- 14 Ağustos 2011
- 4.341
- 10.847
- 408
- Konu Sahibi Nebaktincanim
-
Bence çok güzel olur. Bana yapılsa mutlu olurum. Hatta böyle hediyeler bence daha anlamlı. Bana çeyrek yarım takanı hatırlamam ama bana kolye takanı hatırlıyorum ve kolyeyi takıyorum.Yok 1400 1500e künye tarzı bileklikler var suan moda olan öyle birsey olur mu acaba
Sanırım benim sonum da böyle olacakyazık parana ya. Ben 10 yıllık samimi arkadaşım evleniyor diye nişanına kınasına nikahına düğününe ayrı elbise aldım. Ayrı ayrı hazırlandım. Her derdinde sorununda yanındaydım. Evlendi başka şehirde. Şimdi nişanlıyım bi kere sormadı ne yaptın nasıl gidiyor diye. Tavsiye almak istesem randevu almam lazım herhalde. Uzak şehirlere gidenler değişiyor gerçekten. Yine de siz bilirsiniz çeyrek altın da az değil bence cumhuriyeti kim kaybetmiş.
Anladım ama maalesef biraz uzaklaştık ki evlenince bu DHA da artar.
Bileklik fiyatı ne kadar olmalı su durumda peki
Bence çok güzel olur. Bana yapılsa mutlu olurum. Hatta böyle hediyeler bence daha anlamlı. Bana çeyrek yarım takanı hatırlamam ama bana kolye takanı hatırlıyorum ve kolyeyi takıyorum.
Ama arkadaşınız takıları satıp ev araba alacağım yatırım yapacağım insanı ise, cumhuriyet değer kaybetmez.
Yalnız sizin konuyu tekrar okuduğumda birşey dikkatimi çekti. Arkadaşınız size, evlendiğinde sana cumhuriyet takarım demiş. Bunun böyle söylenmiş olması aslında hoşuma gitmedi. Bu aleni olarak, ben evlendiğimde sen bana cumhuriyet tak, ben de sana cumhuriyet getireyim demek. Yok bu durumda 700/800 lük şık bir küpe diyorum
Hahahah1 yildir ne paylastinizda birbirinize cumhuriyet altini sozunu verdiniz.
Sanırım benim sonum da böyle olacak
Arkadaşın kendi düğününün yerini yapmış bence normal çeyreğini tak hiç utanacak bi durum yok. Ev görmeye kadar hala görüşüyor olursan bi çeyrek de perdeye takarsın. Çocuk olduğunda hala görüşüyorsan bi çeyrekte ona tak. Boşver ya ağzımızdan her çıkanı yapacak olsaydık
Perde baya iyiArkadaşın kendi düğününün yerini yapmış bence normal çeyreğini tak hiç utanacak bi durum yok. Ev görmeye kadar hala görüşüyor olursan bi çeyrek de perdeye takarsın. Çocuk olduğunda hala görüşüyorsan bi çeyrekte ona tak. Boşver ya ağzımızdan her çıkanı yapacak olsaydık
NedenAy keşke sizin gibi olabilsem
Herkesin huyu suyu başka. Taşındığı yerde yabancı kalacağı için sizle daha çok vakit geçirmek paylaşımda bulunmak da isteyebilir, zaten sizi çok sevdiğinden görüşmeye devam etmek isteyebilir ya da oraya alışır, sizden uzaklaşır vs. Siz daha iyi bilirsiniz. Araya mesafe az buçuk girmiş zaten siz yazmışsınız. Ama dediğim gibi geri gelecek diye bakmayın olaya siz daha çok zor zamanımda yanımda oldu diye destek olmak istiyorum yazmışsınız. Şöyle diyeyim siz evlendiğinizde düğünüze gelmese üzülürsünüz bunu anlayabilirim ama geldiğinde 200tl, gram çeyrek va taksa da üzülür müsünüz? Eğer üzülürseniz takmayın cumhuriyet altını. Sizin de aklınız karışık demek ki içinizden de çok gelmiyordur. Yarım takın, ilişkinizin devamına göre ev hediyesi alırsınız o zaman.Bileklikte hem fikiriz.
Peki araya mesafe girme olayına ne diyorsunuz. Ticari mi düşünüyorum ben bu arkadaşlık olayını çok üzüyor bu durum beni
1500 tl halbuki beni ne uzatır ne kısaltır
Kızın bana yaptıklarının yanında devede kulak kalıyor içimdeki kötü taraf e gidecek evlenecek diyor
Herkesin huyu suyu başka. Taşındığı yerde yabancı kalacağı için sizle daha çok vakit geçirmek paylaşımda bulunmak da isteyebilir, zaten sizi çok sevdiğinden görüşmeye devam etmek isteyebilir ya da oraya alışır, sizden uzaklaşır vs. Siz daha iyi bilirsiniz. Araya mesafe az buçuk girmiş zaten siz yazmışsınız. Ama dediğim gibi geri gelecek diye bakmayın olaya siz daha çok zor zamanımda yanımda oldu diye destek olmak istiyorum yazmışsınız. Şöyle diyeyim siz evlendiğinizde düğünüze gelmese üzülürsünüz bunu anlayabilirim ama geldiğinde 200tl, gram çeyrek va taksa da üzülür müsünüz? Eğer üzülürseniz takmayın cumhuriyet altını. Sizin de aklınız karışık demek ki içinizden de çok gelmiyordur. Yarım takın, ilişkinizin devamına göre ev hediyesi alırsınız o zaman.
Ekleme: Bir arkadaş yazmış. Bunun daha çocuk hediyesi var:) Siz cumhuriyet ile çıtayı yüksekten açmayın:) Yarım iyi...fazlasına gerek yok.
Yarım demişken, yarım altın taktığım bir arkadaşım düğünüme gelemedi hamileydi. Ben doğumuna kıyafet aldım internetten onun adresini verdim. Doğumumda da gelemedi kargoyla oğluma müzikli bir yenidoğan oyuncağı göndermişti:) Hala görüşüyoruz severim kendisini:) Dediğim gibi gelecek diye bakmayın.
Bu arada söylemeden geçemeyeceğim.
Üzüntünü, tasalı günlerini paylaşanlar elbette arkadaştırlar, dostturlar.
Ancak gerçek dostlar bizimle mutluluğumuzu aynı sevinçle paylaşanlardır ❤
Kıyafeti, yolu, konaklaması, takısı..., bir de evliyse eşi için de aynı masrafları eklerseniz miktar iyice büyüyor. Katılsın, çevrende şen şakrak olsun, yanında olsun yeter birşeyi elbet eksik olacaktır...Yakın bir arkadaşımın sözü kınası düğününe hazırlığım ayrı ayrı elbiseler kıyafetler yol paraları çok özenmiştim o benim düğüne kıyafet almadan gelmişti nikaha gelmemişti çok üzülmüştüm en yakınımdı bide.
Bu yapsa buna da üzülürüm evet ama yine de değeriz ok düşük olmayan bi bileklik künye alıp hatıra takmaya karar verdim.
Karşılığı gelmezse gelmesin
İyilik yap at denize balık bilmezse Halık bilir...
Şahsen düğün hediyelerimi yeni kurulan yuvaya destek olarak düşünüp seçerim ve unuturum. Yani karşılıksız.
Ama ağzımdan çıkan sözü de tutma konusu da ciddi önemli bir mevzu.
Ben olsam (sonunu düşünmeden yüksekten attığım) vaadimi yerine getirirdim.
Bu da bana ders olurdu bir dahakine (ağzımdan çıkanın ölçüsünde)...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?