- 20 Mayıs 2009
- 23.910
- 63.650
- 598
- Konu Sahibi rosalinda23
-
Hangi sehirdesin valla evlendirmeyi dusundugumuz bekar erkekler var yakinlarimizdan onlarda kiz bulamiyor yavvv ne bicim is buu
Senin ne düşünüp ne yaptığından bahsetmiyorum zaten, evlilik ve çocuk hayali kurmayan insanlara söylediklerinden bahsediyorum.Evlilik hayal ettim diye bir cümle kurmadım madem okuyorsun detaylı oku yada okuma es geç yazdıklarımı...
Herkes hayal ettiğini tabikide yaşamıyor hem fikiriz...
Az öncede söyledim üzerinde fazla durmaya değer bir konu değil...
Cnm evlenmeyi beklemekte hayat gecmezki ,bazı şeylerı oluruna bırak malının ,yani o bayan cahil cahil konuşmuş :)e sen neden buju.muhatap alıyorsun ,Arkadaslar her genc kızın hayalidir gelinlik giymek anne olmak.Ben her gecen gun sanki hayallerimden daha da uzaklasiyorum.Sosyal medyayi her actigimda hep insanlarin nisan düğün vs.fotolari tatilleri cocuklariyla pozlari ya da eslerinin yaptigi surprizler bıktım artik.Gecenlerde komşum benden 2 yas kucuk ve 3 yasinda oglu var kalkip ortamda ayyy 30 ve ustu anne olmak hic hos bi duygu degildir cocuk 10 yaşına gelse 40 yasinda mi olucak anne cok komik diyip guldu oyle zoruma gitti.31 yasindayim bir tane bile son bikac aydir gorucum bile yok.Guzel bir bayanim meslekliyim cok dua ederim hep hayirlisi icin ama olmuyo iste cok mutsuzum içimi dökmek istedim size
Beni anlamadiniz ya da gorucu kavramini yanlış anlattim.Arkadaslar ortam felan diyorsunuz toplantilara giren bir insanim mesleki cevrem var yani demek istedigim ne birisi aracı oluyor ne biri fark ediyor beni.Size göre evlilik onemli olmayabilir ama ben anne olmak istiyorum hayat arkadasimla herseyi paylasmak istiyorum.Yalnizlik Allaha mahsus.Neden hepiniz kotu birsey istemisim gibi yaklastiniz.Ben gorucu olarak anneler kapi kapi gezsin demedim.Ya ben durup dururken kimle tanisayim nasil fark ettireyim kendimi.Hem hic mi benim gibi evlilik hayalini gerceklestirmek isteyen yok aranizda?
Ilk oncelikle soylemek istediğim o patavatsiz komsunuza bukadar kulak asmayin. Benim ablam da evlenmek icin can atiyodu simdide diyoki siz ikidebir evlen evlen diyodunuz diyo buda bahanesi iste . Yasin cok gec degilki bu yaslarda evlenen bi cok insan var ssninde bi bekleyenin vardir elbet ama daha rastlasmamissinizdir, birgun gonlunuze gore bir kisi çıkar elbet. Bu isler nasip guzellik cirkinlik yada cevren var yok buna bakmaz . Misal ablamin sosyal cevresi cok azdi . Hic ummadigi andacikti karsisina . Hersey gonlunuzce olsun hatalleriniz en kisa zamanda dogru kisiyle gerceklesir inşallahArkadaslar her genc kızın hayalidir gelinlik giymek anne olmak.Ben her gecen gun sanki hayallerimden daha da uzaklasiyorum.Sosyal medyayi her actigimda hep insanlarin nisan düğün vs.fotolari tatilleri cocuklariyla pozlari ya da eslerinin yaptigi surprizler bıktım artik.Gecenlerde komşum benden 2 yas kucuk ve 3 yasinda oglu var kalkip ortamda ayyy 30 ve ustu anne olmak hic hos bi duygu degildir cocuk 10 yaşına gelse 40 yasinda mi olucak anne cok komik diyip guldu oyle zoruma gitti.31 yasindayim bir tane bile son bikac aydir gorucum bile yok.Guzel bir bayanim meslekliyim cok dua ederim hep hayirlisi icin ama olmuyo iste cok mutsuzum içimi dökmek istedim size
Cogunlukta bi idealist bi idealist anlamadim ki arkadas o zaman burda ki cogunluk bile ole degilse nie heryerde yakin cevreden uzak cevreye kadar herkes evli cocuklu modda 20 yasindan tur 28 -29 a kadar herkes olaylari bitirmis calisan kadin yok dogru duzgun butun gun kociskom valla bn herkesin hayalinin gayet oldugunu dusunuorum hepimizin kimyasinda var ayni ulkede de yasiosak hepimizin sartlandirilmasi kodlandirilmasi bi sekilde bole oldu ... bu da yeni cikti ay bn hic merakli degildim hic evlenme hayalim yoktu :)))) her bayanin illa ki olmustur yapmayin allahaskina
Bence bir çay icsinler ,nasibin nereden geleceği belli olmazKaynımla tanıştırayım seni o zaman :)
Kısmet bu işler kuzum hayırlısını iste sadece
Cocuk 10 yaşındayken annenin 40 yaşında olmasinin nesi komik; anlayamadim.. (gulerek soylemis ya; ona mahsuben)Arkadaslar her genc kızın hayalidir gelinlik giymek anne olmak.Ben her gecen gun sanki hayallerimden daha da uzaklasiyorum.Sosyal medyayi her actigimda hep insanlarin nisan düğün vs.fotolari tatilleri cocuklariyla pozlari ya da eslerinin yaptigi surprizler bıktım artik.Gecenlerde komşum benden 2 yas kucuk ve 3 yasinda oglu var kalkip ortamda ayyy 30 ve ustu anne olmak hic hos bi duygu degildir cocuk 10 yaşına gelse 40 yasinda mi olucak anne cok komik diyip guldu oyle zoruma gitti.31 yasindayim bir tane bile son bikac aydir gorucum bile yok.Guzel bir bayanim meslekliyim cok dua ederim hep hayirlisi icin ama olmuyo iste cok mutsuzum içimi dökmek istedim size
:) lafın gelişi söylemiştm canm.Bence bir çay icsinler ,nasibin nereden geleceği belli olmazbaşka kayniniz var mı , yabancıya gitmesin biz bizeyiz şunun şurasında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?