Bir tartışma daha

Ne diye sikayet etmis
Ee giden altınlar,cekilen krediler nolcak

Eşinizin böyle bir şey için kavga çıkarması çok saçma.Sizin haberiniz olmadan başka bir kredi veya borç gibi bir şey yapmış olmasın bu adam.Suç bastırmak için böyle yapıyor olmasın. Öğrenince vereceğiniz tepkiye şimdiden ket vurmak istemiş gibi geldi bana da.

Başak burcu musun.. Hahaha arada kaç lira fark vardır ki bilinene gitseydinn

fazla fedakarlığın sonu hep aynı yere çıkıyo burcunu bilmem de insan kendini bu kadar kullandiracak iyi niyet ve sevgi tasimasi yasaklanmali

Sen bu adamın bir yerlerini fazlaca kaldırmışsın ,kredi kartını vermekler ,düğündeki altınları vermekler ,ihtiyaç kredisi çekip ödemekler ,barışıyorsunuz yemeğe götürmek ,neymiş lüks yere neden götürmemişsin de para gözmüşsün ,dünya tersinemi döndü ya bu kadar taviz veriyorsun ,bu adama ,gereğinden fazla değer soytarıyı kral eder ,oda kendini bir halt sanır ,neden bunları için de büyütüyorsun laf sok ona ,o napmış senin için bu zamana kadar ,kusura bakma sen suçlusun bu adamı bu hale getirmişsin ,şımarmış resmen ,laf sok ya napsan yaranamıyormusun ,görmüyormusun ,konuş korkma konuş

Bilmiyorum ondan herşey beklenir
Gerçekten en başından beri suçlu benim benim veddiğim tavizler yüzünden böyle oldu ıtanmadan arlanmadan hala üste çıkabiliyor

Sizin eşiniz sizi yemelere doyamamış ,
Bir an evvel krediniz bitsin ,boşanın ,
Allah kurtarsın

Sevgiliniz değil eşiniz doğru anladım dimi? Para ortak yani. Böyle gereksiz bir tartışma neden çıkmış çok enteresan. Benim senin paran olamaz çünkü evlilikte. İkinizde de hata var sanırım ama eşinizde çok daha fazla. Çok fevri

Evet eşim yads eşindi diyim
Yani benim kötü bi niyetim yoktu pahalı derken kırıldım dese anlarımda böyle bir kavga çıkarıyosa onu anlayamam işte

Bir kere şehir dışına gidecekti bende arabayı istedim çok iyi bilmiyodum dedimki banam çalıştırır beni arabayı bırakmamak için kurk takla attı keske o zaman bende kavga çıkarsaydım

Ekimde biryere gidecektik 3 günlük bilet almıştık,aradı beni o bileti iptal et dedi bana üç kuruşun hesabı yapan birini ben götürüp gezdirmem dedi kavga ettik ve kapattık
Lokantadaki kavga paravan olmuş. Bu geziyi iptal etmek için bu kavgayı çıkardığını düşünüyorum.

Suç bastırma

Siz evli misiniz,şirket ortağı mı?
Anlayamadım.
Bu kadar saçma bir sebepten kavga çıkar mı?
Onu da anlayamadım.
Eşinizin psikolojik bir sorunu olabilir mi?
İkinci ihtimal de bilerek kavga çıkarttığını düşünüyorum.
Ya bir işler karıştırdı,suç bastırıyor
ya da geziyi iptal etmeye bahane lazımdı,buldu.
Her halükarda çıkarcı ve seviyesiz bir adam eşiniz.
Annesini konuya dahil etmesine ise söyleyecek söz bulamıyorum,utanmaz.
Kvniz de üstüne vazife olmayan işlere karışmaya ne kadar meraklı.
Anasına bak,oğlunu al.
Böyle biriyle ömür geçer mi?
İyi düşünün.
Bir daha da kredi çekmeyin bu adam için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…