sen rahatsızsın diye kınıyor muyuz
arkadaşım sen kınıyorsun galiba bu kadar tepki verdiğine göre
sen grip olsan doktor sana ilaç al iyi gelir dese doktor seni kınamış mı oluyor bu nasıl mantık
Evet seninki nasil bir mantik:) Ben kinamiyorum, konu sahibinin belli ki kafasi karismis. Bir uzmandan psikolojik destek almasi lazim. Grip gibi ilacla tedavi olmuyor bu tip "rahatsizlik"lar. Destek almasini da bunun bir rahatsizlik oldugunu dusundugum icin degil, onu dogru yonlendirmesi acisindan dogru buluyorum. Belki bir anlik, belki degil, bunu biz bilemeyiz.
mrb cnm.. ben bi topikte snn yazına rastladım az once.. annen ve baban arasındakı bi aldatma olayından bahsetmişsin. daha once yasanan şahit oldgn seylerı yazmıssın ve orda" keske babamın bu yönunu hc bılmeseydım "demişsin..
şimdi bu konuyu okuyunca acaba dıyorum ozmnlar yasadıklarından snra erkeklere karsı guven eksıklıgı,hepsının aynı oldgu vesaıre gbı önyargılar mı olustu kafanda .. su anda bı bayandan hoşlanman bu yuzden mı ki diye dusundum..
bilemıyorum belkı boşluktasındır vesaire.
kınamıyorum senı ama ben braz psıkolojık oldgu kanısına vardım "şahsen".
ya Allah aşkına git işine
hiç kimseye kaba davranmadım bugüne kadar seni de kırmak istemiyorum
bana cevap yazma lütfen
-yani Allah aşkınıza koca toplum helak olmuş bu yüzden
bunu üzerine normaldir, tercihtir gibi şeyler söylenir mi
madem böyle akıl vereceksiniz başkalarının yorumuna karışmayın böyle düşünenler-
tatlım bende bir zamanlar olayı senin gibi tek boyutlu düşünüyodum insan başına gelmeden bilemiyor malesef
tatlım bende bir zamanlar olayı senin gibi tek boyutlu düşünüyodum insan başına gelmeden bilemiyor malesef
bir kız çocuğu için baba çok önemlidir. kesinlikle olabilir ama erkeklerden tiksinmek, iğrenmek yada onlardan uzak durmak gibi hisler barındırmıyorum. tabiki erkeklere karşı ilgim var bir anlık bişeydi mantıksızcaydı kabul zaten faaliyete geçmediğim için çok mutluyum çünkü istemediğim bişey bu sadece meraktı en yiy arkadaşımı anlamak istedim ama düşüncen tamamen doğru baba kaynaklı olabilir çünkü en çok ihtiyacım olduğu zamanlarda yanımda değildi
ya Allah aşkına git işine
hiç kimseye kaba davranmadım bugüne kadar seni de kırmak istemiyorum
bana cevap yazma lütfen
-yani Allah aşkınıza koca toplum helak olmuş bu yüzden
bunu üzerine normaldir, tercihtir gibi şeyler söylenir mi
madem böyle akıl vereceksiniz başkalarının yorumuna karışmayın böyle düşünenler-
nerden başlasam bilmiyorum daha doğrusu nasıl anlatsam önyargıları bir kenara bırakmanızı rica ediyorum ama anlatmam lazım her ne kadar çok saçma ve sapkınca olsada ben bir kızdan hoşlanıyorum çok mu tiksindirici bir durum kimseye söyleyemedim
Bir anlık hemcinsini öpmek istemiş, kızı lezbiyen yaptınız hemen:)
Kız kıza karı koca ilişkisi -cinsel/duygusal- yaşamak lezbiyenlik tanımına girer.
Ergenlik döneminde erkekler de birbirine karşı yakınlık hissederler ama ergenlik gibi gelir geçer.
Gelip geçmeyen de olur. Ama konumuz bu değil.
Hırsızlık yapmayı düşünen hırsız olmaz, yaparsa hırsız olur.
Larminem, sen neden bu konuyu kadınlar kulubüne açtın?
Hangi yorum üzerine emin oldun, pürüzler silindi?kafamın içinde dönüp durdukça kurucaktım ama şimdi kendimden eminim kafam rahat o yüzden açtım konuyu yoksa takılır kalırdım
Bir bayanın başka bir bayandan hoşlanması sapkınlık değildir ! Nasıl erkeklerden hoşlanıyorsak bayanlardan da hoşlanabiliriz. Bunu ayıp gibi gösteren kişileri kınıyorum. Umarım başınıza böyle bir şey gelmez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?