilmiş ve psikiyatrik hastalık tanı listelerinden çıkarılmıştır. Uluslararası ve ulusal hekim örgütlerince eşcinsellik heteroseksüellik gibi sağlıklı bir durum olarak kabul edilmektedir.

Yönelim bireylerin tercihleri ile oluşan bir durum değildir. Bu nedenle eşcinsellik bir cinsel tercih değildir. Kişinin iradesinden bağımsızdır. Cinsel gelişim sürecinde çoğunlukla ergenlikte birey tarafından fark edilir. Biyolojik ya da sosyal belirleyicileri ne olursa olsun yönelim kişi tarafından ya da tedavi ile değiştirilebilir bir durum değildir. Bununla birlikte bir çok toplumda eşcinsellik ile ilgili olumsuz yargılar, yanlış cinsel inanışlar bulunmaktadır. En yaygın olanlarından biri de eşcinselliğin hastalık olduğu yanlış inanışıdır. Olumsuz yargılar sonucunda toplumda ötekileştirme aracı olarak kullanılmakta, eşcinsel bireyler cinsel yönelimleri nedeniyle ayrımcılığa uğramaktadır. Demokrasi ve özgürlüklerin gelişmesi ile eşcinsel bireyler de çeşitli haklara kavuşmuşlardır. Ancak halen bir çok gelişmekte olan ve az gelişmiş ülkede eşcinsellik gayri ahlaki kabul edilmekte, eşcinseller ağır sosyal ve hukuki baskılara maruz kalmaktadırlar. Bu açıdan eşcinsellerin yaşadığı ayrımcılıkla mücadele, insan haklarının gelişimi açısından ayrı bir öneme sahiptir.

Alıntıdır.

Son düzenleme:

ben yazdım canım :)
Allah kalbimizi kaydırmasın neler gelmiyor ki insanın aklına
önemli olan akla getirmemeye çalışmak
ve davranışa dökmemek

Bu sizofreni, depresyon, grip gibi bir rahatsizlik degildir. Kisiler istedigi gibi yasamakta ozgurdur. Sen, ben boyle hissetmiyoruz diye boyle hissedenleri toplumdan rahatsizsin diye soyutlayamayiz. Buna rahatsizlik dedigin surece sen kiniyorsun dikkat senin de basina gelmesin.

sen rahatsızsın diye kınıyor muyuz
arkadaşım sen kınıyorsun galiba bu kadar tepki verdiğine göre
sen grip olsan doktor sana ilaç al iyi gelir dese doktor seni kınamış mı oluyor bu nasıl mantık
dikkat et senin başına gelmesin
çok kızdım sana
lafı çok kötü çevirdin

Son düzenleme:
ya öyle çok çok arzu ettiğim yanıp tutuştuğum bişey değil sanırım benimki merakta o arkadaşımı anlamak istedim o durumda neler yaşadığını onu o durumdayken o çaresizlikte yanlız bıraktığım için kızıyorum kendime keşke destek olsaydım diye

mrb cnm.. ben bi topikte snn yazına rastladım az once.. annen ve baban arasındakı bi aldatma olayından bahsetmişsin. daha once yasanan şahit oldgn seylerı yazmıssın ve orda" keske babamın bu yönunu hc bılmeseydım "demişsin..
şimdi bu konuyu okuyunca acaba dıyorum ozmnlar yasadıklarından snra erkeklere karsı guven eksıklıgı,hepsının aynı oldgu vesaıre gbı önyargılar mı olustu kafanda .. su anda bı bayandan hoşlanman bu yuzden mı ki diye dusundum..
bilemıyorum belkı boşluktasındır vesaire.
kınamıyorum senı ama ben braz psıkolojık oldgu kanısına vardım "şahsen".

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…