bir sorun var ?

ilginç, hormnel olabilir. bir psikologa veya ilgili bir doktora görün. baktın olmuyor, sen lezbiyensin demektir. buda bir hsatalık değildir. ama önce iyice araştırmalısın. erkeklerden hoşlanıyor musun peki?

belki surekli olarak birarada iseniz duygularinizi yanlis tartiyor olabilirsiniz..ortaminizi degistirip,gorusmelerinizi azaltabilirsiniz..hemcinslerinin hakim oldugu okullarda okuyanlarin bazilarinda bu durum soz konusu oldugunu duymustum..sik gorusmeyle alakalidir,yinede kendinizi gercekten dinlemeyi unutmayin..

Belkide hissettiklerin bununla alakalıdır.Arkadaşının sorununa şahit olmak içten içe sende korkuyla birlikte bir anlık böyle hissetmeni sağladı.Ben senin hasta olduğunu veya farklı cinsel tercihlerin olacağını sanmıyorum.Sonuçta erkeklere ilgi duyuyormuşsun.Tamamen daha önce arkadaşının lezbiyen olduğunu öğrenmenle alakalı bir merak olabilir hissettiklerin.

Merak ettiğim bu bir anlık şeyi hissettiğinde alkollümüydün?

Bir sorun yok
biseksüel olabilirsin
homoseksüel olabilirsin
olman da, bir sorun olduğunu göstermez.
Bu bir rahatsızlık değil. Tedavi edilmesi gereken birşey de değil.

canım arkadaşının bundan haber var mı? varsa nasıl karşıladı? yoksa bunu öğrense nasıl olur?

bence senin sıkıntın kafa karışıklığı belki gerçekten cinsel tercih anlamında bir şeyler var belki de gençlik vs.

sana tavsiyem bu olayın adını net bir şekilde koyman ve buna göre hareket etmenn.

hastalık falan boyutuna girmiyorum, ateş düştüğü yeri yakar ve tıp diploması olmayan insanların hastalık tanısı koyması da hoş olmaz o yüzden öncelikle psikiyatra gitmeni tavsiye ederim eğer o uygun görürse seni psikoloğa yönlendirir tatlım

umarım gelmez en üzüldüğüm noktaysa bazı insanlar bunun nasıl bir şey olduğunu bilmeden dine bağlamaya çalışmaları

Benim anladığım kadarıyla gayet samimi olduğun bir arkadaşından hoşlanman onla hep vakit öldürmek istemen değil mi ? Bunun nesi günahtır ? Kuran-ı Kerimde cinsellikten bahsediliyor.

Bir erkeğin bir erkekten hoşlanması normal değil.
Bir kadının bir kadından hoşlanmasıda normal değil.
Normal değil!!!!!!!!!!

Allah başınıza vermez inşallah. O zaman görürsünüz çünkü normali anormali. Ben cinsel istekten bahsetmiyorum basit normal bir hoşlanma bu anormal değildir. Bazı fikirlere açık olun gözünüz kapalı hayır günah hayır anormal ( sadece size demiyorum lütfen saldırı olarak algılamayın genel konuşuyorum )

Kişinin kendisiyle aynı cinsiyetten birine ilgisinin olması bir anormallik değildir, ancak farklı sebeplerden olabilir.

1 - Travmatik bir durumda kendi cinsine yönelme çok görülen bir durumdur ve kadınlar arasında sıkça yaşanır ancak daha sonra taraflardan birinin karşı cinse yeniden ilgi duyması sonrasında bu tür ilişkiler biter. Bu bir tür mutsuzluktan geçici kaçış dönemidir. Kendi cinsinden birinin yalnızlığını daha iyi anlayacağını düşünür.

2 - Bazı insanlar, sürekli görüp duydukları eşcinselliği merak ederler, bunun sonucunda kasıtlı olmayan bir yöneliş yaşanır ve bu da geçidir.

3 - Biseksüel insanlar da var; her iki cinsle birlikte olabilirler ancak sürekli ilişkileri genelde karşı cinsle yaşanır. Kendi cinsleriyle olan ilişkileri genelde renkliliktir onlar için.

4 - Bazıları eşcinsel doğmuştur ve bu çok küçük yaşlarda anlaşılır, kişi kendini bilir, bu durum sonradan olmaz ve kalıcıdır. Her hangi bir tedavisi yoktur çünkü hastalık değildir.

Larminem senin 2. guruptakilerden olduğunu düşündüm yazdıklarından. Arkası gelecek gibi görünmüyor ancak yaşadığın kırgınlıkları ve aile içinde yaşanmış olabilecek sorunları bastırma bence, bu konuda bir doktordan yardım alabilirsin. Belki de içinde biriken üzüntüler böyle hissetmeni sağlamıştır, birlikte iyi vakit geçirdiğin, sıcaklık gördüğün birine karşı kendini zayıf hissetmişsindir.

Kendi anlamak yine senin elinde, yukarıdaki tanımlamalar zaman içinde okuduklarımdan küçük özetler yoksa eşcinsellik çok derin ama fikir vermek adına umarım yardımcı olabilmişimdir.

Son düzenleme:
canim seninki bi merakta olabilir acaba opsem nasil hissedicem gibisinden... daha once benim basimaa geldi cunku.. lezbiyen bi arkadasimda gece kalmistim cok merak etmistim acaba bayan bayana nasil bi his olur diye tabi bende bu merak ondada istek varken oldu biseyler :) ama tavsiye etmem haz bakimidan bi erkekle oldugundan cok farkkli tabi bu benim icin boyle olmustu.. ama pisman oldunmu diye sorarsan hic olmadim benim icin degisik bi tecrube ollmustu.. :)

Konu sahibesinin talebi üzerine yorumlara kapatılmıştır...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…