bir sorun var ?

sen rahatsızsın diye kınıyor muyuz
arkadaşım sen kınıyorsun galiba bu kadar tepki verdiğine göre
sen grip olsan doktor sana ilaç al iyi gelir dese doktor seni kınamış mı oluyor bu nasıl mantık

Evet seninki nasil bir mantik:) Ben kinamiyorum, konu sahibinin belli ki kafasi karismis. Bir uzmandan psikolojik destek almasi lazim. Grip gibi ilacla tedavi olmuyor bu tip "rahatsizlik"lar. Destek almasini da bunun bir rahatsizlik oldugunu dusundugum icin degil, onu dogru yonlendirmesi acisindan dogru buluyorum. Belki bir anlik, belki degil, bunu biz bilemeyiz.

ya Allah aşkına git işine
hiç kimseye kaba davranmadım bugüne kadar seni de kırmak istemiyorum
bana cevap yazma lütfen

-yani Allah aşkınıza koca toplum helak olmuş bu yüzden
bunu üzerine normaldir, tercihtir gibi şeyler söylenir mi
madem böyle akıl vereceksiniz başkalarının yorumuna karışmayın böyle düşünenler-

bir kız çocuğu için baba çok önemlidir. kesinlikle olabilir ama erkeklerden tiksinmek, iğrenmek yada onlardan uzak durmak gibi hisler barındırmıyorum. tabiki erkeklere karşı ilgim var bir anlık bişeydi mantıksızcaydı kabul zaten faaliyete geçmediğim için çok mutluyum çünkü istemediğim bişey bu sadece meraktı en yiy arkadaşımı anlamak istedim ama düşüncen tamamen doğru baba kaynaklı olabilir çünkü en çok ihtiyacım olduğu zamanlarda yanımda değildi

tatlım bende bir zamanlar olayı senin gibi tek boyutlu düşünüyodum insan başına gelmeden bilemiyor malesef

sakin ol,duygularını ölç biç... diyelim ki lezbiyensin... katil değilsin ya, sadece tercihin bu doğrultuda. benim bir erkeğe aşık olmamdan farkı yok. insan ol yeter. kendini ölç ams önce.. boşluktasın da arkadaşın çok yakından ililendi, belki aşırı sevgi duydun. nedir ne değildir tart.
eşcinsellik sapkınlık ya da hastalık değildir. sapkınlık, koca koca adamların küçücük kızlara tecavüz etmesidir.

tatlım bende bir zamanlar olayı senin gibi tek boyutlu düşünüyodum insan başına gelmeden bilemiyor malesef

canım benim hepimiz sana diyoruz ki önemli bir şey değildir takma
ama gerekirse doktora git
ne alakaysa kınamış olduk bayanın ifadesiyle, kınamak değil bu, aksine çok zor bir durum diyorum
ona kızdım kusura bakma, konunu dağıttık

Son düzenleme:

insanoğlu bu.. şaşar beşer..
boşver cnm açıkyüreklılıkle gelıp yazmıssın, bizlere danısmak istemıssin bizimde senı anlama yoluna gdıp dogru olana yönelmenı saglamamız gerek.. sende anlamıssın ztn bi anlık bışeydi dıyorsun. mantıksız oldgnu kabul edıosun.hormonel bi sorun olmadgı surece bunu kendıne mantıksız oldgnu söyleyıp kendıne telkın vererek durdurmalısın böyle durumlarda. ii geceler =)

Son düzenleme:
bazı konular da yok artık insanlar ne kadar da büyük konusuyor ..kınıyor.. her şey insanlar için diyorum..ama bu konuda herkes iyi niyetle bir şeyler yazıyor bence...yardımcı olabilmek adına yani...

bilmiyorum inandırıcı gelmedi bana gece gece güzel konu dikkat çekmek için şimdi sayfalar dolusu yorum alacaksın muhtemelen kavga çıkacaktır ve sabaha kadar sürecektir atışma
hiç giresim yok konuna ..

sert çıktığım için afedersin, yazımı başka yorumlamakta ısrar ettiğin için sonunda sinirlendim, kusura bakma london 2012

Son düzenleme:

bana göre iğrenç değil çünkü alışkınım...

zamanında bir çok kız benden hoşlanmıştır,lezbiyen olmadığım halde ...

ama bir tanesi vardı ki, ne laftan anlardı ne sözden
ondan kaçmak için neler yaptım
aynı mekanda olsak mekanı değiştirirdim
aynı caddeden geçsek hızlı adımlarla ilerlerdim
hattımı değiştirdim, kaçış olmadı ve daha neler neler

en sonunda yaşadığım yeri değiştirmiştim
1 yıl boyunca,,, bulunduğum mekanda mıdır, yolda benı görüyor mudur
resmen kabusum olmuştu yaa

başıma böyle olaylar gelmeseydi bile, her ınsanın kendı tercihi
her zaman saygı duyarım..

Son düzenleme:
Bir anlık hemcinsini öpmek istemiş, kızı lezbiyen yaptınız hemen:)

Kız kıza karı koca ilişkisi -cinsel/duygusal- yaşamak lezbiyenlik tanımına girer.

Ergenlik döneminde erkekler de birbirine karşı yakınlık hissederler ama ergenlik gibi gelir geçer.

Gelip geçmeyen de olur. Ama konumuz bu değil.

Hırsızlık yapmayı düşünen hırsız olmaz, yaparsa hırsız olur.

Larminem, sen neden bu konuyu kadınlar kulubüne açtın?

meraktan düşünebilir insan böyle şeyler bi anlık bi durumdur büyük ihtimalle...ama genel olarak konuya yorum yapmak gerekirse cinsiyetini değiştirip erkek olan bi kızın başka bi kızla düğün haberini okumuştum bi kaç ay önce nette(seher ve feride'nin düğünü:))...insanların engel olamadığı hormonal bi durum demek ki......sapkınlıktan olanlar da, yaratılıştan bu hislerde olanlar da var...yorum yapması çok zor bi konu gerçekten...

Son düzenleme:

kafamın içinde dönüp durdukça kurucaktım ama şimdi kendimden eminim kafam rahat o yüzden açtım konuyu yoksa takılır kalırdım

kafamın içinde dönüp durdukça kurucaktım ama şimdi kendimden eminim kafam rahat o yüzden açtım konuyu yoksa takılır kalırdım
Hangi yorum üzerine emin oldun, pürüzler silindi?

Kadınların külübünde, hem fikir olunmayan konularda
düşünceleri konuşturmak net olmayanın aklını karıştırabiliyor çünkü.

Bir bayanın başka bir bayandan hoşlanması sapkınlık değildir ! Nasıl erkeklerden hoşlanıyorsak bayanlardan da hoşlanabiliriz. Bunu ayıp gibi gösteren kişileri kınıyorum. Umarım başınıza böyle bir şey gelmez.

umarım gelmez en üzüldüğüm noktaysa bazı insanlar bunun nasıl bir şey olduğunu bilmeden dine bağlamaya çalışmaları

benimde kız arkadaşım var durmadan yanağımdan öpüp yüzümü okşayıp sarılıyor ama hiç lezbiyen olduğunu düşünmemştim
erkek arkadaşları oluyor çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…