bir sorun var ?

Bir erkeğin bir erkekten hoşlanması normal değil.
Bir kadının bir kadından hoşlanmasıda normal değil.
Normal değil!!!!!!!!!!

Hangi yorum üzerine emin oldun, pürüzler silindi?

Kadınların külübünde, hem fikir olunmayan konularda
düşünceleri konuşturmak net olmayanın aklını karıştırabiliyor çünkü.

aslında emin olduğum nokta hayatım boyunca böyle bir mevzuyla meşkul olmak istememem lezbiyenliği yaşam tarzı olarak seçen hayatını buna göre düzenleyen ailesini bunun için karşısına alan insanlar tanıdım. seçimlerine saygı duyuyuyorum ve saygı duymayada devam edicem. ama bu tarz bir yaşam tarzı düşünmedim. tekrar söylüyorum düşündüğüm şey küçük çaplı ve utanç verici bişeydi kendimle gurur duymuyorum bu konuda devamı olmadı olmicak.bu durumu yaşam tarzı haline getirmemk için kafamdan silinmesini istedim forumdaki bir kaç yorum daha net düşünmemi sağladı. ileriye baktığımda olmak istediğim şey bu değil. herkezinde açıkyüreklilikle sürdürebileceği bir durumda değil bu açıkçası cesaret işi birazda .

insan böyle birduygu durumunu bir anda kazanmaz sanırım.Bu duygu ve hisselerini ne zamandan beri hissettiğin cok önemli.bence dahada önemli olan senin rahatsız olub olmadığın.

benimde kız arkadaşım var durmadan yanağımdan öpüp yüzümü okşayıp sarılıyor ama hiç lezbiyen olduğunu düşünmemştim
erkek arkadaşları oluyor çünkü

bitanem lezbiyenlik dediğimiz kavram o kadarda basit bişey değil yanaktan öpmekle lez olunsaydı kız liselerinin vay haline

insan böyle birduygu durumunu bir anda kazanmaz sanırım.Bu duygu ve hisselerini ne zamandan beri hissettiğin cok önemli.bence dahada önemli olan senin rahatsız olub olmadığın.

tabiki rahatsızlık verici herşeyden önce bu konuyu kime sorsan ya doktora görün der yada yada çok büyük bir hata olduğundan tamamen mantığın kabul etmediği bişey

Eşcinsel eğilimlerin hepsinin ardında bir neden varmış. Yeni öğrendim bunu.
Bir travma sebep olabiliyormuş.
Mesela bir genç kız erkeklerden hiçbir zaman ilgi göremeyeceğini düşününce kızlara ilgi duymaya başlayabiliyormuş.
Bu sadece örneklerden bir tanesi.
Değiştirilebilir bir durummuş aslında. Bana kuzenim anlatmıştı.
Çok ilgili bu konularla. Belki senin de bir sebebin vardır. eğer rahatsızsan bu durumdan değiştirebilirsin.

ablacım bi gece kahve içerken içimden geçen bişeydi anlıktı dediğin gibi bir sebeb mutlaka vardır

Kendi sorunuza böyle bir yanıtı verebildiğinize göre neden bu konuyu açtınız merak ettim

mantıken çok yanlış bir durum ama diğer yandan bakınca en yakın arkadaşım söz konusuydu. ben lezbiyenim yada lezbiyen olabilirim demedim bir anlık canımı sıkan bir anımı anlatmıştım olaylar spontane gelişti. sadece böyle bir konuyu detaylı bir şekilde konuşma ihtiyacı hissettim.

lezbiyenlerin oldugu bi çeverdesin sanırım,bence çevreni değiştir.onlardan etkilenmiş olabilirsin.yapma bunu kendine

bence bunun çevreyle ilgisi yok ınsanın içinden gelen bir şey.Ben nıye etkılenmıyorum,Erkeklerden o kadar nefret ettım gene de bı kadınla beraber olmak aklıma gelmedı.Bi tür rahatsızlık bence pskıyatrla felan gorusmelısın

tatlım bence sen konunu kapattır

bence lezbiyenlik degil o duygu daha baskadir diye düsünüyorum

biranda ortaya cikacaginida sanmiyorum...

peki sen öpmek derken yanaktan öpmek mi istedin? yani bunda cok kötü bir durum yok

tabiki o anki duygu yogunlugunu bilemem yanaktan öpmek istedin peki neden bu duygu igrenc geldi..yani ne var ki yanaktan öpmede

lezbiyenliğin cevreyle alakası yok.. ayrıca anlık bseyde deildir.. ama bence lezbiyen deilsin erkek arkadasların olabiliosa lezbyen olma ihtimalin yok biseksüelsn muhtemelen.. kmsenin kınayamayacağı bi durum bu.. evet hormonal bsey ama bunun hormon ilaçlarıyla tedavi edilebileceğini hc duymadım.. bi uzmandan falanda yardım alınarak yönelimini değiştiremezsin sdce toplum baskısının altından nasıl kalkabileceğini öğrenebilirsin.. homofobik insan ne yazıkki çok var, bunlarla basetmekte zor ama seninde değiştirebileceğin bi durum deil ne yazıkki.. en yakın arkadasım biseksüel onun bunu kabullenme sürecinde yanında olmustm gercekten zor günlerdi ama atlattı herkes atlatp kabulleneblr..

çevreyle alakası var bence,eğer kişi zayıf karakterli(kötü anlamda degil,hassas olma gibi),yeni yetişme çağındaysa sürekli lezbiyenlerle vakit geçirirse ona artık normalmiş gibi gelebilir,hissetmese bile deneyebilir

cevreyle alakası olamaz zaten bilimsel acıdan yokta..bi kadının bi kadına ilgi duyması baska bsey cevresinde lezbiyen var die bunu normal görmesi(homofobik olmaması) baska bsey...

Yorum yapsam mı yapmasam mı bilemedim de öpmeyi nasıl istediğine bağlı bu durum.
İçten, şehvetle duyulan bir öpücükse pek normal değil ama anlık içindeki bir sevgi, mutluluk anıyla istemişsen o farklı.
Çoğumuz mutluyken arkadaşlarımızın boynuna sarılır öperiz. Ama senin nerden, nasıl, hangi duyguyle öpmek istediğine bağlı bu durum.
Aslında lezbiyenlik falan da değil de, şimdi yani ne bileyim.

dudağından öpmek istemiştim sorunda burdaydı :S

Arkadaşını fazla sahiplenmiş olabilirsin.Bi de gerçekten takdir ettiğin beğendiğin biri olduğu için öyle hissetmiş olabilirsin.Zamanla geçer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…