- 18 Ağustos 2018
- 848
- 496
- 23
- Konu Sahibi Evelyn_____
-
Ne diye sikayet etmisIsmarlıyım derken espri olarak olarak söyledim oda bana öyle derdi çünkü belkide o gerçek snlamda söylemişti hep bilmiyorum
O kadar haklısınız ki gidip annesine şikayet etmiş ilkokul çocuğu gibi snnesi aradı utanmadan
Artık başka yol kslmadı zaten en iyisi boşanmak
Üç kuruş paranın hesabını yapıyomuşumNe diye sikayet etmis
Ee giden altınlar,cekilen krediler nolcak
Üç kuruş paranın hesabını yapıyomuşum
[/QUOTE
Okadr sömürülsem 1 liranın hesabını yaparım pardonda
Kendine ek gelir olarak tutmus sizi
Kadının haberi yokken üzerine krediler cekmisBaşak burcu musun.. Hahaha arada kaç lira fark vardır ki bilinene gitseydinn
Başak burcu musun.. Hahaha arada kaç lira fark vardır ki bilinene gitseydinn
Bilmiyorum ondan herşey beklenirEşinizin böyle bir şey için kavga çıkarması çok saçma.Sizin haberiniz olmadan başka bir kredi veya borç gibi bir şey yapmış olmasın bu adam.Suç bastırmak için böyle yapıyor olmasın. Öğrenince vereceğiniz tepkiye şimdiden ket vurmak istemiş gibi geldi bana da.
Gerçekten en başından beri suçlu benim benim veddiğim tavizler yüzünden böyle oldu ıtanmadan arlanmadan hala üste çıkabiliyorSen bu adamın bir yerlerini fazlaca kaldırmışsın ,kredi kartını vermekler ,düğündeki altınları vermekler ,ihtiyaç kredisi çekip ödemekler ,barışıyorsunuz yemeğe götürmek ,neymiş lüks yere neden götürmemişsin de para gözmüşsün ,dünya tersinemi döndü ya bu kadar taviz veriyorsun ,bu adama ,gereğinden fazla değer soytarıyı kral eder ,oda kendini bir halt sanır ,neden bunları için de büyütüyorsun laf sok ona ,o napmış senin için bu zamana kadar ,kusura bakma sen suçlusun bu adamı bu hale getirmişsin ,şımarmış resmen ,laf sok ya napsan yaranamıyormusun ,görmüyormusun ,konuş korkma konuş
Sevgiliniz değil eşiniz doğru anladım dimi? Para ortak yani. Böyle gereksiz bir tartışma neden çıkmış çok enteresan. Benim senin paran olamaz çünkü evlilikte. İkinizde de hata var sanırım ama eşinizde çok daha fazla. Çok fevriSon konunun üzerinden iki gün geçti o günün akşamı eşim benden özür diledi çok düşündüm ben hatalıyım dedi bende herzamanki gibi yumuşadım sanki tekrar olmayacakmış gibi
Bugün beni işten aldı yemek yiyelim dedik ben ısmarlıyım dedim tamam dedi
Ama çok da gönüllü değil yemek için neyse
Pahalı bir dönerci var birde daha uygun bir dönerci var ama uygun olanda temiz ve güvenilir biryer yani
Neyse döner ısmarlıyım dedim, oda baktım pahalı yere gidiyo oraya mı gidelim dedim biraz pahalı değil mi, oda tamam ne cimrisin dedi ve uygun olana gittik
Oraya gittik suratı asıldı ve çalışanlarla içecekleriniz kötü diyerek kavga çıkardı o kadar utandım ki yiyemedim bile çünkü yemek boyunca laf saydı ben nankörmüşüm o bana neler neler almış ben hesap yapıyomuşum...dedimki bak o kadar borcumuz var düşündüysem ikimizi düşündüm kendimizi değil
Ve o an öyle gelişti yani deseki hayır orada yiyelim ben yine giderdim
Ben paragöz biri olsam o kadar kredi çekmezdim kredi kartmı ona vermezdim ve en önemlisi benden habersiz benim üzerime çektiği ihyiyaç kredilerine kıyameti koparırdım...yada düğünde takılan takılar nerde diye sorardım çünlü borçlara gitti dedi ama bilmiyorum nereye gitti
Sonra oradan çıktık ben eve geldim oda nereye gitti bilmiyorum
Ekimde biryere gidecektik 3 günlük bilet almıştık,aradı beni o bileti iptal et dedi bana üç kuruşun hesabı yapan birini ben götürüp gezdirmem dedi kavga ettik ve kapattık
Kredinn btmesine daha var ozamana kadar ayrılırızSizin eşiniz sizi yemelere doyamamış ,
Bir an evvel krediniz bitsin ,boşanın ,
Allah kurtarsın
Evet eşim yads eşindi diyimSevgiliniz değil eşiniz doğru anladım dimi? Para ortak yani. Böyle gereksiz bir tartışma neden çıkmış çok enteresan. Benim senin paran olamaz çünkü evlilikte. İkinizde de hata var sanırım ama eşinizde çok daha fazla. Çok fevri
Lokantadaki kavga paravan olmuş. Bu geziyi iptal etmek için bu kavgayı çıkardığını düşünüyorum.Ekimde biryere gidecektik 3 günlük bilet almıştık,aradı beni o bileti iptal et dedi bana üç kuruşun hesabı yapan birini ben götürüp gezdirmem dedi kavga ettik ve kapattık
Suç bastırmaSon konunun üzerinden iki gün geçti o günün akşamı eşim benden özür diledi çok düşündüm ben hatalıyım dedi bende herzamanki gibi yumuşadım sanki tekrar olmayacakmış gibi
Bugün beni işten aldı yemek yiyelim dedik ben ısmarlıyım dedim tamam dedi
Ama çok da gönüllü değil yemek için neyse
Pahalı bir dönerci var birde daha uygun bir dönerci var ama uygun olanda temiz ve güvenilir biryer yani
Neyse döner ısmarlıyım dedim, oda baktım pahalı yere gidiyo oraya mı gidelim dedim biraz pahalı değil mi, oda tamam ne cimrisin dedi ve uygun olana gittik
Oraya gittik suratı asıldı ve çalışanlarla içecekleriniz kötü diyerek kavga çıkardı o kadar utandım ki yiyemedim bile çünkü yemek boyunca laf saydı ben nankörmüşüm o bana neler neler almış ben hesap yapıyomuşum...dedimki bak o kadar borcumuz var düşündüysem ikimizi düşündüm kendimizi değil
Ve o an öyle gelişti yani deseki hayır orada yiyelim ben yine giderdim
Ben paragöz biri olsam o kadar kredi çekmezdim kredi kartmı ona vermezdim ve en önemlisi benden habersiz benim üzerime çektiği ihyiyaç kredilerine kıyameti koparırdım...yada düğünde takılan takılar nerde diye sorardım çünlü borçlara gitti dedi ama bilmiyorum nereye gitti
Sonra oradan çıktık ben eve geldim oda nereye gitti bilmiyorum
Ekimde biryere gidecektik 3 günlük bilet almıştık,aradı beni o bileti iptal et dedi bana üç kuruşun hesabı yapan birini ben götürüp gezdirmem dedi kavga ettik ve kapattık
Haberiniz olmadan nasıl kredi çekiyot ?bildiğin dolandırıcılık buBilmiyorum ondan herşey beklenir
Gerçekten en başından beri suçlu benim benim veddiğim tavizler yüzünden böyle oldu ıtanmadan arlanmadan hala üste çıkabiliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?