Bir bayanın başka bir bayandan hoşlanması sapkınlık değildir ! Nasıl erkeklerden hoşlanıyorsak bayanlardan da hoşlanabiliriz. Bunu ayıp gibi gösteren kişileri kınıyorum. Umarım başınıza böyle bir şey gelmez.
Hangi yorum üzerine emin oldun, pürüzler silindi?
Kadınların külübünde, hem fikir olunmayan konularda
düşünceleri konuşturmak net olmayanın aklını karıştırabiliyor çünkü.
benimde kız arkadaşım var durmadan yanağımdan öpüp yüzümü okşayıp sarılıyor ama hiç lezbiyen olduğunu düşünmemştim
erkek arkadaşları oluyor çünkü
insan böyle birduygu durumunu bir anda kazanmaz sanırım.Bu duygu ve hisselerini ne zamandan beri hissettiğin cok önemli.bence dahada önemli olan senin rahatsız olub olmadığın.
bitanem lezbiyenlik dediğimiz kavram o kadarda basit bişey değil yanaktan öpmekle lez olunsaydı kız liselerinin vay haline
Eşcinsel eğilimlerin hepsinin ardında bir neden varmış. Yeni öğrendim bunu.
Bir travma sebep olabiliyormuş.
Mesela bir genç kız erkeklerden hiçbir zaman ilgi göremeyeceğini düşününce kızlara ilgi duymaya başlayabiliyormuş.
Bu sadece örneklerden bir tanesi.
Değiştirilebilir bir durummuş aslında. Bana kuzenim anlatmıştı.
Çok ilgili bu konularla. Belki senin de bir sebebin vardır. eğer rahatsızsan bu durumdan değiştirebilirsin.
Kendi sorunuza böyle bir yanıtı verebildiğinize göre neden bu konuyu açtınız merak ettim
çevreyle alakası var bence,eğer kişi zayıf karakterli(kötü anlamda degil,hassas olma gibi),yeni yetişme çağındaysa sürekli lezbiyenlerle vakit geçirirse ona artık normalmiş gibi gelebilir,hissetmese bile deneyebilir
Yorum yapsam mı yapmasam mı bilemedim de öpmeyi nasıl istediğine bağlı bu durum.
İçten, şehvetle duyulan bir öpücükse pek normal değil ama anlık içindeki bir sevgi, mutluluk anıyla istemişsen o farklı.
Çoğumuz mutluyken arkadaşlarımızın boynuna sarılır öperiz. Ama senin nerden, nasıl, hangi duyguyle öpmek istediğine bağlı bu durum.
Aslında lezbiyenlik falan da değil de, şimdi yani ne bileyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?