- 23 Ekim 2014
- 961
- 950
- 23
Su an bende engelli değil. Hiç bir yerden engellemedim. Simdi engellersem sayfama girip "kiza bak hesabima girmiş bakmış ve engellemis. Demek ki takip ediyor beni." izlenimi vermek istemedim.
Ben her zaman kendisine demişimdir. Olduğun gibi ol sakın değişme kişilik değiştirme neysen o ol derdim. Çünkü bu ilişki boyunca ben ne kendimi değiştirdim nede yolumdan şaştım. Her zaman aynı oldum ve hala aynıyım.Bi de su var o sizinle oyle duzgun bi insandı size gore düzgün olmaya çalışıyordu belki turlu turlu hal ve hareketini sinirrlandiriyordu.
Simdi ozgur kendi kisiligi hali hareketi bu. Ozu bu.
Çok benzerlerini yasadim hayret ettim bu adam miydi benim ayrilamam diye acı çektiğim sevdiğim dedim...
Verdigin kararin dogrulugu nispetinde onlar sacmaliyor...
Zaten oyle yapmasa acaba derdin pişman olurdun..
Sanslisin hic pisman olmayacaksin..
Cnm benim senin bakıcağını düşnerek sırf uyuzluk olsun diye yapıyor olabilir bu paylaşımları ben teknoloji özürlüyümdür öyle face miş tweet miş anlamam ama duyduğum kadarıyla bu sosyal ağlar artık iyi kötü insanların birbirlerine mesaj yollamasından ibaret hani mutluyum görsün başka kızlarada bakıyorum keyfim gıcır kıskansın gibilerinden.Buraya kayıt olduğumdan bu yana binlerce soru okudum.. bazen o sorularda kendimi buldum. Bazen o soruları okurken ağladım. Bazen güldüm. Karışık duygular yaşadım... Fakat son zamanlar içimi o kadar huzursuzluk kapladı ki ne zaman içimden konuşsam yetmiyor. O yüzden kendimi şu an buraya yazarak buluyorum. Belki bir nebzede olsa rahatlayacağım. Çünkü kafam o kadar bunalmış durumda ki, ağır ağır ilerleyen bu monoton süreçte hiçbir şey düşünemez hale geldim. Soruma döneyim,
12 Ağustosta 3 yıllık ilişkime son vermiş bulunmaktayım. Ayrılmamız ise mesafeler, anlaşamamazlık idi. 3 yılın verdiği alışkanlık olduğu için ben ister istemez bazen onun sosyal hesaplarına bakıyorum. (Umarım buda geçecek) Twitter da ondan beklemediğim şeyler paylaşmaya başladı. Kızlarla adam gibi konuşamayan kızları takip edemeyen herif bir baktım twitterda bir kaç kıza güzel yürümüş. Birine ''Dont Human'' yazmış. Birine ''Swarmda senin mesaj şeysi yok mu iki gündür cevap yok?'' vs..
Ve üstüne birde aşk meşk ilgili twitler.. ''Bana aşık ÖL'' diye bir yazı retweet yapmış. Artık bunda ne demek istiyorsa.
Bir sözünde ''Aşk ne zaman biter biliyor musun ? Bitti dediğinde, yüreğin acımıyorsa.'' bir yazı.
Şimdi gel gelelim ayrılma esnasında bol bol bana yalvaran ve sürekli istiyorum seni seviyorum diyen herif bu paylaşımları yapmaya başladı. Ve instagram hesabının şifresini bildiğim zamanlarda (hayatta karışmam bir şeyleri beğenmesine bunları asla sorun etmem bende begenirim.) şifreyi değiştirdikten sonra dandik kızları bile beğeni yağmuruna tutan bir herif görüyorum şu an karşımda.
Şimdi diyeceksiniz. ''Ayrılmışsınız neyi takıyorsun boş ver..'' diye. Elbet dünya onun etrafında dönmüyor. Buda geçecek. Benim sinirlendiğim ve taktığım kişiliği. Gerçekten kişiliğini tam anlayamadım Ve sahiden insanın kişiliği karakteri maskesi ayrılınca mı düşüyor böyle ?
Bu göndermeleriyle neyi ima etmeye çalışıyor. Çünkü gerçekten ben bu kafayla artık anlayamaz hale geldim ve buraya yazmak gereği duydum. Twitter da ona ait zerre bir söz bile paylaşmadım. Çünkü çoğu paylaşımlarım komedi üzerine olduğu için bu paylaşımları inat mıdır ?
Ben aynısını yapsam ''Beni takip ediyor ve benimle ilgilendiğini yazılarıyla şu an gösteriyor.'' der. Kaldı ki içimden hiç bir şey gelmedi ona ait bir şeyler paylaşmak. Onun yaptıklarını ona yapacak kadar inan seviyesine inmedim.Cnm benim senin bakıcağını düşnerek sırf uyuzluk olsun diye yapıyor olabilir bu paylaşımları ben teknoloji özürlüyümdür öyle face miş tweet miş anlamam ama duyduğum kadarıyla bu sosyal ağlar artık iyi kötü insanların birbirlerine mesaj yollamasından ibaret hani mutluyum görsün başka kızlarada bakıyorum keyfim gıcır kıskansın gibilerinden.
Şöyle düşün etrafında ağzı cıvık hiçbişeyi tutamayan bi arkadaşın var huyunuda gayet iyi biliyorsun ve birinin duymasını istediğin de bişey var ama direkmen sen söylemek istemiyosun ne yaparsın o ağzı cıvık arkadaşına söylersin ki;ilgili mercilere iletsin buda böyle işte o orda yazıyo yazılıyo sen oturup şaşırıp tıpkı onun istediği gibi kahroluyorsun benim aşık bacımm.
Aynısını sen yap bakalım sonra izle neler oluyo ama o karakteri bozuk adamdanda kurtulmuşken yakayı kaptırma tekrar neyi kaybettiğine o kahrolsun sen değil....
inşAllah hep mutlu olursunuz :))))Su an bende engelli değil. Hiç bir yerden engellemedim. Simdi engellersem sayfama girip "kiza bak hesabima girmiş bakmış ve engellemis. Demek ki takip ediyor beni." izlenimi vermek istemedim.
Çok teşekkürler. Sayıları azaltacagim. Bu sabah uyandigimda bakmak bile istemedim. Icimden de gelmedi. Sonunda yazacak eminim. Ben cizgimi bozmam. Yani yazdiginda hayatta argo kelime, edepsizlik yapmam. Çünkü bunlari yapan sinirden patlayan ve takip eden insanlar oluyor. O yüzden her zaman mantiktan yana oldum ve daima olmaya devam edeceğim. Terazide en çok mantığım ağır basar. Çok teşekkürler yorumunuz için.
Mutlu olacağım daima.. ailemi allah başımdan eksik etmesin. Dünyanın sonu değil :)inşAllah hep mutlu olursunuz :))))
Kesinlikle buna katılıyorum çok doğru yazmissiniz bunu kendim bizzat yaşadım. Erkekler bayanın acı çektiğini görünce rahatliyo ve sevgisi bitiyo başka bi kadına gönül rahatlığıyla gidiyo. Acı çektiğini gostermiyceksin içine otursun gidemesin kimseye.Dikkat çekme çabaları... Seni unuttuğunu göya göstermeye çalışıyor. Canını acıtmak için yapıyor. Sakın ona belli etme birşeyler hiç iletişime bile geçme. Asıl sen göster ona onu unuttuğunu hiçbir şekilde iletişim kurmayarak onunla. Ayrıca sosyal medyada onunla ilgili veya onun yaptığı gibi paylaşımlar yapmamışsın aferin yapmamaya da devam et. Hayatında hiç yokmuş gibi takıl. Bu da onun canını acıtacak asıl. Ve kendine bol bol zaman ayır arkadaşlarınla çık gez bir süre yalnız kalma inan her türlü ayrılıkta yalnız kalmaya gelmiyor ve gerçekten güvendiğin iyi birkaç dost seni çok iyi toparlıyor.
Hiçbirşey yapma bence ne engelleme nede sosyal medyadan msj gönderme vs. Sessiz kal bu en büyük cvp olacaktır çünkü istediğini vermiyceksin ona ve sakin ama sakin arama veya msj atmak gibi bi hata yapma kardeşim. Bende 3 aydır sevgilimden ayriyim bana iliskimiz sırasında facebook hesabimi sildiren face kullanıyorum diye bana kullanmamam gerektiğini boş ve gereksiz olduğunu soyleyen adam ayrıldıktan sonra twitter facebookk kullanmaya başladı tabi ben sok oldum.simdilik kizlari eklemek yada konusmak gibj sryleri yok aile fertlerini eklemis ama guzel resimler atiyo paylasiyo hayatima devam ediyorum pozlari veriyo bence çünkü benle tanıştığında bile face ile hasır nesir olan bi insan değildi ayrılınca böyle hesaplar açması bana arayış içerisinde olabilir fikrini getiriyor (yara bandı arıyor)Ben aynısını yapsam ''Beni takip ediyor ve benimle ilgilendiğini yazılarıyla şu an gösteriyor.'' der. Kaldı ki içimden hiç bir şey gelmedi ona ait bir şeyler paylaşmak. Onun yaptıklarını ona yapacak kadar inan seviyesine inmedim.
Canım uzun yorumun için sana minnettarım. Düşünüp yazdığın için çok teşekkürler. İçimi buraya dökünce yalnız olmadığımı anladım. İlaç gibi geldiniz bana. İlişkimiz boyunca ben hiçbir zaman çizgimi bozmadım. Hiçbir zaman ilişkide yasak, kural, disiplin vs yoktu. Kaldı ki kıskanç değilim daha doğrusu gereksiz şeyleri kıskanmam. Kıskansam da bunu güzel bir şekilde dile getiriyordum. Şu ana kadar bende trip yediğini bile bilmez.Hiçbirşey yapma bence ne engelleme nede sosyal medyadan msj gönderme vs. Sessiz kal bu en büyük cvp olacaktır çünkü istediğini vermiyceksin ona ve sakin ama sakin arama veya msj atmak gibi bi hata yapma kardeşim. Bende 3 aydır sevgilimden ayriyim bana iliskimiz sırasında facebook hesabimi sildiren face kullanıyorum diye bana kullanmamam gerektiğini boş ve gereksiz olduğunu soyleyen adam ayrıldıktan sonra twitter facebookk kullanmaya başladı tabi ben sok oldum.simdilik kizlari eklemek yada konusmak gibj sryleri yok aile fertlerini eklemis ama guzel resimler atiyo paylasiyo hayatima devam ediyorum pozlari veriyo bence çünkü benle tanıştığında bile face ile hasır nesir olan bi insan değildi ayrılınca böyle hesaplar açması bana arayış içerisinde olabilir fikrini getiriyor (yara bandı arıyor)
Senin paylaşımı görünce anladım ki erkeklerin genel karakterimi böyle acaba diye sordum kendime :)
Senin erkek arkadaşına gelirsek ayrıldıktan sonra böyle bisey yapması ne kadar basit bi insan olduğunu gosterir bi kere yaşanılan 3 yıla sana hiç mi saygısı yok vakit kaybetmemiş bile. Gönül rahatlığıyla arkani don ve git ve o seni arayacak olursa cvp dahi verme buda harika bi cezalandırma yöntemi :)
Peki iliskiniz esnasında nasildi face twitter istagram sürekli kullanır miydi yanı sen ona bu hesaplari açtıktan sonra aktif şekilde kullanmaya başlamış mmiydi şuan olduğu gibi.Canım uzun yorumun için sana minnettarım. Düşünüp yazdığın için çok teşekkürler. İçimi buraya dökünce yalnız olmadığımı anladım. İlaç gibi geldiniz bana. İlişkimiz boyunca ben hiçbir zaman çizgimi bozmadım. Hiçbir zaman ilişkide yasak, kural, disiplin vs yoktu. Kaldı ki kıskanç değilim daha doğrusu gereksiz şeyleri kıskanmam. Kıskansam da bunu güzel bir şekilde dile getiriyordum. Şu ana kadar bende trip yediğini bile bilmez.
Hiçbir zaman sosyal hesaplarımız arasında sorun olmadı ne ben onun şifrelerini istedim nede o benim. Swarm, instagram hesaplarını ona ben açtım zaten. Mesela kendisi facebooku hiç mi hiç sevmez. En fazla capslere bakmak için girer. Bunu ayrılıncada gördüm eski bir hesabımı açtım donuktu bağlandığı süre 3 gün yazıyordu.
Aktif oldukları twitter ve instagram. Yeterince özgürdü. Ben varkende kız arkadaşlarıyla konuşabiliyordu tatile gittiğimizde yanımda kız arkadaşıylada konuştu ben hayatta sorun etmem. Gerçekten özgürlüğünü kısıtlasam inan bu saçmalıklarını anlayacaktım. Şaşırdı mı ne yaptı, bana inat mı yapıyor vs.
Ve ayrılık esnasında sahiplenici şeylerle ilgili bir şeyler yazdı. Gerekirse sahipleneceksin bana karışacaksın gerekirse agzıma edeceksin diye. Acaba çok mu saldım ben bunu ona karışmayarak trip atmayarak ?
Yani deneyim çileden çıkarayım acaba bir mesaj verecek diye mi yapıyor diye anlam veremedim. Çünkü böyle saygısız davranışlara gelemiyorum.
İlişkimiz esnasında da kullanıyordu. İkimizde sürekli kullanıyorduk. Twitterda fazla bir şey paylaşmıyordu hiç. Yazı, retweet vs.. Giriyordu gündem twitler bakıyordu sürekli ''Neden bir şey paylaşmıyorsun?'' sorusu üzerine aklıma bişey gelmiyor bilmiyorum diyordu. Ayrılıkta ise maşallah döktürmeye başladı.Peki iliskiniz esnasında nasildi face twitter istagram sürekli kullanır miydi yanı sen ona bu hesaplari açtıktan sonra aktif şekilde kullanmaya başlamış mmiydi şuan olduğu gibi.
Mesela benim eski sevgilim kullanmazdı gereksiz bulurdu ve bana da hep böyle söylerdi ben face twitter istagram aktif kullanan bi insandim beni eleştirirdi zaten iliskimiz suresince sadece watsapp kullandık ikimizde ama ayrıldıktan sonra kendisi twitter facebook kullanmaya başlayınca haliyle dikkat cekiyo.
Seninkide böyle bisey mi diye soruyorum tabi kızlara yazarak benimkinden daha çok sacmalamis orası ayrı bisey ne olursa olsun insanın kendine ait sınırları çizgileri olmalı.
Benimki de watsappa yaziyo :) içlerini böyle rahatlatiyolar sanırım buda bi çeşit ayrılık sendromunu atlatma şekli.İlişkimiz esnasında da kullanıyordu. İkimizde sürekli kullanıyorduk. Twitterda fazla bir şey paylaşmıyordu hiç. Yazı, retweet vs.. Giriyordu gündem twitler bakıyordu sürekli ''Neden bir şey paylaşmıyorsun?'' sorusu üzerine aklıma bişey gelmiyor bilmiyorum diyordu. Ayrılıkta ise maşallah döktürmeye başladı.
Ayrılık sendromunu atlatmanın da bir adabı vardır değil mi ? Mesela ayrıldığımızdan bu yana ona ait zerre bir paylaşım yapmadım. Çünkü saygılı bir şekilde bitirdim onu. Argo, küfüre hayatımda yer yoktur. Baktım 3 yılın verdiği alışkanlıktan fakat buraya konuyu açtıgımdan bu yana hiç bakasım bile gelmedi. Komedi paylaşımları çok yaparım mesela. Özellikle bunun laf sokmalı laflarından sonra bu da komedi paylaşmaya başlamış. İlgilendiğini takip ettiğini o kadar çok belli ediyor ki seviyesine düşmeye tahammül edemedim. Sizinde 3 ay olmuş ayrılalı. Epey olmuş yani Özel değilse acaba kaç yıl beraberdiniz ?Benimki de watsappa yaziyo :) içlerini böyle rahatlatiyolar sanırım buda bi çeşit ayrılık sendromunu atlatma şekli.
Ama dediğim gibi sakin kızlara yazio olmasına sinirlenip onu aramayin ve sessiz kalın twitter facebook watsapp swam hepsi açık durabilir ama ne bi paylaşım yapın nede girip ona bakin.
Siz nasilki bakiyosaniz oda öyle istediğini vermeyin ve eğer kafanizda bitirdiyseniz onu gerçekten istemiyorsanız o sizi aradiginda cvp vermeyin daha hirslanir ve canı yanar yada gayet hiçbirşey yokmuş sıradan biriyle konusuyomus gibi soğuk ve duygusuz olun nötür bi tavır onu deli eder.
Akıl vermek haddim değil ancak nacizane fikrim dilerim herşey GÖNLÜNÜZCE olur. Sizde bende bu sureci kolayca atlatiriz.
Tam bi yıl olmadı 10 ay falan surdu hızlı gelişti aileler biliyodu. Basit bi sebepten sade bi msjla ayrıldık. Demek ki basit bi iliskiymis ki böyle bitti öyle dusunuyorum yanı.Ayrılık sendromunu atlatmanın da bir adabı vardır değil mi ? Mesela ayrıldığımızdan bu yana ona ait zerre bir paylaşım yapmadım. Çünkü saygılı bir şekilde bitirdim onu. Argo, küfüre hayatımda yer yoktur. Baktım 3 yılın verdiği alışkanlıktan fakat buraya konuyu açtıgımdan bu yana hiç bakasım bile gelmedi. Komedi paylaşımları çok yaparım mesela. Özellikle bunun laf sokmalı laflarından sonra bu da komedi paylaşmaya başlamış. İlgilendiğini takip ettiğini o kadar çok belli ediyor ki seviyesine düşmeye tahammül edemedim. Sizinde 3 ay olmuş ayrılalı. Epey olmuş yani Özel değilse acaba kaç yıl beraberdiniz ?
Bu yazım çok doğru olmayacak ama eskilerine çektiktirdiklerimi şu an yaşıyorum. Hiçbir şeyi kafaya takmayan ben umurumda olmayan ben bunu oldukça düşündüm. Çünkü aşık olmuştum ona herşey oydu.Tam bi yıl olmadı 10 ay falan surdu hızlı gelişti aileler biliyodu. Basit bi sebepten sade bi msjla ayrıldık. Demek ki basit bi iliskiymis ki böyle bitti öyle dusunuyorum yanı.
Sizinki gibi benim eski sevgilim de açıklamalar yaptı bitmemesi için ama nafile bitirdim ben . sonra haksızlık yaptığımı düşünüp msj attim ama o istemedi kafası karisikmis... Bu kibarca istemiyorum demek. Bende önüme baktım demekki sevmemiş hic.
Ama şimdi gorsen twitter hesabına benim çektiğim fotolari profil yapio watsappa sözler yaziyo göndermeler yapio facebook kullanmayan adam kalkmis face acmis boylu poslu resimlerini atmis :) napmaya çalışıyor bende anlamış değilim.
Geçen şey yazmış " umut seni mi bana getirecek. Sen mi bana umut getireceksin. Kim koydu çıkardı seninle benim arama umut denen şeyi"
Üzerime alinayim mi alinmayayim mi bilemedim. Çok canım yandı basit biseyden bitmesine ve onun bunu kabul etmesine ama herseyde bi hayır vardır diyorum kalpten silindi mi dersen hayır ama dönse istemem artık çok yiprandim 3 ayda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?