BİR TANEDE Mİ GÖRÜCÜ ÇIKMAZ YA DA KİMSE TANISTIRMAZ:(

Senin ne düşünüp ne yaptığından bahsetmiyorum zaten, evlilik ve çocuk hayali kurmayan insanlara söylediklerinden bahsediyorum.
Evlilik hayali kurmayıp evlenen insanlar çelişkili olmuyor.
Neyse......

Cnm evlenmeyi beklemekte hayat gecmezki ,bazı şeylerı oluruna bırak malının ,yani o bayan cahil cahil konuşmuş :)e sen neden buju.muhatap alıyorsun ,

Cogunlukta bi idealist bi idealist anlamadim ki arkadas o zaman burda ki cogunluk bile ole degilse nie heryerde yakin cevreden uzak cevreye kadar herkes evli cocuklu modda 20 yasindan tur 28 -29 a kadar herkes olaylari bitirmis calisan kadin yok dogru duzgun butun gun kociskom valla bn herkesin hayalinin gayet oldugunu dusunuorum hepimizin kimyasinda var ayni ulkede de yasiosak hepimizin sartlandirilmasi kodlandirilmasi bi sekilde bole oldu ... bu da yeni cikti ay bn hic merakli degildim hic evlenme hayalim yoktu :)))) her bayanin illa ki olmustur yapmayin allahaskina

Ay bu sacma lafi ben 18 yasindayken falan diyordum. Yani tam böyle degil ama. Genc anne olayim. 30 yasinda 10 yasinda cocugum olsun. 35 te 15 arkadas oluruz diyordum.

Yanlis ;
1-) cünkü arkadaslik yasa bakmaz
2-) arkadas olmak iyidir ama asil mesele iyi bir anne olmaktir. Yani en fazla arkadas gibi olunabilir.
3-) genc kisi sabirsiz olur.
4-) genc kisi özgür olmak ister. Cocuk kisitlar bunu biraz.
5-) 40 yas genc bir yastir. Ama 25 in den sonra fatk edersin bunu

25-35 yas iyidir. Hamilelik sansi vs icin. Ama 40 yasinda dogim yapanlar var ve bana normal geliyor. 40 yas genc geliyor artik bana. Kaldi ki o yasta 10 yasinda cocugu olsun. Gayet gayet normal hatta cok cok normal

ya olmayınca olmuyor işte bence bekleme, bu konuaya bu kadar takarsan yanlış bir evlilik yapabilirsin, bence evlenmek istediğini güvendiğin eşe dosta akrabaya söyle, yani birileriniyle tanıştırmalarını istediğini bi şekilde belirt, bi çay kahve içersin, belli mi olur belki biri beklediğin adam çıkar... Emin ol senin gibi düşünen erkekte çok ama o erkeklerle kadınlar bir türlü tanışamıyor...

herşey kismet bu hayatta. evleneceğin kişi kader de belli zaten bunları düşünüp stres yapma ınan ki bekarlık daha güzel ani yasa.

Çevrenizdekilern tutumundan böyle hissediyor olabilir misiniz? 30dan sonra anne olunca ne oluyor diye sorsaydınız keşke o hanıma üzüleceğinize

Ilk oncelikle soylemek istediğim o patavatsiz komsunuza bukadar kulak asmayin. Benim ablam da evlenmek icin can atiyodu simdide diyoki siz ikidebir evlen evlen diyodunuz diyo buda bahanesi iste . Yasin cok gec degilki bu yaslarda evlenen bi cok insan var ssninde bi bekleyenin vardir elbet ama daha rastlasmamissinizdir, birgun gonlunuze gore bir kisi çıkar elbet. Bu isler nasip guzellik cirkinlik yada cevren var yok buna bakmaz . Misal ablamin sosyal cevresi cok azdi . Hic ummadigi andacikti karsisina . Hersey gonlunuzce olsun hatalleriniz en kisa zamanda dogru kisiyle gerceklesir inşallah

selam canim, ben otuz yasimda evlendim ve 36 yasinda ilkcocuguma hamileyim.. asla isyan etmiyorum... kader Kismet böyleymis, hatta memnunum halimden gencligimi yasadim.. haaa erken anne olmakda güzeldir ama ozaamn da hayatini hic yasamadan gözlerin kapali evlenip gözün disarda kalabiliyor... ayrica ben senin yerinde olsam o komsuyla arama mesafe koyarim cünü bile isteye senin caninini yakmaya calismis.. direkt sözlerle seni hedef almis..

komsun erken anne olmus amaa diyelim bu Kadar büyük konusuyor ya allahtan bi kaza gecirdi yada hastalik ölüp gitti.. ozaman erken anne olmasinin bi faydasi olcak mi ona?? belki sen 32 yada 33 yasinda anne olcan ama 90 yasina Kadar yasayip cocuklarina uzun ömür yasiycan...?? yada farkli seylerde olabilir, o komsun Kirk yasinda geldiginde cocuklarini kaybedebilir.. ve anne olma yasi gectigi icin yanliz kalabilir.. bunlari niye yazdi biliyormusunuz?? komsun cokkkkkkkkkkkk büyük konusup bi gönül kirmis Allah umarim ona bu büyük konusmayi ödetmez ....
siz güzel bi bayansiniz kismetiniz elbet bi yerlerde sizi bekliyor, kafaniza cok takmayin allaha havale edin...

Bence siz tamamen kendi cevrenizi tanımlamissiniz. Cunku mesela ben ve benim çevrem sizin tabirinizle "bir idealist bir idealist" ki, anlayamazsiniz.

Not: Cocuk da degilim, yasim "kemale de ermis" degil.

Evlendim, niye evlendim onuda anlamadim her neyse bosandim.. su an hayatimda biri var, ailelerle tanisildi, iliskim guzel gitsede, korkuyorum evlenmeyi surekli erteliyorum kafamda.. birinci evliligimde ztn evliligi hic dusunmedigim bir anda karsima cikti, cikmaz olaydi.. buda ikinci evliligim olacak kismetse ama ben yinede bekarlik sultanlik diyorum

Cocuk 10 yaşındayken annenin 40 yaşında olmasinin nesi komik; anlayamadim.. (gulerek soylemis ya; ona mahsuben)
Evlenince bi statu kazandigini dusunen, kendi basina bi hic olan kadinlarin durumunun acıklılığı ayrica üzücü..

Madalya takalım deseydin.
Bu kadar boş konuşan birinin yorumlarını neden ciddiye alıp üzülüyorsun ki.

Aman arkadaşım Allah şu ortam da hayırlı evlilikler nasip etsin.
Hiç üzülüp dert etme kendine.
Neler var.
Mutsuz olmaktansa bırak bekar kal.
Öyle saçmasapan laf edenlere kulak asma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…