Ben o hatayı yaptığım için size yazmamanizi söylüyorum eğer ben duygusal davranmayip hiç yazmasaydim bu noktaya gelmezdik erkeklerin yapısı böyle kaçan kovalanir giden ben olunca adamda istek kalmadı.Bu yazım çok doğru olmayacak ama eskilerine çektiktirdiklerimi şu an yaşıyorum. Hiçbir şeyi kafaya takmayan ben umurumda olmayan ben bunu oldukça düşündüm. Çünkü aşık olmuştum ona herşey oydu.
Yazdığı sözü çok beğendim kime aitse güzel yazmış kesinlikle alınmalısınız üstüne. Alınılmayacak gibi değil ki. Siz mesaj atmışsınız fakat ben asla yani ellerimi keser parmaklarımı yok ederim de atmam bunu o da biliyor. Onun en hassas noktasıyım bunu o da çok iyi biliyor. Eninde sonunda bana yazacak bundan adım gibi eminim.
Kesinlikle size dair duygular besliyor. Beslemese asla zerre umursayıp böyle yazılar yazmaz.
İnşallah darısı bana. Çok sağ olun, bu arada yazar veya ararsa buraya aktaracağım her şeyi neler yapmam gerektiğini anlatacağım çünkü fikirler benim için çook önemli.. :)Ben o hatayı yaptığım için size yazmamanizi söylüyorum eğer ben duygusal davranmayip hiç yazmasaydim bu noktaya gelmezdik erkeklerin yapısı böyle kaçan kovalanir giden ben olunca adamda istek kalmadı.
Dediginiz gibi bana yazmışsa duygusu varsa da oda kafasında bitirmiş beni bitirmese seven bi erkek nolursa olsun arar.
Siz aramayin bu tavrinizi sevdim o size mutlaka dönecektir buna inanıyorum 3 yıl az bi sure değil ama ayrıldıktan hemen sonra yaptığı saygısızlık kabul edilir mi ona siz karar verin.
Eskilerin ahi değilde onun böyle umursamaz davranması hayatına devam etmesi ve başka kızlarla konuştuğunu bilmeniz doğal olarak insanda kuyruk açısı yapio eğer şuan acı çektiğini bilseydiniz veya pesinizde yalvariyo olsaydı emin olun umrunuzda olmazdı içiniz rahat olurdu.
Benim içinde geçerli bu tabii eğer kabul etmeseydi acı cekseydi belki bi aydaunuturdum ama atlatmak 3 ayimi aldı :)
Yazarsa ipleme benceİnşallah darısı bana. Çok sağ olun, bu arada yazar veya ararsa buraya aktaracağım her şeyi neler yapmam gerektiğini anlatacağım çünkü fikirler benim için çook önemli.. :)
Bunu çok yaptımYazarsa ipleme bence
İlle yazasın varsa kapak yapmak için
Bikaç gün sonra yaz 'diğer'e düşmüşsün pardon de
Çünkü hak ettiği buBunu çok yaptımYine yaparım pişman değilim.
Ya merak ettiğim bir şey vardı. Dün geceden bu yana sormayı unuttum aklıma geldi. Bir duyum aldım arkadaşından benim paylaşımlarım ona mesaj yoluyla gidiyormuş. Yanında onu görmüş.Çünkü hak ettiği bu
Cidden üzülse adam gibi bitirse, ona göre cevap verilir
Bırak sanalda oynasın gariban , çocukluğunu yaşayamamış
BilmemYa merak ettiğim bir şey vardı. Dün geceden bu yana sormayı unuttum aklıma geldi. Bir duyum aldım arkadaşından benim paylaşımlarım ona mesaj yoluyla gidiyormuş. Yanında onu görmüş.
Şimdi bende ekli bile değil twitterda. Engelli de değil. Yani takip etmiyor da. Benim bu paylaşımlarım ona nasıl mesaj yoluyla gidiyor ?
İçime kurt düştü şimdi.Bilmem
Kk hanımlarından bilen çıkar belki
Senin telefonuna bi program yüklemesin ?
Var demişlerdi böyle programlarİçime kurt düştü şimdi.
Yazin tabii yazmak bi yerde rahatlatiyo da insanı ama suda var yaşadığınız şeyi en iyi siz bilirsiniz ve hissedersiniz bunu unutmayın.İnşallah darısı bana. Çok sağ olun, bu arada yazar veya ararsa buraya aktaracağım her şeyi neler yapmam gerektiğini anlatacağım çünkü fikirler benim için çook önemli.. :)
Hatta engelli olduğu zamanlarda bile twitlerim ona gidiyordu bunu kendi gözlerimle gördüm. Araştırayım bakalım nasıl oluyor.Var demişlerdi böyle programlar
Aldatma konulu bir konu sahibesine
Uzun aradan sonra yine sizlerleyim. Bayramın ilk günü mesaj attı. ''Mesaj atmak için güzel bir bahane iyi bayramlar:)'' diye.Yazın tab
Yazin tabii yazmak bi yerde rahatlatiyo da insanı ama suda var yaşadığınız şeyi en iyi siz bilirsiniz ve hissedersiniz bunu unutmayın.
Biz yapsak kıyamet kopar adımız o. Olur onlar yapınca senin yüzünden oldu sen beni kızdırdı vs. Olur zaten hep onlar haklıdır tüm suç bizdedir hiçbirşey yapılan saygısızlığı haklı çıkarmaz bi kere geçirilen o kadar zaman ve ani var bu insanın herşeyden önce kendisine saygısı yok.Uzun aradan sonra yine sizlerleyim. Bayramın ilk günü mesaj attı. ''Mesaj atmak için güzel bir bahane iyi bayramlar:)'' diye.
Tabi bende bayram dolasıyla ''Mutlu bayramlar'' diyerek kestirdim. Sorular sordu ama cevaplamadım 1,5 günün ardından tekrar konuştuk yazdım ''Bana adresini gönderir misin bebeklik resimlerin bende kaldı hala veremedim.'' diye.. işte bir gecenin konuşması böyle başladı 00.00 dan başla sabahın 7 sine kadar uzun uzun konuştuk. Herşeyi gördüğümü kendisini stalkladığımı... Aldığım cevaplar ise şu yöndeydi ''Hep senin yüzünden oldu, ayrılık esnasında beni dinlemedin konuşma hakkı vermedin çektin gittin. bende dayanamadım sana sinirlendim.'' dedi.
Ben o kadar sakinim ki dedim ki ''Kimseden yüz bulamadın, kimse kabul etmedin bana dönüyorsun şu işe bak yemezler.'' dedim. ''Bana iki gün sonra adını bile hatırlayamayacağım kızları konu etme tarz olarak insanları beğenebilirim ama seni istiyorum.'' dedi. ''Senin amacın ne dedim ''Seni özledim amacım buydu çok takip ettim, heryerden gözetliyordum ama damarıma çok bastın.'' dedi. Çok yalvardı, halada yalvarıyor. Ama artık kendisinden vazgeçtiğimi ve soğudumu dile getirdim. Bunları benden duyunca ''Başkasına bırakamam seni, herşeyi silip atmak kolay mı anılarımız var..'' diye söylendi. Ben uyuyakaldım vedamı da ettim ama sanırım kabul edemiyor.
Uyandığında ''Seni rüyamda gördüm.'' diye mesaj atmış ben yine yazmadım.
İşte böyle canım.
Bu dediklerini çok dile getirdim. Hatta onun hesaplarını izleme altına aldım canım maalesef bunu yaptım bir arkadaşım yardımcı oldu sağ olsun. Bu yaptıklarını yaparken mesajlar kısmında hiçbir şey yoktu biraz sanki o konuda içim rahat konuşma, mesajlaşma vs yok. hep begenmek, takip vardı. Bunların hepsini söyledim kendisine ''1000 yıl beklet yine benim ol beklerim seni'' diye yalvardı. sonra ne olduysa takip ettiği 7-8 kişiyi engellemiş takipten çıkarmış hesapları baya temizlemiş ama nafile uğraşması bile zevk vermiyor artık bana buz gibi soğumuşum...Biz yapsak kıyamet kopar adımız o. Olur onlar yapınca senin yüzünden oldu sen beni kızdırdı vs. Olur zaten hep onlar haklıdır tüm suç bizdedir hiçbirşey yapılan saygısızlığı haklı çıkarmaz bi kere geçirilen o kadar zaman ve ani var bu insanın herşeyden önce kendisine saygısı yok.
Affetmek istet misin bilemem ama bırak uğrassin biraz
Canım bu konuyu açalı uzun zaman oldu sizin gibi düşünüyorum zaten sonra yukarda alıntıladım gelişmeleri yazdım size birde orayı okun.Çok fazla anlam yüklüyorsunuz erkekler tek hücreli bence çok yönlü düşünemezler sana yalvardı sen gittin ve şuan hayatına BAKIYOR.
Bunları da söyledim nefes alsın moduna girmişsin dedim. Birine mesaj attıysam g*t olayım diyor. Zaten hesaplarını izliyordum arkadaşım sağ olsun. mesaj vs görmedim begenmek dışında 7-8 kızı takip etmişti ona dönmeyen.Adam nefes alsin yeter demis hayvan gibi de siyyyy yapmis butun kizlara. Sizin yerinizde olsam onun bu acinacak hallerine guler gecerdim
Bunları da söyledim nefes alsın moduna girmişsin dedim. Birine mesaj attıysam g*t olayım diyor. Zaten hesaplarını izliyordum arkadaşım sağ olsun. mesaj vs görmedim begenmek dışında 7-8 kızı takip etmişti ona dönmeyen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?